Page 204 of 652 FirstFirst ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... LastLast
Results 5,076 to 5,100 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

bmw je brz,da ako se umijesaju bar malo,po meni ferrari bez konkrencije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

citah sad da na forum hr. da se vodila polemika o ispravnosti ferrarijevog bolida.nesto zbog prednjih krilaca ,valjda nisu po pravilu...ko ce znat.mada me nebi cudilo od tih zabara da nesto mute :shock:
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dugotrajna popularnost Velike nagrade Australije okupila je preko četvrt miliona ljubitelja Formule 1 u Melburnu, na otvaranju nove sezone najbržeg cirkusa na svetu.
    Više od 47.000 gledalaca je prošlo kroz kapije u četvrtak, a to je bilo čak i pre nego što je počela bilo kakva akcija.

U petak su novi, produženi 90-minutni treninzi privukli čak 72.500 gledalaca na ulice Melburna.

Naknadnih 76.000 fanova je prisustvovalo osvajanju pol-pozicije Kimija Rajkonena za Ferari, dok je tokom same trke poseta iznosila 105.000, što je zaokružilo ukupan broj ljubitelja F1 koji su proveli vikend u Australiji na impresivnu cifru od 301.000 gledalaca

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

f1-nando jesi l iti gledao trku pa kazes da je massa prosjecan bio ili nesto drugo? To ne bi niko izjavio normalni ko je gledao trku.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno da sam gledao trku.e sad mi kazi sto je to uradio massa spektakularno?:!: nije moga one 2 honde proc pola sata,bio je tezi ok...idemo dalje.da nije odustao kubica bio bi 7 i sto je kovaleinem imao problema pa je izlijetao...onda bi zavrsio kao 8.sjecas li se kimija sa 17 na 1 pa alonsa 2-3 sa kraja grida ,i shumi kojega ja ne volim je imao takvih voznji ohoho.ono massino je bila prosjecna voznja.. nishta drugo.kao i on sto je prosjek taman kao fiziko.a da nije ni njega sa najbrzim bolidom moga proc.daleko je to od trona:zzz:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

je8iga nema majstora pa se zadovoljavaju sa masom
    brebolite ga ljudi kao ja

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Quote Originally Posted by f1-nando View Post
    naravno da sam gledao trku.e sad mi kazi sto je to uradio massa spektakularno?:!: nije moga one 2 honde proc pola sata,bio je tezi ok...idemo dalje.da nije odustao kubica bio bi 7 i sto je kovaleinem imao problema pa je izlijetao...onda bi zavrsio kao 8.sjecas li se kimija sa 17 na 1 pa alonsa 2-3 sa kraja grida ,i shumi kojega ja ne volim je imao takvih voznji ohoho.ono massino je bila prosjecna voznja.. nishta drugo.kao i on sto je prosjek taman kao fiziko.a da nije ni njega sa najbrzim bolidom moga proc.daleko je to od trona:zzz:
    Da baba ima muda bila bi babac ili djed. Ovako je i dalje baba. Tako da price sto bi bilo kad bi bilo cemo da ostavimo az djecu u obdanista. Sto bi bilo da Sumiju nije otkazao motor u Japanu, da je pobijedio u Brazil a da je Alonso ispao u Brazil, sto bi bilo da se pravila nijesu mijenjala u eri dominacije ferarija i slicno. Sve su to price za obdanista.
    Honde nije mogao pretec jer je ispred njega bio Barikelo koji je bio tik iza Batona koji ih je zajedno usporavao. A honde nikad nijesu bile lake za pretec!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

narocito sad kad su "extra brze" massa je samo prosjek a to ces se uvjerit tokom sezone.nebi ferrari davao toliko para za kimija da su imali u massi nasljednika shumija,znaju oni ko je ko...:shock:.imas pravo za vracanje u proslost.necemo vise,ali sam morao da kazem da ono massino nije nikakav spektakularan rezultat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da svi zaboravljaju (ili mi se barem tako cini) da je razilka izmedju najjaceg i najslabijeg motora ove godine nesto manje od 20 KS, da je aerodinamika bolida takva da bolid "pati" kada se nalazi u repu onoga koji je ispred njega i da vozaci vise nemaju mogucnosti da bolidu daju dodatni "kick" kao prosle godine (limit na obrtaje od 19,000 o/min). Zbog svega ovoga, mislim da je Massa napravio nevjerovatno veliku stvar u trci, a takodje mislim da cemo u F1 (barem ove godine) sve rjedje gledati spektakle i probijanja sa kraja grida prema vrhu (kao sto su to radili Michael, Kimi ili Alonso ranijih godina)! Izuzetak ce biti samo kisne trke, tada je bukvalno sve moguce...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cool

Ja procitah za Fangia, da je jedini osvoio pol u prvoj trci

Divno, zar ne?
    Last edited by analiza; 03-04-07 at 12:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mah, to za 20ks je pusto nagadjanje...

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post
    Mislim da svi zaboravljaju (ili mi se barem tako cini) da je razilka izmedju najjaceg i najslabijeg motora ove godine nesto manje od 20 KS, da je aerodinamika bolida takva da bolid "pati" kada se nalazi u repu onoga koji je ispred njega i da vozaci vise nemaju mogucnosti da bolidu daju dodatni "kick" kao prosle godine (limit na obrtaje od 19,000 o/min). Zbog svega ovoga, mislim da je Massa napravio nevjerovatno veliku stvar u trci, a takodje mislim da cemo u F1 (barem ove godine) sve rjedje gledati spektakle i probijanja sa kraja grida prema vrhu (kao sto su to radili Michael, Kimi ili Alonso ranijih godina)! Izuzetak ce biti samo kisne trke, tada je bukvalno sve moguce...
    Ima tu efekat usisivaca takozvanog. Mada i to je sad pitanje. Kad se bolid nalazi odmah iza drugog, njemu je otpor vazduha manji, ukoliko nije neko premudro rjesenje pa se vazduh iz zadnjeg stabilizatoa zakovitlava pa ovome pravi probleme, ali po meni je to jos uvijek domen naucne fantastike.
    E sad kad on iz usisivaca izadje na stranu i krene u preticanje tu ga "udara" otpor vazduha ali vozac i dalje uspijeva da pretekne konkurenta.
    Massa je krenuo zadjni, a zavrsio je 6ti. Hmmm malo li je?
    A taj Massin prosjek se moze pokazat na jednu trku od prosle godine, u Nirburgring cini mi se, kada je cijelu trku vozio 1-2 sekunde tik iza Mihaela. Ali dobro, pokazace sezona je li zaista brz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kimieva prva trka najavljuje mnogo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pusto nagadjanje? Tesko da je to nagadjanje! Ipak, danas u F1 imamo svega 6 masina (Renault, Ferrari, Mercedes, Honda, Toyota i BMW), realno izmedju njih je svega 20 konja razlike. Inace, tokom zimske pauze gledao sam izlaganje famoznog Piole i jos jednog tipa na tu temu. Tvrde da je razlika samo tolika!

Sto se Masse tice, ja sam vec rekao da je odradio odlican posao na Albert Parku, ali da je sasvim realno da vise necemo gledati onakve spektakle od proslih sezona... Ruku na srce i ovo sto je on uraodio je bilo izvanredno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post
    Pusto nagadjanje? Tesko da je to nagadjanje! Ipak, danas u F1 imamo svega 6 masina (Renault, Ferrari, Mercedes, Honda, Toyota i BMW), realno izmedju njih je svega 20 konja razlike. Inace, tokom zimske pauze gledao sam izlaganje famoznog Piole i jos jednog tipa na tu temu. Tvrde da je razlika samo tolika!

Sto se Masse tice, ja sam vec rekao da je odradio odlican posao na Albert Parku, ali da je sasvim realno da vise necemo gledati onakve spektakle od proslih sezona... Ruku na srce i ovo sto je on uraodio je bilo izvanredno!
    to kad ih postavis jedan pored drugog, pa izmjeris, onda se moze rec nesto. Ostalo je sve nagadjanje. Zvanicnih podataka nema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher proglašen je za najpopularnijeg vozača u istoriji Ferarija. Nemački as je dobio 49 odsto glasova u anketi koju je sproveo italijanski sportski dnevnik "La Gazzetta dello Sport". Drugo mesto, sa 22,6 odsto glasova, zauzeo je Kanađanin Žil Vilnev, koji je poginuo vozeći za Ferari u Belgiji 1982. godine. Slede Žan Alezi, Najdžel Mensel, Niki Lauda, Mikele Alboreto i Klej Regaconi.
    Šumaher je tokom boravka u Ferariju, od 1996. do 2006. godine osvojio pet titula prvaka Formule 1, vratio italijanski tim na vrh i oborio većinu rekorda najprestižnijeg svetskog šampionata.

Zanimljivo da u anketi italijanskog lista nije bilo mesta za Edija Irvajna i Rubensa Barikela, koji su vozili pored Šumahera u Ferariju tokom njegovih najvećih uspeha.

eto jos jedno priznanje za NAJVECEG
    SHUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LaZaR View Post
    Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher proglašen je za najpopularnijeg vozača u istoriji Ferarija. Nemački as je dobio 49 odsto glasova u anketi koju je sproveo italijanski sportski dnevnik "La Gazzetta dello Sport". Drugo mesto, sa 22,6 odsto glasova, zauzeo je Kanađanin Žil Vilnev, koji je poginuo vozeći za Ferari u Belgiji 1982. godine. Slede Žan Alezi, Najdžel Mensel, Niki Lauda, Mikele Alboreto i Klej Regaconi.
    Šumaher je tokom boravka u Ferariju, od 1996. do 2006. godine osvojio pet titula prvaka Formule 1, vratio italijanski tim na vrh i oborio većinu rekorda najprestižnijeg svetskog šampionata.

Zanimljivo da u anketi italijanskog lista nije bilo mesta za Edija Irvajna i Rubensa Barikela, koji su vozili pored Šumahera u Ferariju tokom njegovih najvećih uspeha.

eto jos jedno priznanje za NAJVECEG
    SHUMI

Taj Shumaher ovu trku nije nikako vozio cuo sam....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Taj Shumaher ovu trku nije nikako vozio cuo sam....
    Mihael Šumaher proglašen je za najpopularnijeg vozača u istoriji Ferarija !!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa on je najpopularniji u istoriji formule 1,makar je to moje misljenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.........za sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja bih volio da ga Alonso pretekne, mlad je i vec sa uspjesima, tako da nikad se ne zna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    .........za sad
    bio, jeste i bice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Senna je bio najpopularniji ....

1. Maj 1994 , ja slomljene noge,prvi razred osnovne ...ima video na google,snimak zadnjeg kruga iz bolida.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

za mene je ayrton bio i ostao najveci.:dring:mada covjek mora postovat i shumija,i covjeka kojeg je njemac najvise cijenio miku hakkinena:-P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Snage motora variraju izmedju 730 i 750 KS. Tako ti je kako ti je. Nagadjali mi to ili ne...

Inace, ide li ko na VN Madjarske ove godine?

Page 204 of 652 FirstFirst ... 104154194200201202203204205206207208214254304 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Bookmarks