Ljudi igraju igrice na telefon po par sati i kaze grije mi se telefon josh ljeti na 40c , baterija mi traje 5h a ne pusta ga iz ruku , skidaju se torenti , gledaju filmovi , hakuje se nasa i pentagon … za te stvari je racunar ljudi .
Sto pomenu takumi , ja tacno znam koliko sam bio zauzet tokom dana po procentu baterije uvece
A ni jednu od ovih mana sto se nalaze i sheruju ja ne osjetih , al mozda zato sto sam basic user
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Koliko vidim ljudi pišu da im za teške stvari da se nije grijao, već da se grije na neke gluposti.
Nema veze sa igricama ili nečim sličnim već sa neiotimizacijom softvera.
Inače razumijem ljude koji imaju slobodnog vremena i koji telefon koriste za igrice, pa kupili su ga da ga koriste, a ne da im stoji na stolu
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Čovjek koji samo Apple koristi još ovo piše...
Znam da niko nema ove probleme kod nas, ali eto...
15 plus 970 z shop
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Ima da skoci cijena 14 pro maxu puta 2
Satelitski resiveri/oprema
Ja sam htio da uzmem 15PM, sad mi nije svejedno. Ono sto se pregrijavao je pickin dim, ali ovo sa ekranom je velik problem.
Da sam u SAD kupio bih ga i ne bih previse razmisljao o tome, ali ovdje je druga prica. Ako imas problem sa iPhonom i poneses ga u iCentar, ostavis ga, zove te Vlado posle 7-8 da ti kaze da je to normalno, ili dodji po njega i koristi ga dok ti ne stigne novi, koji je u 90% slucajeva refurbišovan. Za tih 7-8 dana nemas telefon.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne vidim tu problem , sta god da se desi dobijes novi telefon a i nisu vecina refubised samo nose oznaku u seriskom broju da su zamjenski . Ja sam dva puta mijenjao za novi i bas sve provjeravao , nidje nisam vidjeo ni jedan trag otvaranja ili da je nesto drugacije mimo onoga standardnog telefona . Provjeravao br punjenja baterije , proizvodnja ploce i ostalo …
Mislim da ni jedan brend nema politiku kao apple. Na samsung ti crkne ekran ili kao na fold pocne da ti se odljepljuje i oni ti telefon od 1500e posle dva mjeseca krpe, rastavljaju i sastavljaju , lijepe sintelanom … nemojmo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Meni su na Fold 3 dva puta mijenjali ekran.
Uz ekran su zamijenili i šarku i bateriju tako da je samo moja ploča ostala (znam po IMEI).
Apple ima dobru politiku, ali daje godinu dana fabričke garancije, dok drugu godinu daje Operater ili uvoznik.
Ja sam recimo na Z Fold 3 imao 3 godine Samsung garancije.
i sta ti znaci 3 godine kad naprave kupus od njega
nothing comes from violence and nothing ever could
Placas 10€ mjesecno i onda imaš dvije godine + besplatnu zamjenu ako ti se slomi ekran i slicno![]()
Pa to i plaćam samo je meni 11e.
https://1.me/cg/privatni/usluge/osiguranje-telefona/
A ima i za 9
Treba li da se radi tehnicki pregled telefona jednom godisnje?
ja sam mislila neko dosao da problemom, a ne internet problemi koji se javljaju svake godine u oktobru.
nothing comes from violence and nothing ever could
A ako je ploca? Nista
Satelitski resiveri/oprema
Mijenjaju cio uredjaj da ja znam . Apple servis, mislim bas na servis , nikad se nisu bavili detekcijama kvara i popravljanjem istog sem kad je ocigledna stvar kamera , ekran , baterija . Njima cak baterija kao baterija ide zajedno sa kucistem jer je zalijepljena za kuciste a apple smatra da je mesarski i da nije sigurno odvojiti bateriju od kucista … ista stvar je i za macbook , ako mijenjas bateriju dolazi komplet sa citavim donjim panelom ali je mana sto ako je kod njih mijenjas van garancije baterija kosta 350 eura umjesto 50-100e
Na iPhone 5 mi je zveckala kamera (sto je normalno) ali ja sam tada bio bolestan i htio sam novi. Dali su mi novi ali refurbished. Njemu kamera nije radila uopste. Cekao sam jos 10 dana za drugi, isto refurbished.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks