View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 2187 of 2251 FirstFirst ... 1187168720872137217721832184218521862187218821892190219121972237 ... LastLast
Results 54,651 to 54,675 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    9,215
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Samo se vratite i vidjecete da pisemo svaki put isto
    Vazda euforija neka neopravdana i onda prica e da smo dobili odosmo
    Nadam se promjeni formacije i da se pokusa
    Samo da ovo quote-ujem

Svake par godina ista prica

2. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    akcija ka na futsal, vrhunska nema šta. Kostić im je okrenuo igru

edit - 3:1, gotovo je ovo. opet isto, treba pozdravit Mija
    Jes top akcija, ali poispadaše ka početnici, odma svi istrčaše na loptu mjesto da markiraju igrače.
    Mada, realno sasvim zaslužena pobjeda Srbije, srećno im bilo na EP, mada moraju dobro da utegnu sredinu, a i odbranu ako misle išta.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ne smije onako baš da se dešava. ka sivonja se zaleti i op jedan pas i ćao, tu povratka nema. Kostić je stvarno vrhunski igrač

тапаталк
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Ma kakav Kostic, ovo je SMS rijesio onom petom koju ne moze svako da izvede. Individualni kvalitet imaju jebiga. Pavlovic azdaja, sanjam ga u Interu

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

6. The Following User Says Thank You to Tripleta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Samo da ovo quote-ujem

Svake par godina ista prica
    I ista kuknjava po forumu Da se ne lazemo vise. Nama ni Murinjo i Gvardiola u paru ne bi pomogli da pruzimo nesto vise a ovdje bi ih pljuvali jednako kao Mija i ostale. Uostalom i Murinja i Gvardiolu pljuju ovdje... neki put mi se cini da mi na forumu imamo takve magove da bi trebali nekog i kandidovati sa sledeceg selektora

8. The Following User Says Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

U pravu si. Dejo and Migo forever.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

10. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,765
    Thanks Thanks Received 
    3,896
    Thanked in
    2,329 Posts

Mugoša samo shto ne zaplaka,e Mijo sve ti ***** da ti *****!
    ...

12. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    I ista kuknjava po forumu Da se ne lazemo vise. Nama ni Murinjo i Gvardiola u paru ne bi pomogli da pruzimo nesto vise a ovdje bi ih pljuvali jednako kao Mija i ostale. Uostalom i Murinja i Gvardiolu pljuju ovdje... neki put mi se cini da mi na forumu imamo takve magove da bi trebali nekog i kandidovati sa sledeceg selektora
    oćemo li Mija da falimo? jel njegova greška ovo noćas? il naša sa foruma?

тапаталк

Thanks Thanks Given 
    8,765
    Thanks Thanks Received 
    3,896
    Thanked in
    2,329 Posts

Ne zajebaj svega ti,nemam nishta lichno protiv Mija i znam ga,ali nije za ovaj nivo nikad bio,ovo bi Dejo shto sad komentarishe iz studija 3 x bolje postavio u drugom pol.
    ...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ovo je baš bolno, blizu smo bili.

Mnogo bliže nego što je dostina ljudi ovdje očekivala i defetistički najavljivala.

Mijo je zaslužio da ode zbog prethodnog termina, i one imbecilne postavke protiv Litvanije, a onda i Bugarske. Večeras je potvrdio da nema kapacitet da se nosi sa težinom ove utakmice. Krstović se nije vidio, jer nije stavljen u upotrebu, ni jedna lopta nije došla do njega. Jovetića su izgurali predaleko od gola. U drugom poluvremenu je Kostić pritisnuo Marušića da se vrati nazad, pa smo ostali bez ikakve tranzicije ka naprijed. Ništa nije pokušao u drugom poluvremenu da se ta dinamika promijeni. Uveo je Jovovića da i taj Camajev pas i dribling izbaci iz kombinacije. Morao je Osmajić zbog brzine i snage mnogo ranije da udje, jer su nas predugo držali pod pritiskom, barem iz kontre da se priprijeti.
    Onda nakon golova reaguje prekasno sa izmjenama, čuvao je 3:1 jer je lakše to podnijet od 5:1.

Volio bih da Jovetić otvori dušu i da se izvrši iznutra pritisak da se dovede novi selektor. Vidjelo se na kraju da je ušao u prepirku s njim.
    Žao mi je njega, majstora nad majstorima što neće vidjet veliko takmičenje. Zaslužio je mnogo više.

I dalje mislim da je Mijo radio bolji skauting nego prethodnici, (to je i sad dokazao sa Kučem i Rubežićem) ali daleko je od nivoa koji pozicija selektora zahtjeva. Sa podmladjenom reprezentacijom može dosta da se postigne, ali ne sa ovakvim postavkama i vodjenjem.

16. The Following 7 Users Say Thank You to rebel For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Ovo je nas maksimum.

Pozdrav za sve navijace cg u bg.

Bravo momci

18. The Following 5 Users Say Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ne zajebaj svega ti,nemam nishta lichno protiv Mija i znam ga,ali nije za ovaj nivo nikad bio,ovo bi Dejo shto sad komentarishe iz studija 3 x bolje postavio u drugom pol.
    Nije stvar u Miju. Vec biti realan i objektivan i vidjeti ono koliko mozes kao i sam sport dozivjeti kao nesto sto je zabava. Nismo mi reprezentacija koja raspolaze sa spektrom fudbalera visoke klase pa da se rasoravljamo sto nije ovaj ili onaj igrao i sto nije ovakva ili onakva taktika vec igramo sa onim sto imamo i koliko mozemo i gdje si limitiran u svim smjerovima. Mi smo kao narod malodusni, volimo da kuknjavimo, kritikujemo a da nista ne nudimo. Brate podjes na stadion, podrzis svoje, proslavis koji gol, provedes vrijeme, izbacis neku safru, poslije meca podjes na pivo i to je to. To je fudbal bio a ovo u danasnje vrijeme kukanje, prozivanje, neki navijaci koji hoce da fudbalere postrojavaju, omalozavanje, pljuvanje... sve je to bljak...

20. The Following 2 Users Say Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,765
    Thanks Thanks Received 
    3,896
    Thanked in
    2,329 Posts

Nije stvar u Miju. Vec biti realan i objektivan i vidjeti ono koliko mozes kao i sam sport dozivjeti kao nesto sto je zabava. Nismo mi reprezentacija koja raspolaze sa spektrom fudbalera visoke klase pa da se rasoravljamo sto nije ovaj ili onaj igrao i sto nije ovakva ili onakva taktika vec igramo sa onim sto imamo i koliko mozemo i gdje si limitiran u svim smjerovima. Mi smo kao narod malodusni, volimo da kuknjavimo, kritikujemo a da nista ne nudimo. Brate podjes na stadion, podrzis svoje, proslavis koji gol, provedes vrijeme, izbacis neku safru, poslije meca podjes na pivo i to je to. To je fudbal bio a ovo u danasnje vrijeme kukanje, prozivanje, neki navijaci koji hoce da fudbalere postrojavaju, omalozavanje, pljuvanje... sve je to bljak...
    Moze taj tvoj stav ako je u pitanju klupski fudbal,takmichenje,a kad je reprezentacija u pitanju,eto ti je @rebel lijepo pojasnio gore,da ne ponavljam.
    ...

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Mijo je izgubio meč. Ne smiješ onako da se braniš u 16.

Thanks Thanks Given 
    581
    Thanks Thanks Received 
    30
    Thanked in
    28 Posts

Cija je oteta zastava?

Sent from my SM-A135F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    261
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ma kakav Kostic, ovo je SMS rijesio onom petom koju ne moze svako da izvede. Individualni kvalitet imaju jebiga. Pavlovic azdaja, sanjam ga u Interu

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Istina ziva. Dodir klase, splacina od igraca, al jedan potez ti zavrsi utakmicu.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Stojkovic je pogodio odma sa izmjenama, mada su bili bolji cijeli mec nema sta da se prica, mislio sam da mozemo nesto vise ali ocigledno ne mozemo...
    Pozadi onaj mali Pavlovic je igrao ubitacno plus je znao da iznese loptu i da napravi visak u napad za to nismo imali rijesenje, Lukic je odigrao perfektno na sredini, Tadic je maestro, Mitrovic je neko koga moras da cuvas i pratis 160 min i ulaskom Kostica i SMS-a je stavljena tacka na i...
    Ono sto sam kod nas vidio je bila zelja, momci su grizli, Savic i Joveta nose ovu reprezentaciju ali mislim da je selektor morao da na 2:1 reaguje sa izmjenama, zasto nije to je vec neko drugo pitanje. Savic je standardno igrao perfektno pozadi, odlicni Jankovic i Camaj, Krsrovic je bio potpuno neupotrebljv i tu je pitanje za selektora zasto, Joveta je legenda i veliki borac svaka mu cast...
    Jos jedan ciklus prodje a mi uvijek o istom, uvijek nam u kljucnim mecevima fali nesto, da li ce neko iz saveza da to primijeti ili ne, ne znam, ali ako ovako nastave, vrhunac ce nam biti kvalifikacije, eventualno kroz ligu nacija da se pokusa ali ce ishod biti isti, nista. Generalno je komplet fudbal zreo za korijenite promjene, ali je i pitanje je li ko spreman da ponudi odrzivi plan koji ce za nekoliko godina dati neke rezultate, na svim nivoima ne samo reprezentativnom...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

26. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Najžalosnije je što se neće uvijek desiti da izvučemo ovakvu grupu koja je daleko od najtežih.
    Baš je bila velika šansa, i baš je velika šteta.

Mislim da Mijo mora da ide i da bi momci dobili novu snagu za sledeće cikluse.

28. The Following User Says Thank You to rebel For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Default Crnogorska reprezentacija - Fudbal

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/r...ne-gore-video/

nije da je odredjenom dijelu navijača Srbije trebalo onakvo skandiranje upućeno Crnogorcima al ipak je to sns, tako da ne čudi. dobar dio stadiona nije u tome učestvova

ps. čestitke ekipi momaka iz dfa koja je dobila džabe karte i prva zviždala našu himnu i vrijedjali momke, dok su ih normalni navijači Srbije gledali ka budale

тапаталк
    Last edited by outline; 18-10-23 at 06:27.

30. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,230
    Thanks Thanks Received 
    8,420
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Stojkovic je pogodio odma sa izmjenama, mada su bili bolji cijeli mec nema sta da se prica, mislio sam da mozemo nesto vise ali ocigledno ne mozemo...
    Pozadi onaj mali Pavlovic je igrao ubitacno plus je znao da iznese loptu i da napravi visak u napad za to nismo imali rijesenje, Lukic je odigrao perfektno na sredini, Tadic je maestro, Mitrovic je neko koga moras da cuvas i pratis 160 min i ulaskom Kostica i SMS-a je stavljena tacka na i...
    Ono sto sam kod nas vidio je bila zelja, momci su grizli, Savic i Joveta nose ovu reprezentaciju ali mislim da je selektor morao da na 2:1 reaguje sa izmjenama, zasto nije to je vec neko drugo pitanje. Savic je standardno igrao perfektno pozadi, odlicni Jankovic i Camaj, Krsrovic je bio potpuno neupotrebljv i tu je pitanje za selektora zasto, Joveta je legenda i veliki borac svaka mu cast...
    Jos jedan ciklus prodje a mi uvijek o istom, uvijek nam u kljucnim mecevima fali nesto, da li ce neko iz saveza da to primijeti ili ne, ne znam, ali ako ovako nastave, vrhunac ce nam biti kvalifikacije, eventualno kroz ligu nacija da se pokusa ali ce ishod biti isti, nista. Generalno je komplet fudbal zreo za korijenite promjene, ali je i pitanje je li ko spreman da ponudi odrzivi plan koji ce za nekoliko godina dati neke rezultate, na svim nivoima ne samo reprezentativnom...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Savić odigrao perfektno? A nemoj.
    Srbija je ozbiljna truba od ekipe (Stojković najviše zaslužan za to jer imaju potencijala), a kad nas takva ekipa lagano pobijedi onda budimo realni i shvatimo đe smo mi u svijetu fudbala. Što opet nije ni čudno, posebno sa ovakvom ligom koju imamo. Pa bolja nam je liga bila prije 10, 15 godina nego sad. Svuda u svijetu fudbal napreduje osim kod nas. I onda brane Deja. A koliko god da mi je drag ne radi dobar posao. Ne znam ko bi mogao da ga zamijeni i radi bolje od njega ali ovo na šta nam liga (ne samo prva) liči je zastiđe. Dobro je da imamo i ovakav tim i eto priliku da se nađemo na EP.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ispravka - mi nemamo ligu. sprdali su se sa ekipom Budućnosti. po 10 golova su mogli da im daju protivnici. sjeti se nekad kako je Mogren prolazio. godinama je ta liga najgora u Evropi. jedina generacija koja valja su nam omladinci, jer Perišić zna kako treba da se radi, i ima neki svoj tim. prošli su dalje, igraju ljepše no naši seniori. U21 se raspada, tu selektora uboli nismo ne pamtim od kad

u fscg je glavna borba oće li BB sad progurat Vujovića ili će Dejovi vodit regiju Centar. ne može baš fudbal da se bazira na tome oće li dcg il dps il df da zauzme savez. a nama sport (nažalost) na tome počiva. sve se gleda kao na priliku da upanu ovi il oni i onda zajašu

poslušajte me, ako ode Mijo doći će neko ka Mladen Krstajić. nama Cico nije valjao

тапаталк

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Srbija mnogo bolja čitav meč, naročito u drugom poluvremenu kad se igrala viktorija. Trebali su realno bit prvi u ovoj grupi ali su se izglupirali i ispromašivali protiv Mađara. Na EP im predviđam sličan ishod kao na SP, sa ovakvom odbranom.

CG liga je najslabija u Evropi, baza igrača je sve slabija, još kad odu Stevan i Stefan... Ovo je realnost.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ne slažem se oko baze igrača. Bolja je nego ikad. Puno talenta nadolazi. Stevan i Stevan dolaze do svog kraja ali mogu još jedan ciklus da budu tu najmanje. A pristižu Adžić, Radulović, Djukanović. Uz Krstovića i ostale uvijek ćemo imati tim koji se sa pravom bori za to drugo mjesto u grupi.

Problem je što se to drugo mjesto, kad nisi favorit kao Srbija sad, osvaja jedino taktikom i pripremom, a ne samo “da igrači daju maksimum”. Mora i priprema i analiza da bude perfektna.

I Krstović je “dao maksimum” sinoć, ali u trčanju od jednog do drugog štopera i u pritisku na golmana. U prvih par minuta se vidjela strašna volja i strašna volja naših igrača, zaista su ušli bez ikakve zadrške u meč. I bilo je jasno da se dešava strašna potrošnja. Dosta tog trčanja je bio neki loš presing, normalno da takav ritam, uz onda trpljenje svog onog pritiska u drugom poluvremenu, izaziva pad. Nema više kiseonika u organizmu da bi koncentracija bila na nivou.

Šta je tu je, malo ko može da pobijedi Srbiju na Marakani, to je težak zadatak. Niko nije imao iluzije oko toga. Piksi je nastavio sa uvrijedljivim komentarima, koji jasno dolaze iz frustracije. Obiće mu se to o glavu kad još jednom ne prodje grupu. Sa njihovim igračkim kadrom se uzimaju titule. Spasio mu je glavu toliko osporavani SMS, koji je jednom petom prelomio utakmicu.

Naši momci su šampioni, mnogo ih volim i mnogo sam ponosan i sada i uvijek. Treba vjerovati u njih, ali ne treba se baviti prizivanjem sreće i uzdanjem u greške protivnika. Mora struka da bude ozbiljnija. Ne smiju više da se gledaju onakve gluposti sa V. Savićevićem i Jovovićem kao u Litvaniji a da jedan Vukotić čeka u Portugalu da ga se neko sjeti.

Valjda nećemo čekati opet 12 godina da se dodje do nove prilike i ovakvih emocija i uzbudjenja pred utakmicu.

35. The Following 2 Users Say Thank You to rebel For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Zamisli koliko imamo potencijala kad se nadamo Stefanu i Stevanu za jos jedan ciklus. Stanje u fudbalu je takvo da imamo potencijala da se zakucamo za dno liste.

Thanks Thanks Given 
    1,428
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Treba trener koji će znat da iskoristi potencijale: Krstovića, Kuča, Camaja, Mugoše i ostalih.
    Nije Radulović toliko loš trener ali za reprezentaciju je loš.
    Njegov domet je naša liga i to je to.

38. The Following 4 Users Say Thank You to jokaš For This Useful Post:

Page 2187 of 2251 FirstFirst ... 1187168720872137217721832184218521862187218821892190219121972237 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)