Stanovnici Crne Gore navikli na vrhunske kadrove u dosadasnjim vladama sad su sokirani predlozenim resenjima sto je potpuno razumljivo.
Kada 30 godina imamo na celnim pozicijama u ministarstvima vrhunske strucnjake besprekornih radnih biografija sa obrazovanjem najveceg moguceg nivoa onda je logicno da smo svi u soku kad cujemo ovakve predloge.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Rekao bih da je baš suprotno.. Umjesto da ljudi po difoltu budu bolji od onog nivoa na koji nas je “naučio” dps, oni samo probijaju dno.. A jel bilo teško biti bolji od ovih koji su jašali 30 godina? Mislim da se odgovor na to zna ali se uvijek traži razlog što nam je ovo manje zlo potrebno..
No dobro, glasali ste, dobili ste..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I ja mislio da je dps pao jer nisu valjali pa trebalo bolje od njih postavljat. A stručnost osvježenih se svodi pa i dps je tako. Pes, df, ura, demokrate... Nekako čudno piše reč dps.
Isto kao da godinama imash u nekom sportu reprezentaciju koja pojma nema,ali ih zamijenish sa...nemam pojma s kim.
...
to niko ne veli al isto smo valjda glasali da dodju neki bolji, nekad. pa je tako ministar bio onaj te mu sin nije član familije, u još aktuelnoj vladi imamo premijera koji je vrijedja koga je stigao, ministra koji ne zna da se ponaša, onoga te bi tebi i meni na more dao da idemo tek u oktobar kad se cijene spušte, tu nedje je i direktor UPCa kog uhapsiše jer je krao pazsad zaplijenjene cigare. dalje ovaj te viče na novinare jer mu kažu kako je skupo u CG. elitni ministri, nema šta. ako si gledao jedan nastup Milovića sve je jasno, pri čemu je to lik koji je odavao neke podatke tajne drugoj strani u sporu čini mi se. za Krvavca ti je Hell gore napisao, to je baš elitni dps kadar bio, a tek kad prebači neke drugare iz dpsa na veće pozicije. Vasilije Čarapić je okej da bude u Parlament da vodi bilo šta i dje nije. i da ne bude zabune takvi će biti skoro pa svi ministri. Bogdanović da vodi MUP
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Milović je sjajan lik.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa i nije bas tako. Ljudi su glasali da zamijenis sistem koji je postojao, bar se nadali, necim boljim.
A ne da recikliras trecepozivce DPSa koji sada postaju ministri.
Ako vec ulazis u politiku, cilj je valjda da ubijedis ljude koji nisu bili u politici ili su imali ideje ali su zbog istih istjerani sa mjesta odlucivanja.
A ne da recikliras DPS trecepozivce koji su izvrsavali zamisli vrha partije.
A to je PES. Ljudi koji su sprovodili ideje vrha DPS pa ma koliko one stetne bile za drzavu. Ljudi bez kicme i ljudi koji su se izivljavali na one ispod njih i koji im nisu mogli nista.
E sad te i takve Spajic dovodi u prve redove. A takvi ce biti sa jos manje kicme i sporovoditi svaku Spajicevu i Milovicevu ideju, ma koliko lose bile, da bi dokazali da nisu ono sto u stvari jesu.
DPS beskicmenjaci sa dna kace. Pa Gvozdenovic bi bio bolja opcija nego bilo koji njegov potcinjeni
jedno je branit Spajića jer je htio vladu bez tvojih šefova a drugo spisak ministara koje će predložiti
тапаталк
Mislim da je ovo i bila poenta mog posta..
Ali ne, oni su bili ovakvi i onakvi, krali urnisali i uništavali sve što su dohvatili u 30 godina, sad je red da malo ovi drugi zajašu na isti način logika... Makar sam jednom glasao za ovo boldovano gore, makar sam se i nadao da će nam biti malo bolje a ne da iste/slične spodobe opet zajašu i orpavdaju sve sa ''a kako su ovi mogli''..
Last edited by Zedd; 15-10-23 at 13:01.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bukvalno, bez preuvelicavanja. Znam par likova koji su bas to i rekli. To su bila njihova ocekivanja. Nije im prica bila "napokon smo se oslobodili zla, sad ce biti bolje. Drzava ce da napreduje. Idemo u EU". Jok! Prica im se svodila upravo na to da ce sad "njihovi" malo da zajasu. Ne znam zasto ih smatra svojima ako ih dozivljava kao nekoga ko ce da zajase, ali tako stvari stoje sa tim ljudima.
Last edited by VanjaTheMan; 15-10-23 at 13:07.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ni prije a ni kasnije nikad opozicije u crnoj gori ali zato filozofa ne fali....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Jakovu sada smeta što BS neće biti u vladi?!
Jakov bi moga' malo da se drži svoga posla, da potpisuje dokumenta itd, a ne da sastavlja Vladu.
Forever young, i want to be forever young
zli jezici bi rekli da bi naš predsjednik da bude i premijer, predsjednik Parlamenta i još par funkcija da obavlja. ima tako jedan vođa blizu nas koji je sve i svja u svoju državu, biće da mu je to idol. blagoš nama
Može mu on idol bit koliko oçe, džaba mu sve kad mu po moçi ne može ni primać, niti iko kod nas ima bezuslovnu podršku ni u približnoj veličini and i think iC beautiful
Forever young, i want to be forever young
Vidio je Milo da ide vlada pa aj da ugura svoje iz BS.
Zanimljivo da nam je Preshjednik, vezano za proces formiranja nove vlade, pa i za sam sastav, dao više izjava i opredjeljenja no mandatar![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
El presidente be like look at meeeeeee! Look at meeeee!
SMRT FAŠIZMU!
Nije mi to bila poenta ali sto se njega tice mogu svi da mu ga duvaju.
Ovo je DF. Ovo misli i buduci predsjednik skupstine jedne nezavisne drzave. Lazno ce prikazavati da sve radi za dobrobit te drzave a potajno ce sve raditi da je iznutra srusi.
#Mitrogol
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
znamo da komplet df i 14-15% njihovih birača mrze CG, nije to od juče
тапаталк
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks