Zna li neko s cim bi mogao skinut ovaj katran sa patike
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
probaj sa razredjivacem za farbu. postoje i neka sredstva na bazi spreja za uklanjanje katrana.
Trebaju li kakvi ekstra papiri osim pasoša za Holandiju? Tipa 5 dana..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pivo i kolači su im najjeftiniji.
Sent using Tapatalk
#fakenews
U CG, imaju li fizicka lica obavezu da godisnje podnesu poresku prijavu kao recimo u SAD sa IRS-om?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A okle
nothing comes from violence and nothing ever could
Probao sam isti dan taj iz kernela ne radi posa', tj dobijam cuvenu gresku "usb not recognized", u prevodu fali struje u ovom slucaju
Kad bi nedje nasao aktivne nastavke ove, tj. sa napajanjem top bi bilo, no mislim prije Srbije da nema...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji si brend uzeo?
Ako je Gamebird neće da radi.
Ja sam uzeo baš LogiLink iz tog razloga.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Gdje mogu nac aparat za punktovanje baterija?
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Katran mozda benzinom ili onim za lampe, ne mogu se sjetiti. Al ne znam kako moze djelovat na materijal djona
Možda medicinski benzin?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Aj mi dajte kontakt lika koji popravlja racunare iz bloka 9, sasa_mne mu je nik
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
067 518 983
nothing comes from violence and nothing ever could
Treba mi savjet-koja je najbolja opcija interneta za inostranstvo (portugal, španija, Maroko)?
Koji esim provajder mi daje najkvalitetniju uslugu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam koristio Orange Travel eSim kad sam isao ovog ljeta po Italiji i Svajcarskoj (njih sam izabrao jer su imali ukljuceno Svajcarsku a dosta drugih EU provajdera je prodaje posebno)...
S obzirom da ti treba i Maroko, oni nude World opciju, 14 dana, 10GB za 44.90 eura...
https://travel.orange.com/en/data-only/orhldwrld/
Mada mozda je bolje da kupis neku lokalnu karticu u Spaniji/Portugalu (unutar EU svima radi internet bez rominga) a onda u Maroko posebno data karticu kad dodjes, vjerovatno ces nesto jeftinije proci... Meni je generalno ova Orange odlicno radila...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks