Ja cu jedno kuvano vino poshto me grlo steglo![]()
Cmok Zvonchy![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
:joint:cmokic i tebi jes da si mi dao da chistim ali te ipak volem jutkice a ovoga momcheta iz Rvasha cu tachno sachekat nedje iza coshka na stari pa ga ishklepat i umlatit :devil:...chush on da shalje majoneza da nas bije???
On ne bi pa kad bi mu ruke okinuo chojek:mrgreen::lolblue::lolblue::lolblue:
Cek i ja da probam...
Cmok Zvonchy![]()
/me ne zna na koju ce stranu!![]()
zvonchice,ima istine u twojim rijechima!Ima masu!
![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Je li owo sekta???
Cmok zvonchi!
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
MC, vidji ovoga maloga majoneza kako se ponasa...Vidji ti to, molim te!
Sto cinjet s njim?Da li pristupiti procesu supkanja da predje kod nas ili da ga pustimo da padne u djavolje ruke?Ako znam sto da cinimo...Aj razmisli pa mi reci.Meni se cini da bi mu masu bolje bilo s nama nego ajde sad...
Mali se pomamio.. kako se pozicije dofatio.. smjeni ga molim te..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ajde zivjeli mi![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
nja nja nja nja pojma nemate!!!(owo je test,da widim shto nudi druga ekipa-zhenska strana!
)
ajde nam prenesi malo atmosfere da se i mi smijemo!!!
Sad te razumijem,mogu misliti shto je Boro moga prichat:yipiiii:
:lolblue::lolblue::lolblue:E,ne da si me zasmijao nego su mi suze krenule od smijeha!!!
Jes sekta,vidji kako su se isprepadali chim malo podviknem!!!
Cmok i tebi ,znala sam ja da ti necesh protiv zemskinja,ni pod razno![]()
I ovaj desert mi je sumnjiv...Ako znam...Moracu herculesu ponudit, to je covjek od povjerenja.Samo ga moram kupit prije onoga GOSTA jer ce me djavo nac!
E da...majonez, otpusten si!!!
Manojez , nothin personal , it`s just business![]()
~
A zlatan li je Masan bio...c c c c c...
ako ti shto dobiesh od tih zhena.. ja prelazim na ONU (tvoju) stranu :devil:
~
A veli legenda da je on Kralj Crne Gore i da mi pravi jedan viteshki orden oce da me proglasi vitezom![]()
![]()
ajde i to nekako mogu da razumijem... ali povede se pricha oko zhena i ja ga pitam jesi li smjestio garagana toj nevjesti shto zhivite zajedno... veli jesam ali jedva... prvo sam mora da je napalim pa tek onda... zhene su kazhe kontra shibici.. shibicu krresnesh pa zapalish a zhenu zapalish pa kresnesh
![]()
I danas sam mu dao da nosi neke gipsane table.. velike su dosta i stvarno choek nije stao cio dan osim pauze za kafu i za ruchak... i pred kraj radnog vremena veli Nedo! reko e Boka? Shta je sljedece? Reko ima josh nekih 50 gipsanih tabli... i on sav spreman govori EE??? reko e tamo cemo da $edemo sad i da popijemo po koje Pivo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks