Oni ne moraju. Njima cedis sam sipa, a kad je u minusu, onda im sipa epcg.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ajk-upozorenja
Kakav pakao, još samo da radnici CEDIS-a zaprijete štrajkom.
Oni ne moraju. Njima cedis sam sipa, a kad je u minusu, onda im sipa epcg.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ljekari se bune pa da ne vjeruje covjek svi imaju 2.000€ pa navise a nisu se zivi culi kod Mila sa 3 puta manje.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Povecanja u epcg su bila 12,44% (rezolucija) i 13,89% (boj). Vrhunac smisla za humor
jes, ko je imao.
nothing comes from violence and nothing ever could
U aerodromima treba metla da radi, malo đe ima više neradnika i zgubidana.
obrazovni sistem naše države je izuzetno dobar
https://www.pobjeda.me/clanak/gacevi...dokonim-zenama
znači svi mi koji izadjemo u grad smo moguće barabe. zanimljivo i ovo da se VODJI uvijek mora vjerovati, hm okle to pokupiše. dosta fino i ovo ko zaslužuje da umre od side il oko poslušne žene. e sad normalan direktor škole bi se pozabavio ovim stvarima al ovaj ipak ne. još je nešto nervozan bio pa vrijedja
ovo vaspitava djecu svoju i utiče na obrazovanje ostalihTaj roditelj se kod mene nije žalio, a ja sad očekujem patrijarha nemam vremena sad oko toga da se bakćem sa tim dokonim ženama. Tako da neki drugi dan. Može kod mene da se žali, a ne u Pobjedu. Ako mu je nešto nejasno onda kod mene prvo treba doći – kazao je Gačević Pobjedi.
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li istina ovo ili je neka podmetačina u pitanju? Ovo mom đetetu da je neko u školu dao da popunjava, kunem vam se u sve da bih u novine $utra izašao šta bih radio ovome
***** li vam mater nenormalnu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 15-10-23 at 14:47.
pa treba utulit te nvo il bilo koga ko je odlučio da ova anketa bude data djeci. ovo je zastidje samo takvo. univerzalno pitanje da li smatrate da treba umrijet od side osoba koja se drogira
тапаталк
Last edited by outline; 15-10-23 at 14:53.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako je ovo odobrilo ministarstvo i da se ovo daje našoj djeci da popunjavaju onda se po***** i u državu i u cio naš raspali sistem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čemu im služe rezultati ove ankete? Kakve promjene u obrazovanju bi oni umjeli inicirati na bazi odgovora?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ovo je kao test opste kulture.... a i zbilja sto ce neko posle ponoci vani, samo trazi đaavola ili đavoljicu
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Blagoš, blagoš nama kuda plovi ovaj brod
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Upitnik je skroz ok. Iz odgovora bi se pretpostavljam vidjelo koliko je porodica u CG zapravo zdrava i koji napor skola treba da ulozi u korekciju ponasanja. A ja vam kazem da porodica generalno u CG nije zdrava. Nisu pitanja uznemirujuca vec potencijalni odgovori. Kod ovakvih upitnika postavljaju se jos 3 ili 4 seta istih pitanja ali drugacije srocenih da se eliminisu neke stvari koje prave distorziju kod odgovaranja. Ali ova sredina je toliko zaostala da ne moze ni anketa/upitnik da prodje da se neko ne nadje prepodoban i da uzme da morališe i sablaznjava se kroz medije.
Sent आत्मन:
γνῶθι σαὐτόν
Pa što velite, na osnovu odgovora će da prevaspitavaju đecu? Ili da ih oduzimaju od roditelja? Ili da ih poubačaju u državnu upravu?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pitanja su totalno kretenska. Samo totalni kreten je mogao da ih smisli. I samo totalni kreteni su ovo mogli da odobre.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Upitnik je veli skroz ok, ne znam o čemu mi dalje da pričamo kad na forumu ima ljudi kojima je ovo ok.
Da djeca u osnovnoj školi moraju da se opterećuju ovim stvarima i da razmišljaju o njima, ne znam kako mi pretekosmo u osnovnoj bez ovako "dubokoumnih" anketa...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks