ima, izvoli
https://rtcg.me/tv/emisije/sportski/...-08102023.html
Mijo ti je od početka emisije pa nekih 20tak minuta
тапаталк
Ima li đe online ta emisija?
Kaže li što mag kakav će vezni red izvest?
Srbiji otpao Vlahović.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
ima, izvoli
https://rtcg.me/tv/emisije/sportski/...-08102023.html
Mijo ti je od početka emisije pa nekih 20tak minuta
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zanimljiv je ovaj intervju, reklo bi se da smo prvu utakmicu protiv Srbije dobili, s obzirom koliko je zadovoljan. Pominju se naše kolosalne prilike ali ne i posjed lopte od 34%.
Takodje čudi me Šofro, veli Mijo kako eto def. vezni je dugo već bolna tačka, nikako da ga nadjemo… izgleda da je i Šofro koji ništa ne zaboravlja, zaboravio na momka koji je promijenio utakmicu sa Holandijom, i evo od skora standardan u Boavisti. Kako majku mu da ga ne pita ništa a prodiskutovali su sve ove kojih nema na spisku. Misterija prava.
Jedino mi se dopalo što je Mijo spreman da zove i Vasilija Adžića da se priključi A timu.
Camaj bi mogao zvek da napravi u BG. U prosjeku mu prodje 7 driblinga po utakmici 😆
Sa Vukoticem bi odlicni Camaj I ostali jos vise dosli do izrazaja, Ali dzabe kad ga ne zove vidis. Sofra vise interesuje oce li mu italija dobit I koji ce tim spanija da izvede. Oci mu ispadose od gazette Della sport I coriere de la sport
https://lobsport.me/fudbal/lobiranje...omjena-u-fscg/
i Guzo se prodao, ehvaljaše nekad pare od istog ovoga saveza i njegov predsjednik
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Opa Kuč! Kako ga zavarda iz prve.
Bravo!
Konačno šuter iz veznog reda da ne puca nebu pod oblake.
Samo Risto Radunovic da ne igra protiv Srbije jer je veliki Srbin. Kao tinejdzeri smo igrali zajedno u FK Bubamara kod Miranovica i toliko je srbovao da je bilo nepodnosljivo. Dizanje 3 prsta, konstantno nacionalno potenciranje, pricanje o Srbiji ni da je Amerika...
Ovo pricam zbog toga da ne bi namjerno napravio neki kiks, a ne sto me briga kako se ko osjeca
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne znam koliko je ovo večeras bio ozbiljan test za vezni red, raspad su Libanci, ali Edvin Kuč baš djeluje u super formi, i ništa slabiji u odnosu na konkurenciju.
Rubežić je takodje novi kvalitet, igra sa puno samopouzdanja. Kad nema Vujačića možda zaslužuje da bude i ispred Tomaševića.
Petković na žalost nikako da se vrati u formu u kojoj je bio nekad. Baš mi ga je žao bilo kod one greške.
Andrija Radulović - tu mi je negdje sa Jankovićem trenutno. Ima momente kad baš srlja. Ali veliki potencijal. Pravi višak, šalje dobre lopte. On i Camaj po krilima uz Jovetića i Krstovića mogu da prave višak non stop, i da naprave haos Srbiji.
Nadam se da će bit ovako
Mijatovic
Marušić Savić Rubežić A.Vukčević
Janković Lončar Kuč Camaj
Krstović Jovetić
Bićemo odmorniji od Srbije. Samo da odigraju hrabro, bez ikakve zadrške i biće to dobro.
@rebel
Dobar tim, samo bih ja Vešovića umjesto Krstovića.
Znači u Beogradu posljednja šansa ove generacije, za istoriju.. Nadam se da ostavljamo srce na terenu, pa što bude
Pobjeda i praktično smo na Euro
Teško tamo da možemo dobit ali da se nadamo.
Naša reprezentacija je dobila nekoliko dobrih igrača: Kuč, Krstović.
Srbija je najbolja reprezentacija u grupi uprkos porazima od madjarske,sve preko boda za nas bi bio odličan rezultat,ali mislim da Srbija neće dopustiti nešto tako.
Ali ajde da se odigra i to,pa ko sto ponese
Kolko sad znace ona dva prosuta boda protiv litvanije u zadnje minute meča
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AdO_pG; 14-10-23 at 22:00.
Sa ovakvom igrom Srbije u odbrani imamo velike sanse, treba pametno njima prepustiti inicijativu i gledati da ga klepimo iz kontre jer su u tom segmentu srbi bas losi, dosta ce zavisiti od Savica pozadi, ja sam misljenja da ih mozemo dobiti...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Savic nam je kljuc, on ce da pojede Mitrovica i Tadica zajedno. Ja bih Marusica stavio lijevo da cuva Radonjica jer je Radonjic ubitacno brz. Vesovic onda desni bek. Vukcevic i Radunovic su nam igraci manje lijevo i ne smije se kiksat i njih stavit protiv Radonjica. Imam masu dobar osjecaj za ovu utakmicu, vidim nebesko gasenje Srbije
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Što svi pominju Vešovića kad ga nema na spisku?
Opasna je Srbija i lijevo i desno. A. Vukčević je dosta brz i mislim da je bolje on da igra.
Šteta što je Rubežić otpao, Tomašević zna da griješi.
I mi smo u prvoj, i sad Madjari, prepuštali posjed Srbiji mnogo, i u oba slučaja se pada fizički zadnjih 20min, evo i Madjari od grčeva stradali.
Biće napeto, ali samo disciplinovano i može se napravit iznenadjenje. Srbija nema koncentraciju duže od 5 minuta. Piksi se krsti i misli da se sve uperilo protiv njega lično. Katastrofalno vodi utakmicu.
Samo bez straha i bez pardona.
Sad kad je Milo pao a Mandic ce da zasijeda u skupstinu. Za koga ce srbi iz cg navijati zna li se?
Sudjeno je bilo tako, dobicemo ih 0:1 za epsko gasenje srba.
Last edited by p0smatrac; 14-10-23 at 23:31.
Savić nije završio trening juče.
Evo ne znam je li realno da smo toliko malerozni da kad je najbitnije nemamo štopera.
Čuh da dejo ima koronu,da je nije i savic zakačio sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navodno je osjetio bol u mišiću, pred kraj.
Nadam se da je samo predostrožnost.
Previše je da baš sad budemo bez 4 štopera.
Dobro je što nas maksimalno potcjenjuju i kad smo u punom sastavu. Pričaju sinoć svi komentatori da Crna Gora nema nego Savića a da je Jovetić veteran.
Nadam se samo da naši neće pregoret, da se ne krene u kartone i nervozu. Nama bod odgovara i najbitnije je mirno i koncentrisano odigrat.
Dobro si rekao,mirno,koncentrisano a dodao bih i mudato.
Najbitnije je da ne primimo rano gol!
...
Šofro digne paniku na fb oko Savića, a onda kaže ne može da odgovara u inboks, nego će biti na dnevniku i u drugoj emisiji sve.
Pogledaj obje, niko ništa ne pominje, Savić daje izjavu, sve standardno, niko ništa ne pita… 🤷🏻
Mugoša mi je djelovao super. Vrlo motivisan i miran, velo kul. Veli igrali smo i sa većim reprezentacijama pa se nismo plašili a ne sad. Pominje kako su vrlo ranjivi.
Last edited by rebel; 15-10-23 at 17:09.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks