E jbg, kad ne šćaše braça Ameri da me poguraju sa Powerball-om, pa sad moramo da trpimo kad DF preotme forum.
Mada, eo celi Manda da ne odstupa od spoljnopolitičkog kursa (NATO, EU), pa možda to dodje na isto.
Ček, ček, zar ne bi Crkva Srbije?
Čemu sad drugačija retorika?
Forever young, i want to be forever young
ДПС спрема бојкот (није да нисмо знали, али ето сад је јавно речено).
Živković: Ako se ne ispuni 17 uslova za održavanje popisa, predložićemo Glavnom odboru bojkot popisa - DPS
Да видимо на шта ће то да личи, изгледа да се понавља ДФ прича о лажираном попису 2011.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
A što se napravi ovđe, šou.
Banovaste @Bluemoon, jednog od rijetkih forumaša što zbori istinu i od koje se može nešto naučit a ostaju "neki" koji "prijete" ali iz praznih pušaka i iz praznih čutura, no ništa novo.
Bojkotuješ li Jokaš?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno da ne.
Mene DPS ne određuje što da činim.
A pita' sam đeda mojega i prađeda i vele crnogorci su bili.
Što ću, protiv đedove se ne može.
A ovi što đedove i pretke ne poštuju što ćeš, ni prvi ni potonji.
Izvoli kopaj po postovima od 2004. pa do danas šta sam ja pričao o svojima iz dps-a, a ja ću da tražim koliko si često kritikovao svoje iz sns pa nsd i df. Ne samo u zadnje tri godine, nego i otkad su lokalna vlast u opštinama u kojima vrše vlast. Ne računa se kad "kritikuješ" da ti se ne sviđa neki aranžman o vlasti po opštinama, mjestima po dubini, ponudama koje prihvate na državnom nivou i slično.
Kao što sam rekao, biti dpsovac više nije opis pripadnika partije, nego karakterna osobina. Veliš u redu je što postavljate partijske vojnike za instruktore, popisivače i kontrolore zato jer je i dps to radio, a sa druge strane veliš da je očajno loše to što je dps radio za vrijeme prethodnog popisa. Isto važi za koritašenje koje tvoje partijske kolege sprovode, za namještanje poslova, za kupovinu diploma, za zapošljavanje ljudi koji ne ispunjavaju uslove, za zloupotrebu državnih resursa... Da ne pričam o kriminalcima u vašim redovima koje ste postavljali na pozicije i koje branite i kad su uhapšeni. Ti si prvi bio nesposoban da se ogradiš od kriminalca Mila Božovića nego ti je "argument" za njegovu nevinost to što ga poznaješ 20 godina. Budi siguran da gomila ljudi poznaje i Medenicu, i Jovanića, i Petra Ivanovića, i Gvozdenovića, i Đukanoviće i... I samo mi nemoj mlatit o tome da nije osuđen i da treba da sačekamo da nadležni organi odrade svoj posao. Jer nisu osuđeni ni ove dps vedete pa nešto ne mislim da ih smatraš nevinim dok se ne dokaže suprotno.
To što vi iz df mislite da treba da dobijete ratnu spomenicu '41 jer niste dps dok radite isto što i dps, to može da prođe na partijskim sastancima. A pokazali ste da ste veći dpsovci od dpsovaca.
I isto si nešto nervozniji nego inače. Može bit da ovo američko šamaranje može da utiče da vi iz df ipak ne dobijete pozicije na koje već računate.
Last edited by NHM; 13-10-23 at 07:54.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
E ali @NHM, zaboravio si da su ti "kriminalci" ustvari "veliki vjernici" koji su se pokajali i kojima je sve oprošteno.
I Aco Đukanović je najveći ktitor spc-a od svih kriminalaca, tako da moji iz dps-a i tu imaju prednost u odnosu na df.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel ovo i knez Lazar Crnogorac..... a zato je muka....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Живковић у епизоди бићу већи Дритан од Абазовића :
Monstat: Nemamo informaciju da su ljudi iz BIA zaduženi za falsifikovanje, nadležni da ispitaju Živkovićevu izjavu (portalanalitika.me)
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Evo i Eurostat nas izdade,nece pratiti popis u CG saopstise.
Vucicu i Putinu je otvoren put do svake kuce,uzas sta nam rade!
![]()
Last edited by kurogane; 13-10-23 at 13:16.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
[QUOTE=kurogane;5962628]Evo i Eurostat nas izdade,nece pratiti popis u CG saopstise.
Vucicu i Putinu je otvoren put do svake kuce,uzas sta nam rade!
QUOTE]
Gotovo je znaci, svi smo srbi i odnijese nas u sumadiju, veseli se srpski rode...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks