Ne znam odakle ono prije.
Osiguranje mi je dalo oko 400e 430e tako nesto...
Racunali su mi djelove od drugog auta itd itd.
Ulozio sam zalbu odbili su me.
Sad da idem sa advokatom?
Samo je problem u tome sto ja novi branik ne mogu nidje da nadjem ne proizvodi se vise.
Ima li ko u pg da popravlja one platnene kabriolet krovove? Pitam za druga sa primorja.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Popricaj sa nekim advokatom,ako kupujes nove djelove, uracuace ti amortizaciju na njih ( uglavnom je 50% od novog dijela)poneses im racun iz prodavnice ili servisa i to je to, pitaj advokata da li moze sa predracunom
A svaki dio za auto moze da se naruci u ovlasceni servis, pitanje je samo koliko si spreman da platis taj dio i koliko da ga cekas
Imas agenciju za nadzor osiguranja, obrati se njima sa zahtjevom/zalbom vezano za tvoj slucaj, mene su zvali iz osiguranja posle zalbe ANO-u da vide da se dogovorimo koliko da mi doplate iako su me prethodno odbili. Tako da probaj to prije suda
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
mogu li kako online da zavrsim potvrdu iz Mup-a o (ne)posjedovanju motornih vozila.
ne vidim nidje opciju kod ove nase e-uprave
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
Drugu treba full muzika u vw, multimedija. Kod koga se smije poć a da ne uništi senzore i ostalo ?
ekipo, ima li ko u Pg da znate da skine soferku sa jednog auta i montira na drugo, a da to odradi profi, s obzirom da su na njoj senzor i grijaci
Mora li u poresku na onaj formular za prevod auta da se napise broj motora,ne skida mi se sus pleh i te zajebancije odozdo da bih ga pronasao
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Mislim da ne...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Evo čujem da sad po automatizmu ti stiže nalog za plaćanje poreza kad kupiš auto.
Komšo se raskukao, kupio G30 i stiglo iz poreske da plati debelo
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Kako moze da ti stigne da platis porez za nesto sto nije na tvoje ime?
Zakonski,kad uradis kupoprodajni auta notar, tehnicki ili ko vec, to salje Poreskoj. Ona je duzna da to obracuna, proslijedi racun novom vlasniku i dalje kako vec ide. Medjutim, to se nije radilo, no se cekao novi vlasnik da donese papire pa da oni to natenane. Vjerovatno su poceli ponedje da prekidaju tu praksu
Da nije neko nekad uzimao nesto na Poljski sajt Allegro?
Uzimao sam ja kad sam bio u poljsku prije korone komad
Bio sam pet dana u wroclaw sve je stiglo za dva dana na adresu hotela
Sve sam neke gluposti uzimao sitne džidža midže za auto i biciklo
Kaciga za biciklo i ona torbica 15€ i jos traju
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Punomocje ima ogranicenje od godinu valjda. No nasi tehnicki isl ne obracaju paznju. Odzvonice i tome polako.
Ja auto ne bih prodao na punomocje a ni kupio.
Skoro sam jedno prodao i to sa kupoprodajnim,par mjeseci kasnije auto na iste table(reg istekla prije 2 godine) u kunetu neku kod Buljarice. Dat ga na punomocje pa posle davat izjave isl, a ne ne.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks