Ja sam stavio Duracell drugi put...prvi izdrzao 6 godina, ovaj drugi gura evo drugu godinu da kucnem odlican...
Mada je to lutrija sve, samo nemoj one najjeftinije od 50-60e, ostalo sta god oces...
Ja imam taj jeftini crveni TOPline evo druga godina, 3 god garancije ima a platio sam ga 60€, za 60e već je odradio posao ko zimi ko ljeti, a živim na śever đe su zimi temp često ispod nule, koji god da uzme niko neda garanciju preko 3 godine, posle garancije je sve lutrija.
ja u mazdu imam neki, ni sam ne znam, neka zeleno siva naljepnica, 3 sam zamijenio dok je ovaj duracell prvi gurao...kao da su programirani da crknu posle 2 godine i 10-15 dana, cim im istekne garancija
To izgleda kako se potrefi, imam u drugo auto onaj TOPLA, mislim da ga radi Slovenija, evo preko 4 godine radi odlicno, a dosta ljudi se zali na taj TOPLA, prije ovog TOPline sam isto imao TOPLA akumulator, stigao tako na auto, 5 godina je trajao.
4 godine Topla akumulator na proslo auto(s' njim sam ga i prodo)
Auto koje vozim već 6 godina, tj 80 000km vozim sa akumulatorom koji je došao u njega, ne bi me čudilo i da je fabrički (star 9 godina)![]()
Black horse je najbolji. Crkne u garanciji, pa dobiješ novi sa garancijom. Ne pitaj kako znam
Sent from my T Phone (2023) using Tapatalk
Je li imao ko iskustva sa opelovim benzin motorima 1.2 na 20018-2020 godište? Drug mi vodi 1.5 blue kaže da je za sad sve ok,zadivoljan. Kakvi su ti 1.5 dizel ako je ko imao iskustva?
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Nemam iskustva, ali znam da je to Peugeot 1.6 smanjen na 1.5hdi.
Te prve generacije imaju problema u vezi ulja, ne mogu se sjetiti tačno sto bi, cini mi se neke gumice...
Ocu na interkuler da zalijepim naljepnicu (garancija) interkulera.
Ima li koje ljepilo da drzi toplotu?
Ne mora na interkuler, zalijepi je iznutra na haubu
Pitanje br 1
Skidoh tocak danas kad vidim da se stara izolirka raspala te stavih novu. Ima li kakvog uticaja sto je kabl prespajan na ovaj nacin?
Pitanje br 2
Podigao sam auto sa prednje strane, oba tocka. Kada potegnem rukama u suprotnim pravcima cujem lupkanje negdje pri sredini. Otprilike gdje dodje sredina balans stangle. Stabilizatori mozda? Inace se cuje lupkanje kad idem po neravnom gdje auto klacka se jednog tocka na drugi.
Pitanje br 3
Je li vrijeme za zamjenu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kabal ABS-a
Zice su zaletovane a sam lem izgleda dobro odradjen. Izolivao sam dobro trakom. Nije postojala mogucnost da navucem termo buzir.
Prije što me je čovjek udario na parking.
Osiguranje mi je dalo oko 400e 430e tako nesto...
Racunali su mi djelove od drugog auta itd itd.
Ulozio sam zalbu odbili su me.
Sad da idem sa advokatom?
Samo je problem u tome sto ja novi branik ne mogu nidje da nadjem ne proizvodi se vise.
Isplatili su ti stetu prije nego sto su te udarili?
Prema tome, šta da ti kažem?
Prije ≠ prije nego
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks