4 puta gori.
Mislim da isto ima kad se sa kruznog Podgorica-Niksic-Cetinje krene prema Cetinju, mislim na prvi sledeci kruzni. Problem je sto je lezeci stavljen u blagoj krivini na samom prilasku kruznom pa auto neravnomjerno udara tockovima u njega.
Prvo jedan pa onda drugi tocak, cini mi se, mislim da je duplo gori za trap od normalno postavljenog lezeceg.
4 puta gori.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://press.co.me/monteput-vozilo-...e-na-autoputu/
P.S. kako se namješta nekom tender:
javnom nabavkom traži vozilo sive metalik boje, s unutrašnjosti u kombinaciji crni štof/koža, 4-cilindrični motor, turbo dizel (blagi hibrid), sa zapreminom motora od minimalno 1.900, a maksimalno 2.000 kubika. Traže automobil koji postiže ubrzanje od nula do 100 km po satu za maksimum osam sekundi i s maksimalnom brzina od minimum 240 km/h
Specifikacijom se traži vozilo s automatskim otvaranjem gepeka iznutra, startovanjem motora bez upotrebe ključa, sa termoizolacionim bočnim i zadnjim staklima, LED prednjim farovima i zadnjim svjetlima i dr.
Garantni rok za vozilo je minimum četiri godine od dana potpisivanja zapisnika o primopredaji vozila ili minimum 120.000 pređenih kilometara.
Last edited by pauki; 08-10-23 at 15:19.
Čim kupe to vozilo fotografija ođe da mu se objavi!
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
https://fb.watch/nA521DmC6W/?mibextid=CDWPTG
SNIMLJENA KRAĐA NA AUTO PUTU
Dvije osobe su privedene na osnovu prijave kompanije Monteput jer su osumnjičeni da su skinuli poklopce revizionih okana na bankini i slivničke rešetke u rigoli neposredno uz samu ivicu kolovoza, čime su stvorili potencijalno opasnu situaciju za sve učesnike u saobraćaju na autoputu i napravili znatnu materijalnu štetu.
S obzirom na to da je autoput opremljen video nadzorom osumnjičeni su snimljeni i u saradnji nadzornog tima i policije pronađeni i privedeni.
Kako podsjećaju iz Monteput-a, bezbjednost na putevima je od izuzetne važnosti za sve, i ovakvi incidenti ugrožavaju sve učesnike u saobraćaju.
“Pozivamo sve građane da budu savjesni i svjesni obaveza prema bezbjednosti u saobraćaju, kao i da se pridržavaju zakona kako bi se očuvala bezbjednost svih učesnika u saobraćaju na našim putevima“, navodi se u saopštenju kompanije na zvaničnom Instagram profilu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da je srece za ovo bi se lezalo poduze u spuz, jer ovo je pokusaj ubistva, a trebali bi takodje i vlasnici otpada ako im se nadje nesto ovakvo
ja ne znam kako se vama cini....ali meni od pocetka ove skolske godine nije nikad bilo teze voziti kroz PG....
i dalje vozim istim terminima kao i ranije...ali su guzve makar ovuda kuda ja idem duplo vece sigurno...
termin od 17:30-20:30 necu ni da pominjem...tu je kolaps dje god krenes vec godinama
podgorica je postala baš pakao što se tiče saobraćaja. na sreću je još uvijek lijepo vrijeme pa idem motorom na posao (centar) pa me još to ne pogađa, ali u bilo kojoj varijanti kad treba da sjednem u auto postajem divlji čoek jer se u zdravu svijest ova gužva i bezobrazluk ne može izdržat
ja i mogu da se nosim sa guzvom... guzve su i vecim gradovima, i to neuporedive sa ovim nasima
ali ono sto mene ubija u PG jeste situacija dje ti ne mozes da vozis 100m bukvlano da ne streknes iskocili ti auto iz nekog bocnog prikljucka, parkigna...iskocili ti pjesak iza auta koje je parkirano na 4 zmigavca....ma milion stvari
koncentracija mora da ti je na vrhuncu a zivciiiiii bas bas debeli da ne psujes citavo vrijeme dok vozis
nama je i dalje najsira ulica u gradu bulevar napravljen prije 60+ godina, mislim da nemamo sto da pricamo. a PG je od tada makar duplo veci grad,i tada je vjerovatno bilo 1 vozilo na 4 familije...sad je 4 vozila na 1 familiju
i vrhunac svega je sto je tada i gradski saobracaj bio bolji... koliko god to nevjerovatno zvucalo
ja sam osnovnu skolu zavrsio autobusom, a da nikad nisam zakasnio. a nije da sam skolu zavrsavao u srecno vrijeme...
Last edited by E_K_V; 10-10-23 at 08:22.
To sto je uradio mugi i napravio odredjene bulevare, niko više nista ne napravi
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
nama je vizija 0..... jedino gledamo u proslost... ko je okle dosao, od koga je nastao i sl...
teze ti j voziti, kao i ostalim, jer ljudi sve vise imaju genitalnih bolova za rpavila u saobracaju... nekad su se balem pentrali na trotoare da povedu mezimce u vrtic/skolu - sad ostave na ulicu/raskrsnicu i boli ih sto su zaustavili ulicu - njima je najprece
kontrola i kaznjavanje 0 (kad vaspitanja nemamo)
Ja sam to baš juče rekla, oko 19h kolpas, meni je to gore nego onaj špic oko 3 ili 4. Uglavnom u to vrijeme idem pješke i šetam, pa možda nisam primijetila ili možda sam navikla na ljetnju ljepotu vožnje ali ovo je haos. Ali gore od haosa je ljudska nekutlura i bezobrazluk, da nije toga nekako bi se gužve i rasporedile.
Pričamo o autobusima (gradu) -> a oni za ove autobuse sto su uzeli sklonili sa strane 1.5 miliona.
U petak potpuna obustava saobraćaja na putu Kolašin Mateševo.
Do potpune obustave saobraćaja doći će u intervalu od 10 do 14 časova.
Kako je saopšteno iz Auto-moto saveza Crne Gore, razlog obustave je izvođenje asfalterskih radova na pomenutom putnom pravcu.
Pogledaj ti ove junce u lijevoj traci. Garantujem da ce pola od ovih da ide na drugi izlaz ali posto misle da je spoljna traka samo za prvi izlaz onda su se nakrcali u lijevu, a desna prazna
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa dobro, znak za prestrojavanje se nikako ne vidi a mi svi obracamo veliku paznju na iste.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Zar nije tu gužva jer je zatvorena jedna traka bulevara? Ako je ovo put Tuzah uopšte
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
jes, onaj kružni kod uprave prihoda i carina. zatvorena jer rade kružni kod pumpe, da ako to idućeg ljeta završe
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nikakvog znaka nije bilo, prije neđelju dana - ulazim u kružni, ne očekujem da na mene ide auto iz te trake, ali ne idu, piče s te strane, nepisano pravilo, prvenstvo ulijetanja imaju ovi što idu od Tuzi i ovi što dolaze od Rokšpeda
A završiće nego nekako je taj kružni sad veći i nepregledniji a i ja sam ostara pa ne vidim dobro
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
prije neki dan autobus pa šleper. i vozač autobusa lagano tek što je izaša iz kružnog staje da bi neko izašao i naravno pravi se gužva. za posebnu temu je kako se vozi onim bulevarom, pogotovo vikendom kad svi idu na onu pjacu đe se svašta prodaje
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks