Hohohohohoho, dobra
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E ovo se zove minimalizam.
https://twitter.com/ScienceGuys_/sta...nlwHUu90A&s=19
Kad se nadje budala od 80 godina pa ti digne pritisak na 300.....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Iskreno ne znam što bih činio da mi pripadne ovolika suma preko noći. Ne kockam ali noćas uplaćujem tikete. Uplatiću i tiket prvih 10 forumaša koji mi daju 5 brojeva od 1 do 69, i jedan broj od 1 do 26. Pobjedničknom tiketu posebna nagrada, a ostali forumaši će se normalno ispoštovat.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
4, 7, 9, 19, 23
7
nothing comes from violence and nothing ever could
______7______
:d
nothing comes from violence and nothing ever could
veliš li, teško će preživjet sa 500 milki
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema toga kod nas koji bi izabrao tih 85 milki na kasicicu... daj milijardu odma pa cu se snac' ja![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Znam šta je cash value, zato i kažem, ako povučeš odma osta ti 1/4 reklamiranog dobitka
A ko bi čeka 20-30 godina, kolektovat sve i udarit na max sve dok ga čuka služi par godina
TeškoE, borba ti bila gola, vjeruj mi.
Inače, nedje davno sam čini mi se u pokojni CKM (ne ovaj Damjana Jevreja) čita da veçina tih dobitnika jack pota na lutrijama bankrotira u roku od 7-8 godina
Ne znam bi li ti ostalo ni pola milijarde posle svih koji ti se zakače da ti otkinu dio
Last edited by technus; 11-10-23 at 18:18.
Forever young, i want to be forever young
Nije baš bilo prokocka, ima i toga, ali djelimično, kod veçine je bilo da ti se odma rodbina i prijatelji uvale sa nekim propalim planovima za investiciju, izmuzu ih, onda alkohol, droga, žene i sve što ide uz to, kupovina ludačkih nekretnina na koje plaćaš velike poreze i održavanje itd.
Forever young, i want to be forever young
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
9 18 23 33 45
8
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
4/10.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks