Hohohohohoho, dobra
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E ovo se zove minimalizam.
https://twitter.com/ScienceGuys_/sta...nlwHUu90A&s=19
Kad se nadje budala od 80 godina pa ti digne pritisak na 300.....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Iskreno ne znam što bih činio da mi pripadne ovolika suma preko noći. Ne kockam ali noćas uplaćujem tikete. Uplatiću i tiket prvih 10 forumaša koji mi daju 5 brojeva od 1 do 69, i jedan broj od 1 do 26. Pobjedničknom tiketu posebna nagrada, a ostali forumaši će se normalno ispoštovat.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
4, 7, 9, 19, 23
7
nothing comes from violence and nothing ever could
______7______
:d
nothing comes from violence and nothing ever could
veliš li, teško će preživjet sa 500 milki
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema toga kod nas koji bi izabrao tih 85 milki na kasicicu... daj milijardu odma pa cu se snac' ja![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Znam šta je cash value, zato i kažem, ako povučeš odma osta ti 1/4 reklamiranog dobitka
A ko bi čeka 20-30 godina, kolektovat sve i udarit na max sve dok ga čuka služi par godina
TeškoE, borba ti bila gola, vjeruj mi.
Inače, nedje davno sam čini mi se u pokojni CKM (ne ovaj Damjana Jevreja) čita da veçina tih dobitnika jack pota na lutrijama bankrotira u roku od 7-8 godina
Ne znam bi li ti ostalo ni pola milijarde posle svih koji ti se zakače da ti otkinu dio
Last edited by technus; 11-10-23 at 18:18.
Forever young, i want to be forever young
Nije baš bilo prokocka, ima i toga, ali djelimično, kod veçine je bilo da ti se odma rodbina i prijatelji uvale sa nekim propalim planovima za investiciju, izmuzu ih, onda alkohol, droga, žene i sve što ide uz to, kupovina ludačkih nekretnina na koje plaćaš velike poreze i održavanje itd.
Forever young, i want to be forever young
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
9 18 23 33 45
8
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
4/10.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks