Zašto misliš da je sastavljanje vlade od partija sa 49+ poslanika ikakav garant za popunjavanje funkcija koja zahtijevaju kvalifikovanu većinu? I prošli put su mogli da ih izglasaju da su htjeli, sad će da se prepucavaju oko svojih ljudi i unutar vlade, a ne samo unutar parlamenta. To je posao parlamenta, a ne vlade. A nama su sazivi parlamenta od 2020. naovamo ubjedljivo najgora institucija po kvalitetu rada.
Nemoj da gutaš partijsku propagandu koja služi da glasači lakše progutaju šurovanje sa ljudima sa kojima ne bi smjelo da se šuruje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa ja sam rekao da se mogu napraviti a oce li vidjecemo.
Vladu ako podrzi 49 poslanika to je broj dovoljan za promjene u pravosudju i biranje sedmog ustavnog sudije.
Bilo bi suludo da mogu da dogovore 5.000 mjesta u administraciji i jos su u ogromnom beoju opstina na vlasti a da ne mogu da dogovore nekoliko kadrovskih resenja u pravosudju.
Ja se nadam,ne zbog propagande nego zbog sebe i ukupnog ambijenta u CG.
Jesam li naivan znacemo brzo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
mjesta po dubini je lako dogovoriti jer se tiče njihovih zicagu plus trošenja naših para a to je svima ipak najbitnije. da se odblokiraju neke stvari u pravosuđu nema želje jer im to nije u interesu. a mogu sad potpisati da ni ovaj sastav Parlamenta, pa neka Spajka i 49 podržava, neće izglasati ništa vezano za to. iako nam eo mjesecima unazad glavu otvoriše kako je to najbitnija stvar
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ih, kakav poklon za četničku vladu, zapakovan kao poslednja prepreka prije ulaska u EU. Takoreći Sanader...ovaj šlag na tortU.
Koliko li će biti bolan jauk kad, paradoksalno, četničke vlade budu zadnje dvije(do tri)prije ulaska u EU. Četnici uveli CG u EU, kakvo vrijeme za biti živ.
Tačno će se karma pobrinuti za takav šaamar "gradjanskoj" DPS satelit "eliti". Uživajmo
https://www.google.com/amp/s/www.vij...ndorinu-kutiju
Last edited by HighCastle; 11-10-23 at 15:49.
Srbi (autentični) iz CG nezadovoljni, skeptični. Opet im miriše na prevaru. Evo 50 komentara DF armije...šou.
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tačno kad mi iskoči "content not found", znam da si onu šklopociju od električnog Spasoja postavio
Forever young, i want to be forever young
U prethodnom sazivu, za Faruka Resulbegovića kao 7. sudiju Ustavnog suda je glasalo 46 poslanika - tridesetoavgustovska većina, albanske stranke, SDP i mislim da je i SD glasao za Resulbegovića. Jedino za njega nisu glasali DPS i BS. Logično je da Resulbegovića podrže stranke koje su ga podržale u prošlom sazivu + PES, bez obzira na dogovor o vladi, i on bi lagano imao većinu od preko 54. Ako neko bude protiv, teško bi objasnili zašto su sada protiv.
Last edited by bigic; 11-10-23 at 16:26.
Tacno tako, bulvalno radi ono sto mu kazu iz centrale
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Znaci na kraju smo dobili cisto srpsku vladu.
I Djeljosaj napusti sastanak.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...sledecih-korak
dakle otpadoše bs i hgi sve su prilike
pošao je ranije, možda čoek obaveza ima. namazan je dovoljno da mislim da je ovo završeno, ne bi on propuštio priliku. nije Đeljošaj ka Ibrahimović
Ima fore do 8 novembra,ko zna kako ce na kraju ispasti.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zbcg koliko shvatam ne ulazi u vladu već će je samo podrzati i dobiti mjesta po dubini ili zadržati,kako već.
Ko brani bošnacima da udju,ko su oni da odredjuju ko može,a ko ne može?albanci će vjerujem biti malo pametniji.
Muke pa fiskovi,iako bi i meni bilo čudno da mandić bude predsjednik skupstine.
Samo neka radi posao kako treba pa ga neka tu do penzije,ali se bojim da ce se vremenom sa njim na celu skupstine čuda cinjet ako ne bude po njihovom. Naravno,da sačekamo prvo da se vidi oce li bit sto od toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za DF čak i ako kažeš da si Srbin ne računa ti se.
Moraš da imaš to napismeno od njih
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Df sve samo ultra nacionalisti - cetnici.
Demkrate - nastale od stare prasice poznatije kao SNP
PES - sve srbi koji su se napunili u DPS i zasitili se kad su vidjeli da brod tone.
Djeljosaj ne smije ako ne bude BS, ne pitajte me kako znam![]()
jači je Nik igrač od Ibra & co
Eo roka u NK sa centra nedje vatromet sve 16.
Da nema Bemax koju zgradu u NK?
A shta na sve ima da kaze...Tani?
...
Podji mu do Spuža u posjetu pa ga priupitaj
Ako sam dobro razumio, df je od početnog stava poslije izbora da će u vladu samo ako budu imalo resora i mjesta po dubini proporcionalno procentualnom učešću u većini, što je skoro trećina, preko ponude za koju su tvrdili da im nikad nije upućena pa je prihvatili kad više nije bila aktuelna, a inače je bila drastično niža u odnosu na ovo prvo navedeno, došao do toga da prihvata mjesto predsjednika skupštine i dubinu? Pa nema šanse da neće sabotirat rad vlade u parlamentu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Obećali da će Pipun, Jole i masni Slaven śedat s mirom u skupštinu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks