Originally Posted by
Tica
@technus da si fino rekao "tico, griješiš, jer tako i tako" vjerovatno bi razgovarali, ali ovo šaltanje u prvoj rečenici na "vi vaki, vi naki" govori mnogo više nego bilo što što si napisao.
Stanovnici Crne Gore, da ne kažem Crnogorci, imaju ružnu mentalitetsku osobinu da bi, kad se posvađaju s bratom (a to rade često), zapalili zajedničku kuću i puštili da izgori do temelja i pritom likovali kako su zajebali brata.
Eto, prepisala se sva crkvena imovina na Beograd (npr. crkva u Pipere koju sigurno nijesu iz Beograda došli da izgrade i brane), sad nek se prepiše i naarod i jedno vrijeme ćeš likovat kako ste 'vi' zajebali neke 'nas' a potom ćeš shvatit da si zajebao sebe i svoju đecu.
Pa nmg tebe da lično pomenem kao jedinku, jer je ta priča koju u suštini promovišeš komitska i lalo se razaznaje ovih dana, tamo da u globalu mislim na sve Komite.
E sad, što bi Komite da lrivatizuju Crnogor#tinu da su samo oni pravi Crnogorci je veç njihov, da ne kažem vaš problem.
Ja moje Crnogorstvo ne zasnivam na mržnji prema nikome, pogotovo prema Srbiji

Originally Posted by
Bluemoon
Mirko Simić je reka Memorandum SANU, crna tačka srpske istorije.Mirku Simiću ni nijedna partija nakon raspada one velike države nije ni do koljena.On je eto bio Srbin skupio je 18 kontra-memoranduma potpisa da se ođe krvoproliće ne desi.Ali ga je onaj smrad odheba a drugoga je u kreč živi bacio.
I baš me ne zanima kako se ti izjašnjavaš to meni ništa ne mjenja u pogledu tebe to znaš.
To oko politike Srbije i njenih institucija nemamo nikakvih sporenja, pogotovo ovo zadnih 10 godina što propagiraju, ali nažalost ni ostatak Ex-Yu ne zaostaje puno za njima, tako da ta priča SANU bla-bla nema nikavog smisla, kad su i ostali manje-više tu.
Forever young, i want to be forever young
Bookmarks