Bendix, imas u Next.
Mercedes w169 (a klasa) koje prednje disk pločice i dje ih kupiti?
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Bendix, imas u Next.
Prema tome, šta da ti kažem?
@TAKUMI kako rijesiti problem greske suvozacevog airbaga na e46?
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Koja je greska?
Kod koga da odem da mi utvrdi koja mi je poluosovina otisla na qashqaia j10,lijeva il desna, (i da je zamijeni), posto uglavnom u pasulj gledaju to.
Sent from my JAD-LX9 using Tapatalk
Ajmo ponovo...
Koji je trenutno najbolji akumulator, je li se što mijenjalo?
Banner Powerbull je potpuno umro nakon 6 godina rada u teškim uslovima.
Koji akumulator i đe kupiti?
Yuassa poyyy
Last edited by pauki; 09-10-23 at 10:36.
Ja uzeh u Castellanu Exide prije 2 godine, radi kao prvog dana, da ga ne ureknem...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
i ja sam uzeo Exide za passata, za sada nema nikakvih problema. Kada sam se raspitivao rekli su mi da je to odlican brend .
Ja kupih Duracel prije 3-4 godine, i radi vrhunski, definitivno je za preporuku. Bio je skuplji malo u odnosu na ostale ali radi posao.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
kad se mijenja ulje u motoru, je li bolje da se ispušta ili da se koriste one sprave koje isisaju ulje sisaljkom koja se stavlja gore? Pretpostavljam ovo prvo, al da pitam ipak
(nečitko)
Je li zna neko neki servis u NK koji radi totalnu reparaciju šasije auta i patosa tako su mi rekli da ima u NK . Ali ako ima u PG jos bolje
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Pa dignes ga na dizalicu, upalis motor, saltas ga u drugu i pritisnes gas a po malo i kocnicu, vidjeces koja baca.
, a okle takumi,ja sam invalid za te stvari, ima l ko da se bavi time i da mu se plati da se ne mucimo ni ja ni auto
Sent from my JAD-LX9 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks