Ne, obratno, jer već par mjeseci Krvavac slavodobitno najavljuje da će biti bankrot u fazonu
U oktobru bice u novembru
U novembru bice u decembru
TT
eto tako....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Najjače mi je kad komentarišu df-ovo ponašanje pa normalno da će da buše vladu kad nisu u njoj i slično. Niko ne kritikuje df zbog toga, nego zbog zatucanih stavova i plaćenog rada za interese strane države plus koritašenje i trpanje nesposobnih ljudi na državna i opštinska jasla đe imaju prođu. Takve spodobe ne smiju da uđu u vladu. Da ne pominjemo da su bušili i vladu za koju su glasali, a ne da neće neku kojoj ne "daju" podršku. Drugim riječima, neka rade oni protiv vlade za koju ne glasaju što god oće samo dok su van te iste vlade jer su pokazali u ove tri godine da su štetni i korumpirani koliko i dps, tako da više nema mogućnosti da se kaže a mi bismo ovako ili onako kad bismo bili na mjestu dps-a pa da im neko povjeruje na šta bi bilo kad bi bilo priču. Nažalost, nisu jedini koji su pokazali da su ili nesposobni ili korumpirani, ili i jedno i drugo.
Što se tiče kompletne političke scene, poslužuju nas iz kazana punog čorbe od hovana.
Last edited by NHM; 07-10-23 at 13:30.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da Spajić nije imao birokratskih problema, da je danas on predsjednik, za koga se pričalo tada da je trebalo da bude mandatar ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može li predsjednik države da podnese ostavku? Treba neko Jakovu šapnut...TI si taj kojemu ionako pripada mjesto premijera. TI si jedini koji može sastavit i vodit novu Vladu. Nove predsjedničke, nove parlamentarne pa kom opanci, kom obojci.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Uh al su se uzbudili opozicionari i čuvari tekovina 😂
To je odličan znak napokon
Attention whore par ekselans ako cemo pravo.
PREDSJEDNIK Milatović: Zadatak Spajića nije lak ali to ne znači da nije mogao biti brže urađen
https://www.cdm.me/politika/milatovi...i-brze-uraden/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nevjerovatno mi je da će se URA na kraju ugurati u vladu ali sve ide ka tome. To je previše i za našu političku scenu.
Oko cega su to zauzeli stav a da je bilo bitno za ovu drzavu, ne racunam nikad potpisana saopstenja za stampu kad ih neko prozove, sad im Zenka smeta jer bio sa DPS a ne smetaju im bosnjaci koji su malo vise imali uticaja no nekakvi Zenka? Vazi, kvalitetna ekipa foliranata.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
pa ovo je iljaditi put da tabloid vesti dojučerašnje ljute protivnike ubača u vladu. žeki pare nisu mrske pa dolazile one od dpsa il dfa. ka što mu nekad nije bio problem da piše protiv Srba iz CG a sad da u svojim tekstovima brani krimose i da su mu četničine poput pipuna i mandića sasvim okej. možda sad, a možda za godinu, biće pipun opet sa svojim drugarima iz dpsa koji su ga i stvorili ovakvog i dozvolili mu da radi protiv države dok su je oni kao branili od njega
тапаталк
Last edited by outline; 07-10-23 at 17:17.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Makar se iskristalisalo, DF + URA + DEmokrate , to je taj blok. Sad znamo na cemu smo.
Prica inat u meni al bih za malo prihvatio i DPS u Vladi samo da vidim ovaj trojac kako place i poziva na proteste jer je izdata vecinska volja gradjana. Eto toliko su mi mrzni.
Ja ne znam da li je jasno svima da je Spajiceva vlada, kakva god da je , jedina potencijalna Vlada koja ima sansu da nesto promijeni u ovoj zemlji. To jasno iz svih ovih pritisaka i podvala. Priznajem da me Jakov iznenadio, bio sam uvjeren da je na istoj strani sa Spajkom al ipak je ona MOmir izjava sve otkrila.
Ljudi su toliko zatucani da bi se opet vratili glasanju ovog gore trojca + DPS , propadne li Spajk. Eto toliko mozga imaju nasi sugradjani.
Last edited by nimfa; 07-10-23 at 17:54.
Sate sate sate
Ali Demokrate, kakve prostitutke raspale. (Uz svo duzno postovanje svim prostitutkama svijeta koje posteno zaradjuju pare). Pih.
Mandic, kao i ostali politicari, ako mogu da biraju izmedju ideologije i fotelje - izabrali bi fotelju.
Tako da i nas ugrozeni Manda moze da izgleda, prica i hoda kao Vucic, na kraju bi uradio sve sto mu traze. Kao i Vucic.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Svi su oni Slobo Milošević. Pih
Sprdnja.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Njega bi poslije vrlo kratko iźela ljubomora da poslije svega sad Milojko postane premijer.
Evo i jos jedan principijelan se javi...ispada broj 41 grdji no 666.
I Novska lista uskraćuje podršku Spajiću ako Zenkin glas bude presudan
https://www.cdm.me/politika/i-novska...bude-presudan/
al nema se problema sa BS koji krčmi državne resurse koliko idje može niti sa četničko izdajničkom partijom kojom rukovodi čoek koji svoju zemlju uništava eo deceniju al zato je problem ZenkaSpaka ajmo na izbore da se utule Bogdanović i četnički duo pipun&manda pa šta bude
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A oko cega su to svi ostali zauzeli neki cvrsci stav od njih? Jednom su se uzdrzali od stajanja na neku stranu sa stavom da nece da se uvlace u to blato, i od ovih sto su pokusali da ih uvuku dobili epitet da su bez stava. Mislim
Izvini ali Zenka je bio na listi DPSa, pa sad kao preletio, bitna je razlika. Imaju princip i ne odustaju od njega zbog fotelja, a da su pristali ti isti bi pricao da ih samo fotelje zanimaju tako da nemojmo. I Ura i DF i SNP su se prodali Dpsu za fotelje u 43.vladu a oni nisu, ali i dalje ista prica fotelje i fotelje. Izgleda jedino da ugase stranku nema druge.
Uostalom nije njihova krivica sto se Spajiceva vecina raspada iz dana u dan, i nece Uru ni na pregovore da zove a DF koji mu je napravio ono sa DIKom i za koga bitne adrese pricaju sto pricaju zvao. Pa je li mogao reci Ura moze ali Dritan ne moze u vladu, neka bude poslanik. Pa neka odbiju mangupi. Ne, vjerovatno su Demokrate za sve to krive.
Sent from my phone
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks