Pa već je u Ukrajini djelimično WW3.
Sad je samo postalo još krvavije, i postajaće sve dok cijeli svijet ne bude u ratu.
Iran će biti uključen u ovo, došao je momenat da se Izrael i Iran raskusuraju. Of course, biće to sa snagama 5. Američke flote i marinaca.
Gaza je već pretvorena u parking.
Izrael nemilosrdno ruši svaku zgradu. Ne znam kako će ta kopnena izgledat sa cijelom Gazom porušenom. Neka odmore malo.
The news about $8 billion dollars of aid for Israel from the US is fake, it's a photoshopped screenshot from an Ukraine Aid announcement in July.
Најновија информација је да је ИДФ на правцу Газе у овом тренутку ангажовао укупно 31 батаљон.
Заиста импресивна мобилизација.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Država A napadne državu B. Država B vrati državni A. Država C gleda sa strane...
Kriva je država Z...
Logično. Sigurno, ovo se između Izraela i Palestina prvi put dešava. Sigirno je svjetski rat kao i svaki put do sada.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
ИДФ заробио још једну већу групу Палестинаца у околини појаса Газе.
https://twitter.com/sentdefender/sta...oRdNqK6CQ&s=19
Vi ne shvatate šta Šabat znači za jednog Jevreja. Vi religiju posmatrate kroz Hrišćane i Muslimane. Nikad kroz Jevreje.
A jevreji su, ja mogu da potpišem, barem onaj duboko religiozni dio, 100000 puta religiozniji od svih ostalih.
I to na Šabat ubit stotinu ili više stotina Jevreja. To je Svjetski rat.
Iran će dobiti interkontinentalne balističke rakete iz Svete Zemlje na svoju zemlju, izvjesno je.
A Izrael i Palestina, ja mislim da više neće biti Palestine posle ovoga. Sa tom pričom je završeno. Sad imaju odriješene ruke da etnički očiste prvo Jerusalem pa onda sve ostalo.
Jel ovo realno.
https://twitter.com/Charligula/statu...sjo4_VVPg&s=19
Prilika za treci hram?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da ti ja prevedem u brojeve.
Svih Jevreja u svijetu (ako računamo da je samo jedan roditelj Jevrej) ispod 18 miliona.
Od toga 40% živi u Izraelu a slično toliko živi u USA.
Broj građana jedne SFRJ je bio preko 20 milona pa su svi nagrnuli jedni na druge, verski, socijalno sa sve pomoću drugih zemalja pa nije izbio treći svjetski rat.
Rusija i Ukrajina se makljaju a imaju mnogo više vojnika uključenih u to nego što ima Jevreja na svijetu. Pa nije izbio treći svjetski rat.
Kada zbog pogrdnih slika proroka Muhameda, a svi znamo šta to znači svim Islamskim zemljama nije izbio treći svjetski rat neće ni zbog ovoga.
Last edited by Bugi; 07-10-23 at 17:30.
Da, Treći hram i Mesija. To je osnova jevrejske vjere. Oni se nadaju Mesiji hiljad godina. Ali Mesija će doći tek kad bude dugotrajni mir i kad svi Jevreji budu u jevrejskoj drzavi Izrael.
Ne znam što to niko ne kritikuje, a kritikuju recimo Svi Srbi u jednoj drzavi.
A Srbi samo kopirali Jevreje.
Baaaaatooo kad si Jevrej, moze ti se sve. Ne zbog para. Nego zato što znaš znanje kako da odradiš ljude.
Evo kako im Palestinci nalijeću na penale svaki čas. I sad će ih pospremit. Neće bit ni Fataha ni Hamasa. Totalno će ih demilitarizovat, a onda izbačit iz zemlje.
Samo Jevreji i oni izraelski Arapi oko 13 procenata. A i njih će na kraju izbacit iz zemlje.
Napisao sam ti gore. Skoro isto živi Jevreja u USA kao i u Izreal.
Postoje 3 rješenja.
. Preseliti sve Jevreje iz USA u Izrael
. Preseliti sve Jevreje iz Izrael u USA.
. Ujediniti sve zemlje od USA do Izraela da to sve bude jedna zemlja.
Druze, ovo se u Gazi desava svakih par godina. Taj dio planete je konstantno u sukobima. Smiri strasti, ovo nije nista novo, samo je veci napad u pitanju nego sto obicno biva. I nema nikakvih teorija zavjere. Hamas je retardirana ekstremisticka grupa ljudi kojima je jedini cilj u zivotu ubijanje Jevreja. Pospremice ih kao i obicno i zavrsice se na tome. A Kinda da napadne Tajvan, to je jedino sto bi moglo da izazove WW3 jer je to bukvalno jedina teritorija koju je Amerika spremna licno vojno da brani.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ne razumiješ, ovo se ne dešava svakih par godina, ustvari od Yom Kippura se nije desilo nešto ovako. Mozda 1982. Liban.
Ali ni to, jer sad je drugačiji svijet, nema šta da smirujem strasti kad znam šta će da se desi sa najokorelijim desničarima ikad u Izraelu na vlasti trenutno.
Shvataš li da je Izrael sa najgorim mogućim desničarima na vlasti. I ovi im nalete na penal da pobiju toliko.
Sad će čistka da bude. Sad će ih pospremit i ugasit. Jer desničari samo to znaju da rade. Da pospremljuju.
Da li će biti Svjetski rat, pojma nemam, ali blizu smo svakako.
Opstanak preostalih palestinskih teritorija je pod znakom pitanja, najvećim znakom pitanja.
Израел прекинио снабдијевање електричном енергијом појаса Газе.
Pazi kako to jevreji rade hirurški,
Pretvoriće Gazu u parking mjesto do sjutra, preksjutra.
A onda će ući na tenkovima samo i pobiti sve što se kreće. Najgore mi je za civile, a Hamas ko hebe, ionako rade za Mossad.
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1710692542851711240?s=20
Požari od hamasovih raketiranja izraelskih naselja oko Gaze.
Nažalost, za očekivati je da će na sjutrašnjim satelitskim snimcima Gaza biti u dimu, a najveću cijenu će platiti civili.
Gaza je do sjutra, preksjutra parking mjesto.
Slobodno civili mogu da idu ka Egiptu ili gdjegod.
Beskorisno je sve što Hamas radi. Svi Jevreji su u bunkerima svojim sada. Jer oni u svakoj kući imaju bunkere.
I nešto kao Hamas ispaljuje rakete na Tel Aviv.
Majko moja, ovo je nešto najprovidnije ikad.
Hamas je Mossadova organizacija. Jer teoretski i matematički je nemoguće biti ovoliko glup.
Da vidimo da li će Hezbollah biti gluplji i od Hamasa...
Rusija upravo pozvala na stvaranje države Palestine u granicama 1967 i sa glavnim gradom Jeruzalemom.
To je izjava budale Lavrova a Medvedev je isto imao neke svoje bisere no obojicu svijet posmatra ka kompletne idiote.
Što neko reče ovu operaciju Hamasa će platiti obični civili u Palestini.Samo teroristička organizacija može da šeruje to što su oni šerovali cio dan da li su glupi ne znam ali najobičnija je logika kakav je epilog svega i koliko šanse imaju.
Ljudi koji misle da je ovo nekakva zavjera i da je nemoguce da su ovi ljudi stvarno glupi prave gresku svojstvenu civilizovanim, racionalnim ljudima. Ocekuju kalkulacije i logicko razmisljanje tamo gdje za tako nesto nema prostora. Morate da shvatite da je razlika izmedju vas i vjerskih fanatika poput onih u Hamasu ili ISIL-u tolika, da ste prakticno dva razlicita svijeta. Ti ljudi su za nas kao vanzemaljci. Oni su UBIJEDJENI da je bog na njihovoj strani i da je sve sto rade u svrhu viseg cilja za koji ce biti nagradjeni u zagrobnom zivotu. I dok citate ovo, vjerovatno odmahujete glavom jer ne mozete da shvatite da neko moze toliko zatucan da bude. I to je potpuno normalno. Vjerovatno nikad niste morali da komunicirate (tj. da pokusate da komunicirate) sa nekim ko tako razmislja. Taj mentalni sklop je neshvatljiv. Mozete samo da naucite da prihvatite da taj jaz u pogledu na svijet postoji.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks