Attention:
Ako pijete jeftina vina iz kutija koja se pakuju na litre, iz razloga jer ste raspadi kao ja, ne bačajte ista kad izgleda da je kutija prazna; svaka kap se broji - BAMUBUS rulZ!
#pomenC
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spirit je u prevodu duh a vodtka je živa voda.
A ovo što @assassinate sve miješa to je neobjašnjivo.Lol
[QUOTE=Bluemoon;5957915]Spirit je u prevodu duh a vodtka je živa voda. .Lol[/QUOTE
Šta ćeš više
A ovo što @assassinate sve miješa to je neobjašnjivo]
I mi i bi prije svih trebali znati da za ovo nema objašnjenja.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Windows shopping; train them well while they’re young!
ELYX!!!
Apropo alkohola i činjenice da se ne zna ko je gori alkos od mene ili žene, čisto zbog dijalektike, ne stvarno neke sumnje (mislim ja sam naJJepši odje - realno) umjesto DNK, žena kaže - daj flašu vodke da vidimo kako Elyx reaguje;
p.s. moja 100%; case closed!
Oni po koktelima ja po Tulamoru
@assassinate ubačim danas u korpu šljivu ( Stara pesma 7ica) i krenuh na kasu da platim i sjetim se tebe (vojime oca) vratim rakiju i uzmem Kratošiju od Plantaža, pa onda za Coca Colu gdje uzmeme zero varijantu jer @MeDo_JE kaže da ne valja bambus zbog previše šećera
i odličan je bambus.
Bambus sam zadnji put popio ljeta 2006., tačno se sjećam, 30+ komada u kafanu, u top 3 pijanstva za života, toliko sam se prepio da kad pomislim na ukus bambusa loše mi je.
Ista je situacija sa Jack Daniels-om, obožavao sam ga, do jednog pijanstva, đe sam se toliko ubio da mi nakon toga sam miris stvara mučninu.
Zato noćas lagano, 2 flaše bijelog vina, uz kiśelu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja to da ne pijem određeno piće nakon jakog pijanstva imam sa pelinkovcem. Slavila drugarica neka 18ti i ja i moj sadašnji kumara popijemo nekog viskija sve što je bilo, pa onda pređemo na pelinkovac i u grad završimo sa pivom. Bolno je sve to bilo sjutra dan i naš zaključak je bio da je sve to od pelinkovca. Nikad ga više nismo probali. A u suštini niđe veze, njega smo čak najmanje i popili.
Ja sam se jednom urnisao od jegera,i ne bi ga probao za spas vise.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
@Zhuangzi ne valja ovo ništa
Kako kome, ja sam ovih dana niksicko nefiltrirano...0.5l 0.79 eur u conto ili 0.89 eur u voli.
Popijem po 4 komada uvece i dosta.![]()
13 godina stara, bogomi je dobra...
Više od sto godina stara..Pivara.Pod lipe na Cetinje.
Sve je retro i ovi stolnjaci.
![]()
Milije mi je u takve kafane uć no u bilo kakvi lounge...
Ja se 92e sa senjoritama u Meksiko otrovah od tekile i rekoh nikad vise alkohol u zivotu. Na kraju ispade samo nikad vise tekile.kad je neđe čujem to je instant nagon za povraćanje. Daleko bilo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja i supruga volimo tekilu baš, uz pivo dabome.
Jedino ona ima mjere pa stane kad treba a ja obično odem u duboki ofsajd
A tekilu sam neđe imala običaj kad smo izlazili kod jednog Španca u Kasa Garsiju,španska muzika i uobičajeno društvo a onda ovaj vlasnik donese marinirane dagnje.
Ali najjače kad je nabavio tekilu sa onim crvom u flaši reko svaka vama čast to već ne bi ni probala.
![]()
Sljivovica, Arambasa Moracka riznica - jedno od boljh pica koje sam probao u zadnje vrijeme.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks