Krenuh ovu Pejovicku malo da slusam, al ipak ne mogu, neka energija, stav, pravo koje se osjeca kod nje.
Krenuh ovu Pejovicku malo da slusam, al ipak ne mogu, neka energija, stav, pravo koje se osjeca kod nje.
Sate sate sate
Idiot.
Pokusava da insinuira da je lose to sto bi PES imao podrsku DPS-a za sve njihove predloge. DRUGARICE, imali bi podrsku za VASE PROGRAMSKE CILJEVE, koji su navodno sve ono sto treba da ostvarimo za ULAZAK U EVROPSKU UNIJU. To bi znacilo uspjeh VASE VLADE. Njoj to iz nekog razloga ocigledno ne odgovara. Sad se zapitajte da li joj ne odgovara da PES ostvari svoje programske ciljeve ili da Crna Gora udje u Evropsku uniju ili je samo retardirana i ne zeli da DPS glasa za njihove predloge jer su gubavi.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Znači, problem bi bio da ni dps ni df ne uđu u vladu, a da će postojati većina za popunjavanje pozicija koje zahtijevaju da za njih glasa 2/3 ili 3/5 poslanika? Da je rekla da ne vjeruje dps-u da će ispunit obećanje, niko ne bi pomislio da nije u pravu. Ovako, ćutuk.
Još Ljaljo da kaže da neće glasat za predloge za imenovanja koje će podržat dps, nezavisno od toga ko je kandidat, pa da se onda svima zajedno uši izvuku.
Ja gledah malo i Mandića. Ono je biblijska pošast. On ako bude imao udjela u bilo kojoj vladi biće zbogom Evropo, zbogom pameti... A ova iz PES-a samo nek je zdravo.
γνῶθι σαὐτόν
A zasto? Oni su bas lagani.
Kakve su ovo cifre i koliko zavrsava po dzepova pojedinaca krf ti ebem.
Za službena putovanja i reprezentaciju u septembru manjinska vlada Dritana Abazovića potrošila 710 hiljada eura
https://www.cdm.me/ekonomija/za-sluz...-hiljada-eura/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja to ne bih mogao sve i da doću namjerno što više da potrošim. Koliko su mjerodavni podaci, ne bih da dajem klik Ljuši Filipoviću? Djeluje nevjerovatno.
A puteva nema, zdravstvo i školstvo u kanti, struje nestaje po primorju i da ne nabrajam dalje.
Gledam ovo i mislim se ima li politicke partije u CG da valja. Sve slicna hovna, a hovno je hovno. Jedno pricaju drugo rade.
https://twitter.com/mimformer/status...pY0Qo5Eyw&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zamisli Becic se obraca gradjanima. Njega ni majka ne bi upalila da slusa.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Navodno je Jevrosima u zzz upala preko kako Duško od Radoje Žugića. Pa dobro, makar je kao vezu koristila zdravo tkivo dps-a čuš mene Mehanizma.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
zzz - Zavod za zapošljavanje
Kako Duško od Radoje - Radoje Žugić, kojeg prijatelji zovu Duško pa je godinama internet pun šaljivih retoričkih pitanja: Kako Duško od Radoje? U smislu kako može od imena Radoje da bude nadimak Duško.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel moguće da tehnička vlada ima ovolika ovlaštenja.Aok.
Nikad više.Tehnička vlada.
Ajmo opet , vlade kakve god da su (Krivokapić ili Abazovic) nešto su i radile (da ne analiziramo sada šta i kako), ali je skupština potpuno zakazala. Dakle, imaju ovlašćenja kao da nisu u tehničkom mandatu, a jedino ograničenje je da ta vlada (u tehničkom mandatu) ne može raspustiti skupštinu. Kako je to moguće? Jednostavno, skupština ne radi svoj posao pa ne postoji zakon o vladi, zakon o skupstini, zakon o ovome i onome kojim se regulišu mnoge praznine koje nastaju između ustava i uredbe (koja bi trebala da bude dopuna zakona, a ne ustava, ali kada zakona nema…). DPS je to skrojio kako njima odgovara, odnosno da tu nema puno institucionalnog reda već da se pitaju pojedinci… zašto ovim novima odgovara da ne mjenjaju sistem? Hm…
Sent from my iPhone using Tapatalk
u pravu si bluemoon dogodine neko ce biti milioner
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks