Mogao bi neko od upucenih opisati kakva ce zastava biti, sto ce pisati na njoj i sl.!
Last edited by holjo; 20-03-07 at 12:18.
Shto, ne mozesh izdrzat' do subote?
Takve stvari nisu za forum!![]()
P r i m o r a c
ocemo li napravit glasanje za kapitena reprezentacije?da mi odlucimo pa sto bude
![]()
Vucinic za kapitena.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ne, nego cemo pogadjat', pa ko pogodi dobije Vuchinicev dres Rome. :mrgreen:
![]()
P r i m o r a c
Naknadno cu spojit ova 2 topica posto ne mogu da postavim glasanje na postojeci!
Dakle, koga za kapitena?
ja vec napisah.Vucinic!!!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jovetic Stevan! :yipiiii:
P r i m o r a c
eno u LOB jedinica 3.5 dvojka 1.95
Ciro kapiteeeeeeeeeen!Iako nam je poll presmijeshan
![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
trebalo bi napravit neko dozivanje sjevera i juga,bila bi odlicna atmosfera.![]()
Moje misljenje je da treba da bude neko sa malo vecim stazom u ex-reprezentaciji
...
ali ovdje niko nema staza u ex reprezentaciji... Vukcevic je, ja mislim, jedini i igrao za istu... Vucinic i Burzo u mladoj, Lakic je bio pozivan ali nije igrao ni on....
Ima Boshkovic chini mi se.
P r i m o r a c
neko ko je vazda bio za cg! po meni,to je vujovic. znam da moze mnogo bolje da igra,meni je to trenutno najmiliji reprezentativac.ne razumijem pozivanje branka boskovica.
a razumijes pozivanje nikole vujovica koji igra ocajno evo ravno godinu dana??
Branko Boskovic
...
a boskovic igra strasno u pm! sjedite ljudi,nije zapinja nidje 2 godine. jos je iz c. zvezde,koju prezirem:mad:
mislim da je tebi glavni problem to zadnje, no ajde... Boskovic je jedan od najiskusnijih igraca u ovoj reprezentaciji, svakako zasluzuje sansu posle jedne sasvim solidne sezone (makar sam ja tako citao po novina) na medjunarodnoj sceni!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks