Sarumane ti si GOAT
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Poznato je da su jevreji Sefardi u velikom broju primili Islam u Bosni, a oni najviše nose tog J2a1-172 haplogrupe. Moguće je i da je procenat uticao i turski dnk iliti Turci. Ali vrlo komplikovano. Jer ljudi su primali Islam, ne da bi se udavali i ženili sa Turcima, nego baš zato da ne bi imali ništa sa njima, lol.
To je fakat. Zato su Srbi popili devshirme (danak u krvi) i pravo prve bračne noći i ostalo...
Sarumane ti si GOAT
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ma ja sam bot. Ja sam artificijelna inteligencija i ne postojim.
Razlog je prost.
Tih 5% Bošnjaka što nose taj Y-DNK ne govore turskim, nisu Turci, jer Turcima je baš stalo do jezika i turčinstva, i dan danas imaju zajednice npr. Na Kosovu u Prizrenu, ili u Skoplju. I govore turskim.
Jedino objašnjenje je da su to Sefardi, Ashkenazi Jevreji koji su primili Islam.
Inače genetika je dosta nepouzdana dok se ne sekvencira 100% stanovništva, odnosno porodica. Prema Y-DNK. Jer taj procenat može jako puno varirati i nekoliko desetina procenata. Ovako samo pretpostavljamo. Jer nema šansi da su oni preko 5% Bošnjaka ili koga već, potpuno testirali i sekvencirali u DNK.
Samo pretpostavljaju. Istina bi mogla biti mnogo opaka.
I po Srbe i po Bošnjake i sve ostale narode.
Ne vjerujem ni da je preko 5% Srba sekvencirano. A kad bi bilo 100% sekvenciranih, onda bi mogli zaključiti ko je od kojija došao.
Ljudi neće vakcinu za koronu da prime, a ne nekom DNK da daju na testiranje.
Last edited by Saruman; 04-10-23 at 11:53.
Neće meni dnk određivat ko sam i što sam i ta nova prevara u najavi ne prolazi kod mene.
Ja sam jedino čovjek, a onda Crnogorac i ne dam Crnu Goru nikome, a posebno ne četnicima što uopšte ne mora da znači samo po sebi da su samo Srbi četnici. Eto ti sekvenciranje i ne lupaj gluposti jer to ni najbolji naučnici još ne poZnaju, a ne ti koji lupetaš nešto što si jednom neđe pročitao i sad su ovi ovo oni ono.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Love, peace and respect.
Moj rahmetli tetak je bio jedini doktor primarijus sci. - doktorant GENETIKE u Crnoj Gori.
Čitao sam njegove radove, i njegove knjige u biblioteci.
Znam ponešto o genetici. Naravno da je potpuno relativno u ovom trenutku. Ali jednog dana će svi biti DNK sekvencirani, i znaće se procenat u milimetar.
Ja volim Bosnu, volim Sandžak, volim Crnu Goru, a volim i Srbiju, iako Srbija mene nije voljela, nego su me diskriminisali uprkos tome što sam se pisao kao Srbin da bih upao na budžet fakulteta u BG.
Pizde srbijanske.
Nego nije to sad bitno. Opstaće Crna Gora i nakon popisa.
Šta god se desilo. Ustvari, čini mi se da je popis trenutno najmanji problem ikad koji je zadesio CG.
Hljeb ide na 2 eura do zime.
Ispravnije bi bilo pitaj babu a ne đeda.
Ma šalim se ljudi s vama.
Ne uzimajte k srcu.
Ja ne znam kako ću se pisati na popisu, niti mi je popis na umu uopšte.
Želim sve najbolje domovini Crnoj Gori.
Ne zanima me toliko BiH, pa ni neki Sandžak. Čuj Sandžak, to je administrativna jedinica u Osmanskom carstvu.
Ali ne volim ni vraćanje u prošlost Raške i ostalog.
Volio bih da je cijela planeta jedna država i jedna nacija.
Ja sam globalista.
Jesmo li mi svi ljudi? Ja sam čovjek. Ljudska bića. Homo sapiens?
To što ti pričaš je za mene isto kao neki new age bulshit.
Love, peace and respect.
To da se jedna partija DPS obraca evropskim adresama u zelji da sprijece popis koji treba da se obavi u zakonskim okvirima koji su oni postavili decenijama unazad i po kojima su oni sami realizovali dva popisa sa istim pitanjima po istim pravilima je ubijedjen sam tema za Monti Pajtona .
Руку дајем да је то идеја Ивана тужибабе Вуковића.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Нација: Црногорац
Језик: црногорски
Вјера: Православна
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ne popisujemo mi, opušti se slobodno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pitaj đeda sekta traži i da se ime vjerske zajednice stavi pod vjeroispovijest, da ne bude zabune.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Spaka je splačina zadnje klase, njega ni mnogi Srbi u NK ne mogu očima gledat.
Ja nzm šta su sa svih strana uprli i jedni i drugi (a i treçi), ka' da će neko čudo napravit.
Forever young, i want to be forever young
Srbin na papir, Bošnjak po naciji ,jevrej u srcu a crnogorac po dusi...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ja sam da se napravi neka debata na tv oko popisa. voditelj onaj Marunović. gosti - Spasoje Tomić i Novak Adžić
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Blago Vama koji imate rezervnu domovinu...!!!
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Mora neko "jači" od Sulja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Znamo za svakoga osim za @Jakuza
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks