Ja bih pomogao siromašnima. Šalim se, naravno, potrošio bih sve na kurve, alkohol i drogu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bih pomogao siromašnima. Šalim se, naravno, potrošio bih sve na kurve, alkohol i drogu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To oko pomaganja ništa mi grđe nema od nekih ljudi što učine dobro djelo pa odzvanjaju na sva zvona.
Ka ovi krš bogataši kao evo što sam ja sve donirao.Pa dobro kraljeU.
Ja sam uplaćivao na onu aplikaciju ShareTheMeal, programa Ujedinjenih nacija. Dok nisam došao do vjerodostojnih podataka da se humanitarna pomoć Ujedinjenih nacija krade uz prijetnje silom i AK-47 u afričkim i azijskim zemljama i zatim prodaje sirotom narodu tamo. Znači ljudi bukvalno dođu u UN centre na one Toyote sa AK-47, ukradu hranu i ljekove i prodaju zatim ljudima tamo.
Ma ćao UN beskorisna organizacija.
Eto ako niste znali zašto je pola svijeta gladno.
Last edited by Saruman; 02-10-23 at 17:21.
Onda sam radije direktno preko kriptovaluta uplaćivao nekima u Južnom Sudanu,( naravno da ću da se nahvalim kako sam human)
I onda bi se oni slikali sa džakom brašna i ostalim potrepštinama i hashom moje kripto transakcije napisane na papiru. I jedne prilike se pola nekog sela u Južnom Sudanu slikalo sa hashom moje transakcije i džakovima brašna. Nemam pojma jel taj novac završio kod nekih militanata ili sam baš nahranio nekog. Ali nije mi ni bilo bitno. To je bio BitcoinCash kriptovaluta i dobio sam je za neki freelancing tada. Nisam znao šta ću pa donirao. Takođe su mi iz Venecuele poslali sliku s uljem i brašnom i hashom moje transakcije.
Za izbjeglice s Kosova poslao sam SMS neko od tih para kupio je Mercedes.![]()
Forever young, i want to be forever young
Ove dane provodim samo čestitajući nekom nešto. Brak, master studije, poslovna unaprijeđenja. Ja sam zadnju čestitku dobio osnovnu kad sam završio, možda.![]()
Cestitam Sarumanu na odlicnoj misli
Svuđe droga stvara zavisnost, jedino na Kosovu nezavisnost
))
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Tako se slatko izasmijah extravaganci kako je smrt za pare i sarumanu za meme. Fala vi
Dobra je. Nema šta. Bolja verzija. Bogomi.
Red, rad, disciplina i odmor.
https://twitter.com/TheFigen_/status...YqQVQ2LFg&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ma šta će ti Kinezi, mi smo u Srednjoj išli u kafanu na pivo i rakiju, bjezali sa časa.
Đe ćeš bolji nerad i nedisciplinu.IQ 80 haha
Eh kad se sjetim te lude srednje. Dobro sam i prošao, kako sam mogao proći.
Ta srednja je bila fakultet i doktorat za neke stvari što se tiče zivota. Imali smo te profesore, dosta zanimljive tipove, od stalno pijanih do veoma ozbiljnih, od strogih pacifista do nacionalista s ratišta, od lezbejki i homoseksualaca do ljudi koji su se zenili i razvodili po 5 puta, ili mijenjali djevojke svaki vikend. Od onih što te poštuju do onih što te ismijavaju i ponizavaju. Od građanina do ponosnih ali učenih seljaka. To su bili naši profesori.
Hvala im, iako nisam bio na pola časova, jedno vrijeme. Jesam iz knjizevnosti jedino stalno. Svi bi pobjegli s knjizevnosti, ja bih ostao. A ja inače najviše bjezao. lol
Kina, a pogotovo Japan i J. Koreja su posebna dimenzija u odnksu na komplet ostatak svijeta.
Forever young, i want to be forever young
Ne bi bio problem što smo mi bježali sa časa da bi išli da pijemo u kafanu... da u kafani nisu bili i profesori matematike i fizike. Isto pili i nisu mnogo marili što i mi pijemo sto do njih.
To je prava sinergija nastavnika i učenika. Tu smo postali ljudi.
U kafani...
Šta ćemo se divit Azijatima, to je univerzum za sebe. Ali ako zagrebete ovu perfekcionističku površinu, tužan je to svijet - svijet discipline i perfekcije. Južna Koreja je prva u svijetu po broju samoubistava...ili među prvima. I gledam na BBC dokumentarac...oni su bolesno opsjednuti svojim stanjem u društvu. Toliko da ljudi pucaju psihički. U Japanu se raduju inflaciji - jer samo šta znaju - posao i štednja novca. Isto i u Kini... i svuda tamo.
Latinska i Južna Amerika je zakon, uprkos svem negativnom, ja obožavam njihov duh i njihove pisce, muziku, Borhesa i Markesa, Kortazara i Bolivara...
Pustio ja na TV Cercle rave iz Hatshepsut hrama, Veli majka ja bih sad otišla na ovaj koncert i đuskala 5 sati. Kaže joj što je ovo dobra muzika...
Inače vrlo tradicionalna žena.
Još majka da postane rejverka... i da ovaj svijet dobije
Neki novi smisao...
A dobar je mix nema šta. Grmi.
Van tu Tri.
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks