Što vise Ruse upoznajem to su mi pravi turci miliji...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Uhvatih insert neke emisije gdje je gostovao. Mrtav ozbiljan. Uh rekoh viđi i ovoga
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
onesvijesticu se.
nothing comes from violence and nothing ever could
Definitivno lebde
Sad mi naumpade, recimo golub da ima male uši ka miš bi li bolje čuo....u stvari bi li bolje izgledao... Evolucija je ptice nagradila "nevidljivim" ušima a opet sve fino čuju, ono što treba, što ne treba (buku) bolje podnose... a ribe zlatne što povremeno čuvam komšinici ne vole bućkanje ali pošto ih drži u onu kuglu (to moram prihvatit, nisu moje) mora im se voda promijenit svakih tri dana i onda ih fatam cjediljkom za čaj ... i fino stanu jedna pored druge i glade se perajima a čim me vide trče, tj. plivaju za mnom ka psi. Veća manju gura kad jedu što jes jes. I hrčka sam joj čuvao, ono nije životinja za kuću, to kolje ka manito, ali simpatičan za gledat
Nego evo slika ko što čuje
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
krvti*****
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Treba uvek biti pijan. Sve je tu: i početak i kraj mudrosti. Da ne biste osećali strašno breme Vremena koje vam slama pleća i povija vas prema zemlji, treba da se opijate bez predaha.A čime? Vinom, poezijom ili vrlinom, kako vam je volja. Ali opijajte se.
Pa ako se katkad, na stepeništu kakve palate, na zelenoj travi u nekom jarku, u sumornoj samoći svoje sobe probudite, kad je pijanstvo već popustilo ili nestalo, zapitajte vetar, talas, zvezdu, pticu, časovnik, sve što juri, sve što huči, sve što peva, sve što govori, zapitajte koji je čas; i vetar, talas, zvezda, ptica, časovnik, odgovoriće vam: “Čas je da se opijate! Da ne biste bili mučeničko roblje Vremena, opijajte se bez prestanka! Vinom, poezijom ili vrlinom, kako vam je volja."
Šarl Bodler
Ja pomislih našla si Nigora
Auh, on je i knjigu čak napisao o tome...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oduvijek si bio poput pouzdanog starješine u svijetu satelitskih frekvencija. Dok svijet tehnologije ubrzano ide naprijed, s Ku-bandom i sazvedždjem StarLink-a koje osvjetljavaju naše nebo, tvoja prisutnost i doprinos nikada neće biti zaboravljeni; nikad! Iako odlaziš u tehnički zaborav, tvoje frekvencije će uvijek odzvanjati u mom srcu; 4-8GHz; kiša, tmurni oblaci - vazda online; “not a snowflake one!!!
I dok novi horizonti preuzimaju primat, znaj da će moja zahvalnost i ljubav prema tebi, i tvom tehnološkom čudu, vazda trajati.
U frekvencijama i izvan njih, tvoj doprinos ostaje nezaboravan! \o/ 4-8; not too low; not too high; just nice!
Ramen.
![]()
Last edited by assassinate; 01-10-23 at 17:58.
dva dana na planinu sa ugašenim telefonom. moga bi još 10 dana slobodno
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
moga' bih 10 dana na neko mjesto bez interneta i telefona, slobodno
btw, Prija pokidala u Areni
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Love, peace and respect.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E kakva sam ja smrt za pare.
Mijardu bih potrošio lagano.
Pare su da se štede. Da se čuvaju. Da se štekaju. Da se ne troše. Jer mogu da se potroše.
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks