Jeste, ispod akumulatora. Ali da su ti elektronicari znali dje se nalaze, znali bi i da ako servo ostane bez ulja skripao bi kao lud.
Ustvari, jebes majstora koji nije zamijenio bar 3 senzora ugla znajuci da se kvare svako malo.
Jeste, ispod akumulatora. Ali da su ti elektronicari znali dje se nalaze, znali bi i da ako servo ostane bez ulja skripao bi kao lud.
Ustvari, jebes majstora koji nije zamijenio bar 3 senzora ugla znajuci da se kvare svako malo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto ako vam kazem bez zajebancije da je Poljska jedna bas upcoming zemlja sto se tice proizvodnje auto djelova i tjuning djelova...bice to nova Njemacka kroz desetak godina...
Druga stvar, realno obicni amortizer za obicno auto je toliko jednostavan, da ta proizvodnja ne moze da kosta 15-20e max ako ne i manje...bukvalno jedna komora sa klipom, gumica i mali ventil, i to je to.
Ja teram te Monroe "gasne" (kazem gasne jer su fabricki bili uljani) evo druga godina...Letim, skacem po dzombama van asfalta, gadjem svaku rupu i lezeci u pg, penjem na trotoare i evo jos drze.
Auto je stabilan i siguran, a kvalitet voznje jeste malo losiji(nekako je malo tvrdji auto preko neravnina) i bucniji nego sa fabrickim amortizerima.
Ali bolje i to nego ono naginjanje i ljuljanje kad izduse fabricki.
Za 32-3e po komadu ja sam zadovoljan i sad da crknu.
Sprdali smo se i Rumunima tako pa ih evo 20 godina ispred nas
Neoplan, čuli ste za te luksuzne njemačke autobuse? Danas se takođe smatraju najboljim… no, ne proizvode se u Njemackoj nego u Poljskoj (odavno). Što se amortizera tiče, negdašnja Fabrika Amortizera Priština je proizvodila vrhunske (preko 3 miliona kom. godišnje) da su bili prva ugradnja u Pežo (Peugeot). Ako je mogla Jugoslavija da ima jedan takav vrhunski proizvod zaista ne vidim razlog zašto ne bi imala Poljska koja ima razvijeniju industriju nego negdašnja Jugoslavija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako misliš na autoindustriju,nije tačno da su 20g. ispred nas jer bi to značilo da ako njihova autoindustrija stane sa razvojem onda ih mi za 20g. možemo stići. Tačno je samo da su ispred nas,jer mi na toj mapi i ne postojimo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ladno ste uzeli Bizbijev komentar za ozbiljno
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Njemci su najveci cigani...Vrlo je malo toga ostalo da je bas "engineered in germany" sa bas strogom kontrolom kvaliteta, uglavnom su to neke niche stvari sto kostaju bubreg
I sta sa tim?
Sad su amortizeri kopija i losi ako je fabrika pocela prije pola godine?
I ti bizbi imas neki cudan pogled na svijet.
Monroe vuce korijene iz 1920-tih, mislis da za 100 godina nisu naucili kakve im sprave trebaju da oforme jedno postrojenje za proizvodnju?
Fun fact Monroe je u saradnji sa tvojim omiljenim Mercedesom napravio prve ove moderne amortizere sa podesavanjima u hodu, sto se prilagodjavaju milion puta u toku voznje
Last edited by Laz; 30-09-23 at 17:59.
Skinuo drug dizne sa kola i ponio momku na Zlaticu i stavio ih u nekakvu ultrazvučnu komoru -> ispitao itd... 30e.
Bile su mu malo loše.
Ne znam kakva je tu filozofija?
Dizne rade ili ne rade -> ako su loše auto mrči sa potrošnjom.
Njemu je bila veca potrosnja pa ih je skinio.
Kad bi znao kako radi piezzo sistem…
Motor vergla normalno, mrdne obrtaje i onda se vrate na 0. Javlja grešku P0321 Engine speed Sensor G28 - implausible signal, što bi značilo problem sa senzorom radilice. Motor je PD TDI, stari tip sa senzorom u bloku, nije senzor u semeringu.
Motor uzupčen 1/1 pomoću alata za zaključavanje, 2 senzora radilice isprobana, anlaser stavljan drugi, instalacija kompletna zdrava. Na šta bih mogao baciti pogled?
Prije generalne auto ugašen normalno, mada je u motoru sve izmijenjano, od radilice do bregaste.
Je li senzor OEM? Je li kabal zdraf do ECU?
Jedan je OEM, drugi je neki španski Fae(kineski) što sam uzeo za probu.
Na ovaj OEM je radio perfektno prije rastavljanja.
Instalacija je sva u ekstra stanju.
Koliko vrti prilikom vrglanja (live data sa senzora)?
Je li ko gledao mjerne blokove?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Misliš na one zube na radilici?
Mislim.
Hvala
Pogledaću.
Kako se na naš jezik prevodi "lower axial tie rod end"?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Donji aksijalni kraj spone.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks