Obican gradjanin nije svjestan razmjera uticaja obavjestajnih sluzbi kako na lokalnom tako na globalnom nivou. I bolje je sto nije
Zato se i junoši ođe kad stupe na vlast najviše bore oko službe ko će je preuzeti a da neće u ministarstvo kulture.
Evo URA koja je toliko bila oko ekologije reka bi čovjek kad su ono na vlast došli..kad ono međutim.
Volim onaj izraz drže jednu drugima m*da u fioke to je to i neka je Slavko otiša mala bara puno krokodila jedno sam sigurna onaj govor što je tada održao bio je iskren vjerovao je u to no onaj što iza njega viri je odraz kako se ođe istorija ponavlja.
Ima li mozda filmova na tu temu obavjestajnih sluzbi? Google nesto ne pomaze
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jes ovi što su preko noći otvorili pumpe i kompanije im je palo s neba vazda su imali nekog svojega u službu da ih štiti ka bijele medvjede a s druge strane da reketiraju ljude koji rade sve po zakonu dok im pakuju izmišljotine pa jedan bizbi ođe pljuje na jednog Slavka Perovića.Što Zedd reka full "demokratija" da takvi imaju svoje platforme.
Kad nekoj državi uništiš obavještajnu službu možeš s njom da činiš što oćeš.
Štitiš kriminalce,reketiraš,ucjenjuješ i sHbeš se nekome u život da na kraju ode preko granice.
Last edited by Bluemoon; 29-09-23 at 12:04.
Ako nisi vec:
"Das Leben der Anderen" (2006)
https://www.imdb.com/title/tt0405094/
Profesionalac (2003)
https://www.imdb.com/title/tt0339535
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Napraviše Slavka tad ludim jer je tvrdio da svaki ulaz ima špijuna. Ne znam samo šta je tu laž ili teorija zavjere. Možda jedino ako su imali po dva ili više. Sve u cilju sprovođenja monstruoznog projekta siguran glas, koji se sastojao od kapilarne mreže glasova i spiskova sa kim treba popričati, koga prodrmati, kome reći/priprijetiti da je bolje da ne izlazi na izbore i tako dalje i tako dalje.
Isti onaj sistem sigurnog glasa koji je DPS isporučio SNSu 2012. godine, a zbog kojeg je sad Srbija porobljena.
Geopolitičke teorije zavjera koje je sinoć iznosio, a koje ne možemo prenebregnuti, govore možda najviše o tome što mu je rađeno, njemu, Mišku Đukiću i sličnima. Rađeno je Crnoj Gori i svima koji nisu htjeli da slušaju.
Ono što je očigledno fakat je da DPSovce ništa ne boli no kad im Slavko u brk reče što misli, jer njemu ne mogu da spočitaju da je manji Crnogorac od njih, a tu Slavko sinoć nije razočarao, nego ih je zajedno sa njihovim "šefom" oprao to što može.
Zato i plaču i kmeče, ne patišu od sinoć, po mrežama, and i think it's beautiful.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
LM, pita me zena hocu li gledati emisiju, kaze gostuje Slavko. Rekoh necu jer Slavko nijen ono sto je bio nekad.
A nije, ko god je ispratio ili citao njegova bloga mogao je da vidi 10+ godina razlike. Ono sto je u blogovima pisano je nesto najpriliznije onome cemu je SDP tezio na celu sa Draginjom. U tim pisanjima "izdacija" je bio ustaljeni termin, pohvale rijetke a covjeka skoro nije ni bilo. Samo ogorcenost i.. mrznja? Mozda nije mrznja ali meni je na to licilo.
Nedje sam napsiao slicno i kad je Gandalf na forumu spomenuo da ce mozda Slavko da dodje i prozbori koju na (p)Odupri se protestu (podupri se je bio za mene jer me diskus urnisao u tom periodu), da ce to privuci dosta ljudi. Srecom nije ga bilo inace bi razocarenje za mnoge bilo veliko, ne zbog njeogove price (koja bi se uklopila u taj ambijent) vec zbog broja ljudi koji bi dosli zbog njega i zbog onih koji bi otisli zbog njega. A mozda bi bilo i vise pljuvanja onih te su sa krovova obavj.. posmatrali razjarenu bagr... masu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Imaš pravo a najbolje je o tome Šarkić pisa koji je eto u to vjerovao jedino što mi u cijeloj priči nije jasna tolika bezočnost onih koji su napravili organizatore budalama a na ulici nakon 30.avgusta nisu im se javili.
Dobro je što nije doša što neko reče ne pravi se pita od.
Priznao čovjek na početak da je uzeo pare od mila.
Živite li kao milioner?
Ne ja živim srednje.
Jeftin je Prag da se troši penzija od 90tih - štedjelo se.![]()
Mnim e se Bizbi Slavka sjeća taman onoliko koliko i Dajković što se 30 godina borio protiv Milovog režima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
rekao je da prima platu kao poslanik nekadašnji i da je s obzirom na primanja, neka srednja klasa što se tiče Češke. meni je samo zanimljivo da ga od sinoć zajedničkim snagama pljujete vi exdpsovci koji ste sad prelećeli kod dfa/dcga/es i koji nacije i partije mijenjate ka čarape i zadrti dfovci. naravno odje ne spadaju ovi koji ga na forumu kritikuju argumentovano i sa činjenicama
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne sjećam ga se ni ja ali (tehnički zbog godina) ima arhiva.
Ima i arhiva raskola DPS-a.
I ono kad su se Milo i Momir svađali oko banana.
Sve ima samo se uključi enter na arhivu koja je snimljena i ključno - mozak.
Ko ga koristi.
Bizbijeve postove je suvišno komentarisati dovoljno je posjetiti temu o UFO balkan.
Bizbi me uvijek podsjeti na ono - koja je razlika između glupog i umrlog? I u jednom i u drugom slučaju nisi svjestan da si glup/umro a ovi oko tebe pate..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo pokojni Jovo Udba Kapičić objasnjava neke stvari o nama crnogorcima. On je znao.
https://1drv.ms/v/s!AssZRSGt20XH4kCIgzsi-OaJ1qLN
Sent आत्मन:
Last edited by Caesar; 29-09-23 at 13:47.
γνῶθι σαὐτόν
Trebalo bi Slavko da gostuje cheshce,da drzi ovaj tor makar malo svjesnim!
Iako sinoc napisah da mu mozda nije trebala ova emisija,ali jes itekako!
...
Ka Diogen samo u 21.vijek to ne bi bila svijeća no reflektor.Lol.Neđe sam naišla na procente oko Informbiroa i Crnu Goru pa sad mogu Kapičića iz te perspektive da shvatim što je ovo reka.
Ništa se tu nije značajno promjenilo.
Meni je nakon 30.avgusta najzanimljivije bilo da posmatram URA.
Od svih drugih si ipak zna što da očekuješ.
"Ko ne plati na Drini platiće na ćupriji"...pa puta dva
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks