Ovaj krezubi narod kojem je taj Radoičić heroj je identičan krezubom narodu kod nas koji slavi i glorifikuje jednog Nena Kaludjerovica I ostale odbjegle komite.
Mozda mala razlika sto ovi kod nas nisu nikakav teroristicki napad izveli.
Za sad.
Ovaj krezubi narod kojem je taj Radoičić heroj je identičan krezubom narodu kod nas koji slavi i glorifikuje jednog Nena Kaludjerovica I ostale odbjegle komite.
Mozda mala razlika sto ovi kod nas nisu nikakav teroristicki napad izveli.
Za sad.
Sitna razlika, što jes jes.
Mada je razlika i u kontinuitetu. Nekad je Arkan bio uzor, danas ovaj kriminalac. Šteta što nema ženu pevaljku koja bi mogla da naslijedi Cecu na poziciji srpske majke.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Isto ti je to moj NHM-e. Krezubo pa krezubo.
I nije bilo daleko od terorizma. Znas I sam.
Sreca velika za sve nas.
Filip Švarm bi se složio s tobom a volim njegove kolumne.
https://www.vreme.com/kolumna/milan-...an-za-xxi-vek/
Ček point.
"Može li Radoičić izvesti nešto slično? Recimo, izvaditi iz džepa dokumenta iz kojih se vidi da je djelovao u duhu Vučićeve politike sažete u rečenicu: “Na prvi napad na Srbe na severu Kosova i Metohije, Srbija neće sedeti skrštenih ruku“. Možda on i ne bi osvanuo u Banjskoj samo da mu je na vrijeme rečeno da su to bile riječi isključivo za "TV Srpski svet“.
Kako god bilo, Radoičiću ništa neće faliti. Cijenu njegove "borbe za slobodu“ plaćaju Srbi na Kosovu, kao što su oni u Hrvatskoj platili Arkanovu."
Kako namjestise ovu dileju ni krivog ni duznog
https://twitter.com/Devilito02/statu...eGcKB2-vg&s=19
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Ko je lik?
https://x.com/GenSecRespond?t=cpmgTK...bsOc_gYcw&s=09
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Inače Ljilja, žena ovog Radoičića je sad super prijateljica sa Cecom, drži svašta nešto po BG i tako dalje.
Evo me ko tabloid, ali ovo mi pričaju Mitrovčani koji se skoro svi znaju međusobno, pa znaju i tu Ljilju i vide što izbacuje po mrežama.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
Pa dobro, onda neka bude srpska tetka, kad je već ovo originalno zvanje zauzeto.
Ovi momci nisu samo plaćenici da se malo ne ide u neki bulšit kako su eto to tek plaćenici no su indoktrinirani ka đeca - velika je razlika.Ovaj momak što je ubijen je sa 13 godina indoktriniran bulšitima to je dijete tad bilo da gine za neku "višu stvar".A što se tiče žene Radoičića ono baš me za istu zabolje ko je što je i kakav joj je status.Ne može "vojska na Kosovo da se vrati" to je bulšit priča za maloumne koji nisu u stanju ni da pročitaju 3 rečenice visokoškolovanog oficira u VS što je napustio službu pa sa takvima nema o čemu ni da se ulazi u dijaloge.
Last edited by Bluemoon; 29-09-23 at 12:58.
Kimmi nhm
Vi ste fenovi Karleuše zato vam smeta Ceca
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jedna stvar je sigurna da Kosovski Albanci ne libe da pucaju u djecu, u ljude sto se predaju, u leđa.... ( a ni drugi nisu sjajni)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vazda sam bio u izrazitoj manjini, što jes jes.
Ne postoje vječna prijateljstva u geopolitici, samo su interesi vječni![]()
Mislim da ođe niko ne spori da se desio kuršlus, da li je to kakav transfer droge pošao po zlu ili neka igranka ovih ispod preCednika samo meni makar jako bode oči što se ti likovi izdižu u neke ''mučenike'' ''heroje'' itd itd po društvenim mrežama.. Da ne govorim da je to izdignuto na državni nivo sa danom žalosti.. Odvratna kuhinja koja ima isti miris kao 90ih kad se skuvala kaša koju i dan danas kušamo.. Jbni narod nikako da se opameti..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kakav interes?Ko je Srbiji uništio vojsku i BIA?
Jel Amerika ili smrad što je na vlast?Ti izgleda ne kapiraš da meni nimalo nije drago što se to desilo.
Ko je prodao Kosovo?Ajde izgovori.
Jel ono akcenat na "javna tajna"?I što pominješ Jermene uopšte kad nemaš osnove kako sam reče da vučeš paralele no eto BAR-a da podbadaš mene ne možeš jer sam na tu temu ostavila materijal i viđenje đe mi ni sa jedne strane prići ne možeš sa podbadanjem osim u onom tvom stilu viceva neđe đe ljude nazva autošovinistima a taj pojam su izmislili od svih na svijet samo jedni - srBski nacionalisti.
Jel Kurti ološ može bit da jes ali može mu se što misliš zašto jel zbog Amerike ili što je ovaj urnisa sve institucije u Srbiji?
Last edited by Bluemoon; 29-09-23 at 13:30.
https://n1info.rs/vesti/milan-radoic...st-za-banjsku/
greote momaka koji su poginuli zarad ovog kriminalca koji da je sreće treba da trune u zatvoru
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jbg, više mu se isplati da bude oslobodilac nego kriminalac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks