Ti ne možeš i da ga slušaš jer ne čuješ. Tebi su neprijatelji čovječanstva oduzeli slobodu.
Prodao si se jeftino.
Ti ne možeš i da ga slušaš jer ne čuješ. Tebi su neprijatelji čovječanstva oduzeli slobodu.
Prodao si se jeftino.
Love, peace and respect.
Prvog darka pajovica veli,a covjek stariji 20 godina od njega i u politiku je bio kad se za pajovica nije ni znalo. Fantastično
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bih idolizovao bilo kog političara, pa ni Slavka Perovića. A ne znam šta će Perović reći u intervjuu, ali siguran sam da će to što će on reći razočarati dosta ljudi na ovom forumu.
Perovic izdajnik Kilibarda heroj ili hmmm preteca Pajovica.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Jedva cekam
Javite kako je bilo.
Je li nagrdio mila - kao 90ih ako me razumijete.![]()
Priča jutros taksista sa nekim na tel.
Vidjeli noćas ono g.... od slavka gostuje kod Komnenića.
Uzeo milione od mila da ga podrži -> preselio familiju u Prag i noćas da mi on izigrava neko poštenje i priča svašta za mila.
Je li ovo tačno da je on podržao mila?
Ja mislim da nije - fale ga posten covjek.
taksisti inače ljudi koji znaju stvari
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Iskreno, dosta čudan tajming i njegovo javljanje posle 100 godina. Mada vjerujem da će se taman i između redova večeras moći provaliti "na koju je bandu"...
Slavkovo vrijeme je prošlo, noćas će da plače kako je Ura izdala i prodala CG Vučiću.
Love, peace and respect.
Znači on nije podržao dps i uzeo pare (makao se iz politike) itd..
Pakostan narod.
Dobri i pošteni slavko.
Ima li reprize to ne smijem propuštiti.
Vi duše mi kao da imate po 16god a ne 40+ minimum.
Javljanje posle 100god.
Sto bi se javljao kad uziva u zivotu od para iz 90tih.
na bandu evrope sad 99.9% ->
Došao slavko perović iz Praga da prosvijetli narod CG.
Ne znam da li je uzeo pare, ali znam da odavno nije u stanju trezveno da razmišlja. Odavno je, ako ne oduvijek, opčinjen sobom i svojim "dostignućima". Sa starošću to još više dolazi do izražaja.
Bizbi sve zna. Podmladak DPSa je uvijek bio najinformisaniji![]()
Slabo je ko tih godina, za vrijeme ratova za mirove i borbe za bolju i pravedniju Jugoslaviju i kada su danasnji "ljuti neprijatelji" bili na istoj strani i pravi Jugosloveni, bio satanizovan i nazivan svakakvim kvalifikacijama kao Slavko Perovic. I nije ni cudo da je to moguce i ostavilo traga. I ako je na kraju i ucinio to sto neko prica da je ucinio neka je, kad je vidio da ovdje ljudska uvjerenja traju koliko i paklica cigareta.
Cisto radi bivsih podmladaka DPSa kao sto je bizbi i saptackih brigada. Slavkov brat je zivio u Ceskoj kao i jos prijatelja i rodjaka. Njegova zena se jos pocetkom 90ih tamo prebacila sa djecom zbog svih prijetnji koje je Slavko bio izlozen i sto mu je glava stalno bila u torbi. Kada je bio razlaz Milo Momir Slavko nije htio da se stavlja ni na jednu stranu vec da Narodna sloga nastupa samostalno. Tada ga je izdao Kilibarda. U prvom krugu predsjednickih izbora LSCG nije dao podrsku nikome u drugom se birajuci izmedju dva zla izabrao manje. Na jednoj strani je bila podrska zapada i nagovjestaj demokratije na drugoj strani Milosevic, diktatura i unistenje CG nacionalnog identiteta. Pocetkom 2000ih LSCG dolazi do mogucnosti da bude tas na vagi kada ga izdaju redom Medojevic, Pedja Bulatovic, Peco Popovic, Dragan Soc... svi redom iz golog politikanstva gaseci svaki moguci dogovor kada LSCG daje orocenu podrsku manjinskoj Vladi DPS sa samo jednim zadatkom raspisivanja referenduma. Kako do referenduma nije doslo tako je i uskracena podrska toj Vladi i LSCG istu obara sto dovodi do prijevremenih izbora kada se pale saptacke brigade sa ovom pricom koju trosi bizbi da bi se smanjila podrska LSCG na tim izborima.
Slavko je poslije svih lomova ugasio LSCG a imao i dosta drugih zivotnih izazova svih ovih proteklih godina. U kojem god da je stanju uvijek ce biti jedna baklja koja je prva zapalila normalnu politicku misao u CG a koja n8 dan danas ne moze da se ovaploti u jednu znacajniju snagu. U svakom slucaju stagod i kakogod ne mogu mu saptacke brigade ukaljati ugled sa naucenim nebuloznim trivijama koje su ih instruirali u stabovima politickih stranaka koje su podrzavali.
Sve stoji za Slavka što Rodion veli no nemam živaca da gledam onog nabildovanog/neotesanog voditelja koji je toliko bio loš prema svim gostima tako da mi je Slavka unaprijed žao posebno što je čovjek svašta prešao devedesetih a tak tad je m*da trebalo imati pa se suprotstaviti svemu onome zlu.
Gleda li ko ovaj spektakl..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sveti Liberalni Savez
U ime Oca i Sina i Svetoga Duha
Amin
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja bih rado, no nemam TV u kucu, cekam da izbace na YT.
SMRT FAŠIZMU!
Nije mu mrsko spomenut imena, like it...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks