Boranija je klošarski izraz koji koriste klošari iz devedesetih.
Vidiš za razliku od tebe ipak ja obraćam pažnju na samo jednu riječ koju neko upotrebi u cijeli post.
Isto tako on je suprotno Ustavu Srbije Vučića nazvao vrhovnim komandantom ja to stalno ponavljam jel znaš zašto?
Jer SNS klub planira da mjenja Ustav Srbije i to će biti posljednja ljestvica razgradnje te države.
I prestani ćilime ođe da mi prostireš od Kulina Bana na temu na koju ipak malo više od tebe znam.To što je Vučić to ni Slobodan Milosević sebi nije dozvolio da maše parizerom narodu i sprda mu se ima je neko dostojanstvo.Prestani više ljigu najveću na svijet da mi braniš ubacujući pri tom nekakve izvanteme on je ljiga kakvu Srbija ne pamti.
U Beograd lijepo ti je nacrta.
⬆️ Ne kažem ja džabe, najbolje je pred rat i u ratu biti bogat.
To je bas super i to i sebi želim.
Kao ovi nasi Ukrajinci pa i Rusi. Sa ponosom otpozdrave na slava Ukrajini (Rusiji) I jos ponosnije sjedaju u svoga džipa.
Evo u Moskvi osvanulo.Ali kako ono..nema Rusija ništa s tim i još čašćavanje sa - sitna boranijo.A onaj Vučićev govor sinoć no koment svaka rečenica koju je izgovorio.
![]()
Last edited by Bluemoon; 28-09-23 at 06:57.
Haha pa na tu temu smo pisali od večernjeg poziva Vučića ambasadoru Rusije nije ga zva jer ga je željan bija i ujutru mu ovaj želju zova ljubavnika ugasija ptice na grani znaju da su regrutovali momke tamo u Vagner.
Ili je ovo Milošević Junior postavio pošto ga Moskva čuva od interpola a bogme i Srbije.Kako Milošević famili tamo uteče nema Moskva ništa s tim.
NevR MajnD.
ma kako god oni oce, nego ti bas nesto mrziš ove Ruse, bgm ni da ti je momak neki bio Rus, pa te teško povrijedio.![]()
Ми смо спремни за изборе већ од 17. децембра, биће заједно и парламентарни и београдски и покрајински, и у још неким општинама
Инфлација до краја године 8 одсто, сада је 11,5
Правимо уговор са Азербејџаном за наменску индустрију, вредан 300 милиона евра
О Немачкој и Отвореном Балкану: Боље да будем господар неизговорених речи
Русија има разумевања за позицију Србије
Говором у ГС УН обезбедио сам место Србији у историји
Више може да се постигне у разговорима са САД него са Европљанима
Молим међународну заједницу да не притиска Београд, знају они ко је за ово крив
О графитима "Кад се војска на Косово врати": Повратак ВС на КиМ неће бити дозвољен
Ситуација ври, погинули Срби су за народ на северу КиМ мученици и свеци
Свечља је лагао да је убијен телохранитељ Александра Вулина, био је један дан у Вулиновом обезбеђењу пре 10 година
Радоичић ће се одазвати позиву органа Републике Србије, постоје питања на које ће морати да одговори
Не можете да оправдате убиство полицајца, без обзира на то што по закону нема шта да тражи на северу
У потери за Србима била и лица ван територије Косова и Метохије
Срби који су учествовали у сукобу у селу Бањска за мене као председника никада неће бити терористи
Полицајац наишао на жицу и експлозив који су коришћени за постављање барикаде, убиство није било планирано
Обележавамо Дан жалости и због тројице Срба и због убијеног полицајца
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vulin vidio da mu je kraj pa daj da po***** sve sto se moze posrati, jbg ljut na Vucica sto mu nije izdejstvovao u SAD skidanje sankcija i zna da mu slijedi smjena i kraj politicke karijere i sigurno tuzbe (ako prije toga ne pobjegne kod ujaka u Rusiju)...
Ne znam ko ga je platio a pogotovu ne sigurno.Takođe bez znanja njegovog ni grafit ne može da se nacrta a da neko ne završi u tvorza i da ne zatrpavamo temu besmislicama samo ubuduće bez zaključaka tipa kako ja mrzim neki narod (bilo koji) jer komentarišem političare na vlast jer je to podmetanje.
Drugo kad već smo na temu grafita pa da se vratimo na temu isto tako se zna ko je postavlja grafite "kad se vojska na kosovo vrati" i godinu dana najavljiva nekakve vojske što preko grafita,što preko retorike,što preko medija (ima sve arhivirano,dokazano) pa sad malo teže da se izvlači iz sopstvenog njesra kako mu je sve ovo namještaljka.
A da li ima veze njegova politika sa politikom Kremlja,ideološki i u svakom smislu ima ko hoće malo detaljnije da pročita a ne odma donosi zaključke u stilu cognitive biasa.
U tom slučaju svaka diskusija je besmislena.
Diskusija je besmislena sa ostrašćenim ljudima koje stvari doživljavaju crno bijelo, posebno u geopolitičkim okvirima.![]()
Зато што неки млади момци то прочитају, узму за озбиљно и погину без потребе.
То је трагедија.
Притом њихова трагедија не учини ништа корисно за народ и државу, напротив направи велику штету.
И сад сви чекају моменат да се војска на Косово врати, силна војска ово оно, прде накараде, Вучић врховни командант, итд.
Крезуби народ очекује Вучић дуради нешто.
А да се нешто проба, добио би демилитаризовану зону до Морава.И то сви који нису крезуби знају.
И ту нешто мора да пукне.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Koja je to fora sa vrhovni komandant sto se ponavlja danima? Sve najgore o njemu mislim, ali pise u ustavu da komanduje vojskom.
Sent from my phone
a to ovog vrhovnog idiota promovisu Tanjug i Rojters na forum....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Niti znaš Ustav Srbije niti si ispratio zašto je to tako u slučaju predsjednika Srbije inače bi znao da ta titula zvanično ne postoji a da se forsira od strane istog inače ne bi ovo napisa.
Pa pročitaj nešto prije nego ka i obično donosiš sopstvene zaključke kad već pomenuh cognitive biasa jer izgleda neozbiljno.
https://www.vreme.com/vesti/vucic-po...-mada-to-nije/
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks