тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ja reko na City da idešjel sve rasprodato?
ja sam bio na dva derbija na Marakani, zapad. vrhunska atmosfera je bila. mada, bih na Zvezda/CSKA, u Areni, 13:0 ono otvaranje meča. jedna od najboljih sportskih atmosfera na kojima sam bio. odlično je bilo i na Partizan/Barsa '13
тапаталк
Ima do Citya kad, tek je u decembru, vjerovatno ću i tu opičit, ali sreća je pa su juče puštili i ove pojedinačne karte inače su evo 20 dana bile sve u paketu za sva 3 meča.
I ja sam htio da idem na zapad, još je bolji pogled od tamo na sjever, ali jbg karta 90e
Ima nešto malo ostalo za zapad i istok, jedva ovaj sjever uhvatih, a za jug vjerujem da će ostat sve do dana meča
Last edited by technus; 24-09-23 at 01:45.
Forever young, i want to be forever young
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
E kako pjeva ova đevojka
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
'Vrlo malo, mali je broj dana kad su zagrijani ucenici.' - moj bivsi profesor elektrotehnike koji nam je pricao o njegovom susretu sa NLO.
Lj. D.
тапаталк
Kako volim kad sam toliko zauzet da ne udjem na drustvene mreze, uh
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ahahahahagh
Zapalila drugarica cigar u hodnik gimnazije, nailazi Puška i veli:
"Puši, puši D...ićeva, pušićeš mi ga u avgust..."
Doduše ovaj nije viđeo NLO ali je tražio ekvator da se pokazuje s desna na lijevo (tj. od Majke Rusije prema SAD), ko vas je, veli, to učio tako? Moj je odgovor bio jer pišemo s lijeva na desno, moraš nešto reć
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kakva sabotaža od strane sina rođenog(od sad ga zovem Brut):Ladno je moj broj prijavio za Viber grupu :"Roditelji,maturska ekskurzija".Nudio sam mu povećanje džeparca,ali veli:"Kasno je sad,steaaari".Kad sad krenu poruke od rane zore.'Recite Janku da se javi';'Molim Vas,uradite nešto po pitanju Miličine sobe,Anina je mnogo bolja.',Je li Dragan doručkovao?' pa onda idu video snimci hotelskih kupatila,pa...
Vidi li administrator Viber grupe da sam mutirao poruke?
Last edited by joni; 27-09-23 at 17:00.
Da mu se osvetim i u grupu čiji je admin razredna puštim poruku:"Ko pisne g.ovno stisne"?
Mozes da mu jbs mater, figurativno i prakticno
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks