Zna li neko nekog majstora za mjenjač
za golf 5icu, a da nije onaj u Zagorič?
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Zapravo jesam, ponekad se desi da jednu sekundu ostane kao pod gasom kad npr stanem na semafor. Desilo se par puta pa sam pripisao to ko zna čemu (da sam ja kriv što sam možda pogrešno prebacio brzinu i tome slično...)
Pretpostavljam da sumnjaš na neki ozbiljan problem, šta da radim? Smijem li ga ovako voziti makar i do majstora?
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
Zna li neko nekog majstora za mjenjač
za golf 5icu, a da nije onaj u Zagorič?
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Savo u NK
Koja je muka sa danasnjim majstorima odnosno automehanicarima da mi oce neko objasnit....
Da li vi popravljate avione i helikoptere i uzimate po 2000-3000 eura dnevno, pa je ispod casti uzet 20-30-40-50eura za pola sata posla, ili cak manje vremenski?
Jasno mi nije.
Na telefone se niko ne javlja, i kad se javi to je nervozaaaaa.
Konktetno primjer, evo mjesec dana trazim nekoga i neki termin da mi se zamijeni pisljiva jabucica/kugla na trap, jer je ostala bez masti i skripi i lupka izludje me.
Dvojica se na telefon nisu javila, treci mi je rekao da se on vise ne bavi tim glupostima, samo ozbiljnije poslove radi???
Cetvrtog sam zvao, zakazao mi je termin za 5-6 dana kasnije(prihvatljivo) odnosno termin danas u 11:30...
Jutros radionica zatvorena, telefon ugasen.
Iskreno mi se cini da ovlasceni servis cak uopste nije ni skup.Gubit svoje zivce i svoje vrijeme na ove debile nase je uhh...Znaci moram da molim nekoga od njih da mi uzme pare.
Ovako fino kao kad mi je crkao lezaj, posao s puta direkt u ovlasceni, kunem vam se ljube mi ruke, mazu mi oci s pricom, moze sve gospodine, imamo i dio na stanju, bice gotovo za dva sata..Evo kolega ce vas prebacit i na smjestaj nazad da ne zovete taksi.
Lezaj s rukama u ovlasceni 100e, a ovako bi bio 60 da sam se ja cimao s majstorima...neka su proste pare
Mislim da ce i za ovo bit ista prica, pa nek stave novo rame umjesto jabucice, ali ne mogu zivce da gubim...ne pitam koliko kosta samo zavrsi posao ***** mu majku
Last edited by Laz; 23-09-23 at 12:12.
Nervozni su zbog vise razloga, neki od njih su nervozni jer primaju masu auta i onda ih vlasnici zovu je li gotovo kad ce biti gotovo, onda ne znaju da ih poprave pa ih vlasnici pritiskaju, onda kao popravili i uzeli pare, vlasnici se vracaju i vrse jos veci pritisak...
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo su neorganizovani, kao uostalom i pola države.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
takume, homoseksualni zglob marke GSP, je li ok ili je krs?
Masu sam toga ugradjiva i mislim da nisam imao nijednu reklamaciju.
Metelli ti je isto dobar.
Nece crc sigurno, ako si ga napunio i vratio manzetnu i selnu kako treba.
Mada ovaj navoj si mogao da sredis na strug.
Ma jok, 25-30 eura i pola čuke posla.
Zoveš pogrešne ljude.
Ako ti treba dobar strugar, Ferid Šabanadžović, 067504699.
Last edited by TAKUMI; 23-09-23 at 18:21.
E ja taman pomislio da sam našao normalnog mehaničara kad mi čovjek sipao glicerin u posudu gdje se sipa tečnost za zaštitu ventila (auto ima plin). Mijenjao pločice itd. I ja ga još pitam da nisi slučajno sipao (jer sam ubijeđen bio da je bilo samo pri dnu ove tečnosti), a glicerina ispod pola, ne kaže sigurno. Ma reci mi brate da ne s***** nešto nema veze. Ne sigurno. I naravno sam ću isprazniti posudu jer se i vidi da je glicerin pomiješan (druge je boje i pao na dno). Nevjerovatno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam dobio karmu za taj moj gore post...Na kraju sam morao mijenjat i ovaj zglob poluosovine, jer je kreten koji mi je prije mijenjao manzetnu ostetio navoj...Pa uopste nismo mogli da zamijenimo jednu jabucicu dok to nismo rijesili..
Tako da su se jabucice mijenjale 5 sati i izasle trocifreno kad saberem sve
ali se ne zalim, kad je zavrseno
Ima li neko broj nekog limara, neko me zvekio ispred zgrade dok je isao u rikverc.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ima li kod nas dje da se uzme ova 3m zastita?
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Imas Tesa u Okov.
Juce iz cista mira auto nece da upali. Nije ostalo nista upaljeno. Vergla i nece da upali. Upalio na kablove,vozio pola sata,sve ok. Jutros upalim,odvozim,vratim se,parkiram. Danas popodne,nece da upali... Alternator ili akumulator?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Nijedno ni drugo.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks