Dje živite vi ljudi,kod nas je izgleda sramota izaći zbog toga,ocete li mi reci kad je neko izašao na protest?
Drva su nam poskupili skoro duplo,svi se žale niko ne izlazi na protest,cijene su nam digli znate i sami koliko,svi se žale,niko ne izlazi,jer su nam povećali nešto minimalac i penzije jelte.
Jedino cega se ja sjećam da su skoro mrčeni penzioneri nedje na sjever izasli,ali to je mali broj da bi ih neko shvatio ozbiljno izgleda.
Sav normalan svijet izlazi da protestuje,mi śedimo kući i žalimo se po internetu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Twitter ratnici. Misle da su kao nešto društveno aktivni sa tim što kuckaju po Twitter-u.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kukace se 3 dana na sledeći obračun goriva kad bude +10c i onda opet po starom...
Sto se goriva tiče,ako se ne varam najavili su smanjenje akciza ako se nastavi poskupljenje,red bi bio vala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Morace akcize 25% dolje ako ode ovo jos gore...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Biće da se pjeva: "Veseli se Srpski rode, euro dizel na 2€ ode"....
Ovaj narod je odavno posao po onoj raboti. Bukvalno mogu ih cerat gole po ulica i nece bit preko 50 ljudi na ulicu da se buni. A tih 50 ljudi kad bi protestovali gledali bi ih kao budale.
Covjek naredio da se kopa tunel, i dalje ima 30% sigurnog birackog tijela u cg
DF je najveca glava u Spuzh zbog tone kokaina ali njegovi ljudi drze na saci 25-30% *30avgustovske vecine*
Abazovic i URA koji su pljunuli na sva svoja glavna nacela stranke tj njihove birace uz obaranje njihove vlade i nove izbore i dalje imaju kljuc drzave.
I na kraju lik koji je podigao standard i obecava nesto krupno bukvalno se guraju ko ce prvi da pogine kako bi ga sprijecili u tome i to prvi iz njegovih redova mr klovn president aka Momo.
Tu ti je sva politicka kultura cg danas.
Love, peace and respect.
Ubacivanja!? Misliš izbacivanja?
TT
Реално и нису се претргли много око Дртана.Али јесу око Мандића и Кнежевића.Како да их угурају у Владу, по ширини и по дубини.
Да ти се смучи.Таква љубав уредништва Вијести према Фронту, поново измишљање хиљаду и једног начина да им оперу биографије, па и оптуживање њемачке амбасаде, исте оне која их је годинама подржавала, се не може објаснити ничим другим до новцем.
Али касно, прошо Путин кроз Конотоп (и добио ногу у педу.)
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ado to je sve super što ti kažeš jedini protest koji sam izašla bilo je ono u odupri se i to su uspjeli političari da ispolitizuju poslije sam rekla kako sam samoj sebi pljunula u lice time.I šta imamo na kraju da svaki protest bilo šta ovi iskoriste u svoje kampanje.
Na kraju smo mi ti koje oni (političari) vozaju kako im se kojem digne a ovaj narod je takav da ne može da se ujedini oko svega što svakog čovjeka,mene,tebe i ostale muči realno ali kad je nacionalizam na sceni da se u tabore skupe tu su svi u roku odma na ulice da mašu zastavama.
Mene je opozicija posebno razočarala prije 30.avgusta jer su lagali da bojkotuju izbore a u štabove su isti pripremali predizborne kampanje.I sad mi nije žao što nisam iste zaokružila kad vidim ovog Dritana kakve je poteze vuka.
Ne podnosim lažove zato sam taj 30.avgust preskočila u glasanje a da sam izašla vjerovatno bi URA zaokružila jer nije bazdio program na nacionalističku priču ali nisam jer su lagali sve u 16.
I sad kad je Preokret ima neku dobru priču logika bi bila ne da je proša cenzus no da je razbio.A vidi normalna priča ni cenzus nije prešla.
Last edited by Bluemoon; 18-09-23 at 10:43.
Preokret nikad nije imao pricu da valja ..
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
a oni jedini normalnu priču sa nekim realnim temama
btw, slažem se sa polucijom
Znam da svi o ovome već razmišljate, ali evo neka bude da je Polucija prva predložila, da ne kažem manifestovala - Ako Mickej ne može da sastavi Vladu, a ne može, neka Jakov da mandat Ćakiju Lekiću.
Un ultimo giro, Ćaki, ad maiora semper.
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što ćeš ja sam samo sanjar što bi reka Jesenjin.
"Šta sam? Ko sam? Ja sam samo sanjar,
Čiji pogled gasne u magli i memli,
Živio sam usput, kao sve da sanjam,
Kao mnogi drugi ljudi na ovoj zemlji."
Moj glas se vazda u smeće bači.Da imali su priču izvan ovih što love na nacionalizam i raspoređivanje po dubini i prsili se nisu u širine.
U pravu si ti nerealna storija ođe.
Treba masovni narodni protest da se Desi I da se stavi u zagradu politicari nisu dobro dosli. Mislim da bi imali sto da porucimo na tom protestu. Ja sam za protest ovaj vikend
Mi izgleda trazimo neku savrsenu osobu, koja ce kao mesija da nas izvede iz blata.
Spajic je jedini dao konkretne planove za ekonomiji, jedini odradio ES 1.0, poslije 30 godina natezanja oce li minimalna plata porast za 10 ili 20 eura.
Coek ne mlati o ratnohuskackim temama i podjelama na bjelase i zelenase + nije profesionalni crnogorac/srbin/bosnjak/albanac, i opet nam ne valja.
Ne znam jesmo li svjesni da ako se ES 2.0 plan ne sprovede, zato sto Spajic ne uspije da formira vladu, ostajemo sa DPS/Df/Demokrate/Ura i ostalom balavurdijom da tavorimo i preslazemo se opet u torove.
Bolje bi bilo da svako navija da se ova Vlada formira sto prije, i krene u povecanje plata i penzija, uz jacanje ekonomije, inace mrka kapa.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Iskreno, ne zanima me nikakav es 2.0 dok ne kaže kako je planirao da ga sprovede. Jer ako je planirao samo da ukine doprinose za pio, onda neka se nosi sa njegovom "stručnošću". A dosad ne samo da nije negirao da mu je to plan, nego je samo nemušto mlatio kako fond pio svakako treba da se reformiše i bla bla.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Država nikad nije mislila o seljaku. Evo 80 godina država je gledala da selo što više osiromaši, da bi oni mogli lakše vladati. Kad je čovjek svoj na svome, kada mu egzistencija ne zavisi od države, kada mogu da kažem šta mi je milo, jer mi niko neće dati otkaz, kada mogu da glasam koga mi je milo, onda me niko ne može držati u šaci. Seljak čovjek je slobodan, ima svoju glavu, pa ako pogriješi, pogriješio je sam. Zato državi seljak ne odgovara”, kaže vrijedni sedamdesetogodišnji Bulatović.
Od države Bulatovići ništa nijesu dobili. A nije da nijesu tražili.
Tražili su, kaže, njegovi sinovi kredit, ali ih nije moglo zapasti.
“Davaju kredite, a rijetko kad ih dobiju oni pravi. Uvijek ide po protekciji. Nikad ništa nijesmo dobili od države. Samo one premije koje su po zakonu i koje su minimalne”, ističe najstariji Bulatović.
Smeta im, kažu vrijedni stočari, što se stalno priča o povratku na selo, a sve se “radi da se i ovo malo seljaka što je ostalo, iz sela oćera”.
U svakoj državi stočar koji ima stado od 1.200 ovaca, bio bi za ponos. Ne, izgleda, i u ovoj.
“Ne tražimo ni vodu, ni struju, samo da imamo put do katuna.”
Možda bi put i dobili kada bi ih neko od državnika posjetio.
Pitanje je samo da li državnici imaju “dobre bubrege” da takvim putem prođu.
Automobile sigurno imaju.
A Bulatovići imaju i preporuku za mandatara Vlade Milojka Spajića - da ukine ministarstvo poljoprivrede jer kako je krenulo, kažu, u Crnoj Gori uskoro neće biti poljoprivrednika.
Odje bi rekli edukovani da fali edukacije i vjerovatno fali jer su ljudi nepismeni da dobiju kredit a pismeni su da imaju 1200 ovaca a mojsa interesuje krajnja cijena i stvarno ne moze biti krajnja cijena dobra ako nemamo krug od otkupa do prodaje. drzava te finansira drzava otkupljuje i prodaje u drzavnu mesaru))
A ne otkupi jagnjad i prodaj Arapima a uvezi škart za domace
![]()
Što se tiče julerašnjih saopštenja začinjenih epikom od strane Demokrata podsjetio bih da Vlado Jokić, kome je DF otkazao povjerenje, drži vlast zahvaljujući tri odbjegla odbornika DPSa.
A sad im kao smeta Zenka.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
Još nisam završio obračun i izračunao tačno ko su veći foliranti demokrate ili uraši, ali nezvanično nema gorih od njih.
Love, peace and respect.
DFC kaze URA botovi napadaju Evropa Sad: https://dfc.me/sinergija-botova-i-pojedinih-medija/
Indikativno je da je ista objava uočena i na Fejsbuk nalozima Gordana Raičević, Petar Pravilović i Asmir Dautović, koje je Digitalni forenzički centar identifikovao kao dio mreže bot profila povezanih sa Građanskim pokretom URA, tokom februara 2022. godine kada je izglasano nepovjerenje Vladi Zdravka Krivokapića i kada su počeli pregovori za formiranje nove vlade. DFC je analizom utvrdio da su ti nalozi međusobno povezani i dijele zajedničke prijatelje i interesovanje prema istim stranicama. Identifikovani bot nalozi prijatelji su i ostvaruju interakcije na Fejsbuku sa članovima i funkcionerima Građanskog pokreta URA.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Vuraška farma botova iliti svi smo mi dVitan xaxa kakvi su to carevi.
Čuš botovi ure. A ne no ekonomski stručnjaci df-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo jos jedan zaboravljeni sektor u koji se mora uloziti!!!
https://feral.bar/post/23532?fbclid=...pMMJjIgtDS1aas
Bolje uslove imaju oni koji borave na sudskom odjeljenju ali i tamo je jezivo. Dovoljno je da vam kažem da tamo borave na primjer ljudi koji su ubili svoje roditelje.
Takvi su spremni na sve, i onda ni ljekarima i osoblju nije lako da priđu takvom čovjeku. On je nekad nasilan, nekad odbija terapiju, hoće da bježi-kazao je naš sagovornik.
Bolje uslove za radnike i pacijente psihijatrije u Kotor!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks