Tacno treba DNK analizu tokom popisa uradit, da vidimo ko je ciji![]()
Tacno treba DNK analizu tokom popisa uradit, da vidimo ko je ciji![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pojma nemam ko je,ne znam bas sve političare u Srbiji.
U jednom se slažem sa njim,da pravoslavci i muslimani na ovim prostorima kako god se izjašnjavali trebaju da saradjuju i imaju sto bolje odnose.
Sto se pomenutih bošnjaka tiče ja njih nikad ne bih mogao da osporim kao sto on radi u tekstu,a i mnogi drugi,druga je stvar sto ne smatram da smo mi crnogorski muslimani bosnjaci i sto sam jedan od najvećih protivnika prevodjenja nas iz crne gore u bosnjake.
Ali to je svačije pravo,da se izjasni kako želi i kako ko osjeća.
Kao sto napisah gore poredjenje ovih “geografskih pojmova” sa crnogorcima kao narodom koji je imao svoju državu koja je bila nezavisna,knjazevina i kraljevina,svoja plemena,novac,kulturu,crkvu itd je po meni preglupo,tako da…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dobro ja se isto malo slazem sa njim a malo i ne slazem, kao politicar Sasa Radulovic je jedan od boljih u Srbiji a tih 2% na izborima to i pokazuje. Isto je tamo kao i odje, najgori politicari najvise uzimaju.
Саша Радуловић је српски Медојевић.
Одавно небитан лик јер је почео да прича причу као ову горе.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mnogo nešto tih Medojevića gore. Od ovih sa 2% podrške pa do mejnstrim političara, istoričara i generalno javnih ličnosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Za razliku od Medojevica mislim da makar ima nesto i za sebe a nema sina kriminalca kao ni hiljade pokradenih para. Slazem se da je opao i da je dosta mijenjao svoju politiku dok se nije sada zadrzao na suvernistickoj nacionalistickoj prici. Pored (ovo je hot take koji forumasi ne vole) Milosa Jovanovica u Srbiji nema dobrog politicara.
Crna Gora sa najvećim procentom odbijenih za američku vizu u regionu
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...vizu-u-regionu
U kojim li smo mi to govnima kad zemlja koja nije NATO članica, proruski orijentisana ima skoro duplo manje odbijenih viza
Ada nista novo, 60% naroda gleda kako da pobjegne iz zemlje, ne znam cemu cudjenje.
https://www.bankar.me/2021/10/27/ana...a-za-vizu-sad/
Evo od prije, tu smo lideri sa Palestinom, Iranom, Sirijom, Jemenom.![]()
Biće da znaš bolje od mene,ali ja znam dosta ljudi koji su htjeli da idu,a odbijeni su.
Kad smo kod odbijenih,i ja sam prije 6,7 godina,ne dadoše mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gori smo od Kosova i BiH. Nemalo nas kakvi smo…
Odje se ljudi svadjaju čoče ko je veci Crnogorac , srbin musliman bosnjak a ne kapiraju da 20% populacije su rusi ukri i ostala ***** da oprostite tako ako se ne Umijemo postadomo svi manjine u rodnu drzavu...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
http://barinfo.me/zoran-boskovic-i-z...qJuC2PvKT0t_VU
samo da ne kazu da nije isplativo..
Barski mašinovođa Zoran Bošković i njegov kolega Zoran Maraš dovezli su nedavno u naš grad prvi privatni voz u željezničku stanicu, i uopšte u Crnu Goru.
A ako stvarno misliš da se nekad vratiš ovamo,to znači da nisi psihički sposoban za odlazak u njihovu državu
Memoari naših umišljeno-značajnih ličnosti su uglavnom lažavine. Predimenzionirani događaji u svoju korist. Iskrivljena slika megalomanije i egomanijačenje. Ne pišu kako je bilo, već kako su ubijedili sebe da je bilo. Onako kako im odgovara da bude. Zato i nemamo u XX vijeku mnogo memoarskih knjiga u Crnoj Gori na koje možemo da se oslonimo, ako želimo da tumačimo prošlost.
Đilasovi dnevnici i memoari su izuzetno napisani i prilično realni, takođe, Vladimir Dedijer ostavio je više materijala u svojih par knjiga od svih istoričara skribomana. Svoje verzije događanja Đilas i Dedijer su dobro platili. Bolje su prošli oni što su izmišljali.
Može postojati samo jedna verzija istine, ali su za tumačenja zaduženi ljudi koji sebe hoće da proglase herojima, da skroje sve po njihovom kalupu. I glupo je koristiti termin “revizija istorije”, jer mi istoriju uopšte i nemamo. Tek treba da je otkrijemo.
Ali kako se baviti istorijom u državi u kojoj ne znamo što je bilo juče i prekjuče. Sve su prilike da i nećemo saznati. Da li će iko ikad javno saopštiti ko je ubio Duška Jovanovića, a ko je naručio to ubistvo? Ko je ubio Slavoljuba Šćekića? Ko je prokopao tunel do Višeg suda? Ako to ne saznamo, nećemo znati ništa o sebi. Bauljaćemo od partije do partije, od vlade do vlade, crijevićemo se i natezati oko budalaština da bi prikrili neznanje o najvećim stvarima.
Sigurno da ima onih koji znaju. Možda se mogu nabrojati na prste jedne ruke, ali ipak ima ko zna. Ali ćute, ne zato jer su face, nego ćute jer su u osnovi kukavice. Frka im je da otkriju jer će se izložiti pritisku, prijetnjama, a udobno im je dok ćute. Možda će napisati kakvu izmišljenu autobiografiju u kojoj će okolištati, proglasiti sebe herojima, svaliti sve na druge i neče reći ništa posebno. Nije problem što su kukavice, nego što nastoje sebe proglasiti za heroje najprljavijeg doba! Zato i nema heroja na vidiku, jer se sve vrti oko guzice.
Francuski scenarista, glumac i režiser Olivier Maršal radio je nekad u policiji. Kasnije se posvetio filmu i napisao neke od briljantnih scenarija, koji su prerasli u dobre krimi-filmove (36 precint, A gang story, Elite squad, Rogue city, MR73). U tim filmovima nema rupa, nema kiksa, jer on zna kako sistem kriminala i policije funkcioniše, zna što je alibi, što je motiv, što je ulica a što sudnica, što je herojstvo a što kukavičluk. Ima primjere iz kojih je učio zanat. Mi nemamo našeg Oliviera Maršala, jer naši detektivi ćute, oni gutaju knedle a nemaju petlje da kriknu, da makar ostave scenario, kad već ne smiju istinu da kažu. Znaju da voze službena kola i da klimnu glavom kad im šalju piće u kafiću. Ne smiju čak ni priče koje znaju da kažu pod drugim imenima, da ispričaju priču “po ključu”, da nam bude jasno iako nije direktno. Ne smije niko ništa da pisne u Crnoj Gori o temama koje su ključne, zato se samo brsti dnevna politika, jer su DPS, Demokrate, URA, PES, ZBCG i Bošnjačka lake mete. Možeš da pljuješ, a da ne stradaš.
Smiješno je pozivati na odgovornost u neodgovornoj državi. Naziv jedne pjesme Bijelog dugmeta je “Ne dese se takve stvari pravome muškarcu”. Ne desi se tunel stvarnoj državi! Jednostavno, nemoguće je da se to desi. Čak i ako se desi, ako uopšte postoji država, nemoguće je da ne otkrije ko je to učinio. Zbog sebe Crna Gora mora da otkrije ko je kopao, jer ako ne otkrije, tunel će da je progoni, sve dok od države ne ostane samo ime.
Ima ko zna odgovore. Sigurno da ima. Ali nije u tome poenta.
Na potezu je Crna Gora, da dokaže postoji li ili se predala.
Ima li države? Odzvanja to pitanje. Na to pitanje neko mora da odgovori brzo i glasno.
izvor: www.vijesti.me
još jedan ,,kosmos ispod sača" pravo ,,u sridu"...
Sent from my Motorola 8400
Dps je bio toliko okoštao i ogrezao u blato koje je stvorio i kultivisao da je bilo neophodno da padne. Nažalost, zamijenili su ih ljudi koji su dobrim dijelom preuzeli mjesto u blatu i dps obrazac ponašanja, drugim dijelom su plaćenici strane države, a trećim dijelom su potpuno nedorasli funkcijama, ako ću da budem pristojan, odnosno potpuno su nesposobni tupani i debilčine, pošto neću da budem pristojan. Sa jedne strane pomislim da baš nemamo sreće, ali onda me poklopi misao da je sve ovo što smo gledali i gledamo, i dps i osvježivači, najbolje što imamo. Jbg.
Viktor Orban je jedan od politicara na kojeg mogu da se ugledaju svi. Koji radi u interesu drzave I naroda, kojeg ne mogu da uslovljavaju kojekakvi klovnovi iz brisela. Svajcarci imaju najbolji model kod kojeg su politicari na margins drustvene ljestvice I koji su mnogo kontrolisani. Islandjani su rekli ne evropi I mmf-u na referendumu jer I'm se ne isplati. To su primjeri prave demokratije. Nasa politika I politicari su najveca olos drustva. Moram se tako izrazit jer su oni najodgovorniji za ovakvo stanje u drzavi
Evo nešto lijepo.
https://bokanews.me/tivcani-dominira...za-ilca-klase/
Meni je sam prizor jedrilica na moru prelijep nevezano ko izdominira na takmičenje.
Last edited by Bluemoon; 17-09-23 at 09:44.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...jela-pokojnika
liječi se veli u KBC, strašni su tamo. divim se ljudima koji su nažalost primorani da im 'pomaže' ova bagra koja tamo radi
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bez ako nije sta zeznuo pa krije gresku...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ovo sam gledao prije neđelju dana, sudar Kanade i Španije u Sen Tropeu
https://sailgp.com/news/23/watch-can...-saint-tropez/
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks