Pozdrav za Vesnu Bratić i ostale koji čitaju.
Ajte, izvolte k nama.
Last edited by MLS; 12-09-23 at 14:03.
dobro je neko ipak cita ovaj forum)))
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
iskustvo sa autoputa ....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U doba tiktoka, instagrama, snapchata, tvitera i ostalih mreža, mislio sam da je forum kao ona plemena po Amazoniji ili po Zanzibaru koja niko nije posjetio decenijama i koja i dalje žive kao i prije 200 godina i čiji se članovi međusobno glože, ali strance složno ubijaju, nataknu na ražanj i zameze. Malo restriktivnija verzija Mjesta đe se dobro jede.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Postade forum championship manager za drzavne funkcije...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Kako bi bilo dobro da je Vesna Maja
Hvala lepo
P.S. A postoji samo jedna osoba koja joj je mogla poslati SS, ali da ne pišem odmah će biti da targetiram iako se samo čačkamo![]()
Last edited by mneonly; 12-09-23 at 14:31.
Love, peace and respect.
nekada se pricalo da su na forumu obitavali doktori, politicari i uceni ljudi, pa sad vidjite sta smo mi
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Refuza. Ostatku napredak.
Last edited by NHM; 12-09-23 at 14:40.
Ma to je tehnikus napravio fotomontažu.
Zezam se no mi je presmiješno da neko skrinšotuje neki forum i od toga napravi javno obraćanje daj taj twit tehnikuse da vidimo komentare ispod što vele za ovi svijet.
![]()
Cg danas
![]()
Kakva neskromnost i mačo hvalisanje...
Nije Maja...
Jos samo bove fale...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
kad smo pisali o granicama medj' starog i konika, to su bila vremena
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vratite direktora forumski bičevi
Forever young, i want to be forever young
Apropo priče o čitanosti foruma, čuo sam da se u neke stranke čita forum ujutro uz kafu.
No kad i neko kaže ko je, razapnu ga, ka Mirka Stanića onomad. Njemu se Maja bila navrzla, baš ga je opučala.
Što se tiče Veke, najljepša ministarka je bila. Što je najjače, simpatičnija mi je neuporedivo sad od kad po nešto napiše na tw. Čita epsku fantastiku. Plus od mene.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
Last edited by kimmi; 12-09-23 at 23:19.
Nešto mi čitanje epske fantastike nema previše uticaja na utisak o ministrovanju koje je bilo katastrofalno. O kimtinuiranom promovisanju četništva da ne govorimo. Mada, i četnički antifašizam je fantastika. Doduše, u toj fantastici nema ničeg epskog.
Što se tiče čitanja foruma, možda pokupe neke rasprave pa ih proguraju kao svoje, ali nisam prepoznao da bilo ko radi na bilo čemu što je ođe napisano.
Last edited by NHM; 13-09-23 at 03:58.
Valjalo bi da mi ovdje stavimo imena na papir i sastavimo Vladu, dako neko procita i okonca ovu agoniju. I da nam se kao kompezacija da 10% dubine od dna ka povrsini i suncu.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks