samo da se ne ponovi sad Litva
Goooooooooool, Joooveetaaa.....
samo da se ne ponovi sad Litva
Camaaaaaj kakav doktor, kakva asistencija, klasaaa, klasa i Jovetica aaaaaaa
Camaja od 1. minuta protiv Srbije, a tamo Djurdjevic odlucuje i daje 2 gola
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sviraj kraj
E kako prosusmo ona 2 boda protiv litvanije..........
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kakva pobjeda za moral.. Sljedi operacija Beograd, da nas bude u hiljadama![]()
![]()
Ovaj Loncar zivota nema, lipso, ja ne mogu da vjerujem
Ali Camaj kad primi loptu tacno se vidi klasa. Djurdjevic isto dobar ali ne moze da igra po ovim rovovima, uglavnom Djurdjevic odlucuje protiv Srbije. Zapamtite ove rijeci
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Šteta protiv Litvanije u pm...
@tripleta
Djurdjević? Daj ne troluj molim te. Ničemu ne služi lik.
Moraju Savić i Jovetić vidjet evropsko, mora kosmička pravda da se desi.
Radulović nam je najveći neprijatelj. Šta je on izveo protiv Litvanije i šta je izveo noćas to je horor.
“Loše smo ušli u meč” debil. Kako da udjemo kad ih spremiš ko da su ti dušmani.
I Mijatović - sve ti se zlatilo. Utakmica života.
Opet na 100 jada, na guzove, ali ajde bar se izvukla ta mučenička pobjeda, ne nadam se previše prolazu, tj. da možemo dobit ili Srbiju ili Madjare u gostima, a ove ostale da rutiniramo, pogotovo sa ovakvom bezidejnom igrom, al ajde, nek nam je bog u pomoć, možda se i nama jednom nezasluženo okrene posle 1000 puta obrnute situacije.
Forever young, i want to be forever young
Joveta je klasa, bio i ostao. Krstović top igrač. Savić ima bolji pregled igre no ijedan naš vezni
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ko je ono bio izjavio da je najzalosnije sto ce iko iz ove nase grupe da ide na EP
Meni je fudbalska reprezentacija nesto sto cu ja ispratiti, navijati za njih i zabaviti se i da momci daju sve od sebe a ako sto dodje preko super a ako ne nikom nista.
Ovo je sport i zabava i ne treba ocekivati previse jer smo mala drzava a i nemamo toliko talenta. Dakle, podrzati momke i to je to.
Bgm ne bi bila šteta za Madjare uopšte da prodju, igraju top i imaju odličnu repku posle ko zna koliko godina.
Kad se sjetim da smo ih ka' Jugoslavija oprali u kvalifikacijama za SP u Francuskoj 98, u goste smo im dali 7, kući 5, Dejo, Mijat i Milošević plodili
Forever young, i want to be forever young
Krstović je pravi bomber. Ludilo u kakvog je igrača izrastao.
Aoo, koliko sam ja van tokova, pa mi imamo jos 3 utakmice do kraja a ja mislio protiv Srbije zadnja koja odlucuje o prolazu. Gasyy me
Sledeće kolo mi igramo samo protiv Srbije, a oni prije toga igraju sa Madjarskom u Budimpešti.
Takodje poslednja utakmica nam je sa Madjarskom koja će do tada izvjesno već biti plasirana.
Ako se srbija prospe nocas opet, a mi uzmemo bod u Bg....
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Veli mi drug što igra za reprezentaciju da je ovaj trener prskotina teška.
Srbija I Madjarska bratski odradili kvalifikacije.
Mozemo vec da sumiramo ove kvalifikacije. Dokle ostajemo ponovo bez velikog takmicenja. Direktni krivac je predsjednik saveza sa cijelim strucnim stabom. Crnogorska liga je dovedena na rubu propasti I slozicemo se da nam je fudbal u corsokaku. Pozovamo predsjednika fscg da da neopozivu ostavku I prepusti posao nekim sposobnijim I postenim ljudima. Dejo odlazi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks