Sent from my 2201117TY using Tapatalk
čitavo jutro svadba neka tu u komšiluk, probudiše me
EVO IDE NEVJESTA PRELIJEPA JE ZAISTA, NA NJOJ JE VJENČANICA, IZGLEDA KO KRALJICA.
(Pucnji iz pištolja)
NIĐE TAKO VEDRIH NOĆI, NIĐE TAKO RUJNE ZORE NIĐE NEBO NIJE PLAVO, KAO IZNAD CRNE GORE.
(Pucnji iz pištolja)
Eh...
Nista ljepse od svadaba, najljepse veselje
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Volim i ja svadbe, tad se pravo sprovedem.![]()
Odigrah basket posle 5-6 god, dusa mi je ostala na teren, ali klasa je tu![]()
Tu es mon héro!
Sramota me da kazem da sam s loptom zadnji put igrao prije oko 16 godina.
A tokom osnovne, srednje i fakulteta se nisam mica s fudbala i kosarke.
Vjerujem da kad bih potrcao, bilo bi kratkog daha, da ne pominjem da nema ni sijenke onih plejmejkerskih prodora i polaganja
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sve isto, samo dodjem za sendvic to je to, kupanje, basket, vazda ka sajla...
Bas sam krepao nocas, ali zaigra srce kad vidim loptu, nikad to iz mene nece nestati
Tu es mon héro!
Na Biogradsko 3 eura samo košta mjesto za šator kakva je to banja za 3 eura se probudiš u prašumi.Popijes kafu pored jezera.
A ovi stranci sve više ih vidim sa ovim šatorima na auto.
![]()
Meni je Švarci inače antipatičan ima taj super mačo trip.Ovaj glumac mi je dobar i odlično iznese uloge kao u Pijanisti.
To su već jače dimenzije.
Ada nećemo poredit uloge robota iz budućnosti i profesora klavira, Jevreja, kroji proživljava.pakao u Varšavskom getu u WW2
Mada se Brodi priprema za uloge po 8-9 mjeseci, psihofizički se zpoji sa likom iz uloge.
Forever young, i want to be forever young
Sad sve zamišljam Brodija ka terminatora i Švarcenegera ka pijanistu Jevrejina
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pa eto o tome se radi.
Ali vidiš @technus Korben Dalas je jači lik od Švarcija.
Jel ovo dobra paralela ne svira klavir drži cio arsenal u špajiz.Švarci mi izgleda ka da nema 2g mozga ja da ti rečem to mi se kod njega u stvari ne sviđa.
Isto je sa Staloneom i Rambom.
Last edited by Bluemoon; 09-09-23 at 23:43.
A Bruce je već sve osim jednodimenzionalan tip, od ovoga kako je iznio ovu ulogu Corbina, nadalje od psihologa u Sixth Sense, pa do onog poručnika ili šta li je već u The Tears of the Sun. U Die Hard je već jednodimenzionalan, ali zanimljiv tip
Sjutra je ispunjen dan od planinarske ture, pa finale košarke i USO, ali si me naćerala da veća tamo nedje od ponedljeka opet na repeat obrnem filmografiju Brucea.
Ionako ovo novije slabo šta gledam, svakako smatram da je vrhunac ljudske civilizacije što se tiče filma i muzike kraj 80-ih, 90-e i početak novog Milenijuma.
Što se tiče Stalonea, mora bih tu prigovor da uložim, jer mislim da je napisa' komplet scenarijo za Ramba, bez dolara u džepu, da su studiji htjeli da mu otkupe, ali ih je on ucjenjiva da mora da on glumi glavnu ulogu, a da su ga redom odbijali, da je od nemaštine mora da proda pAs, pa kad je nalokon nekom studiu proda scenario sa njegovom glavnom ulogo, iša da kupi psa po 100x skupljoj cijeni, dok je Švarci od šampiona bodibildinga preko "veze" upa' u glum7
Tu bi već mora scenario da se mjenja u Pijanisti, jer Švarci ili bi pobio Hitlera, Himlera, Geringa, Ajhmana i ostale na Meksičkom trgu u Beču prije nego bi došlo do svog sraanja(koga zanima zašti baš taj trg neka Googla), ili bi čitav svijet priča' Njemački, ali sa tirolskim naglaskom.
Last edited by technus; 10-09-23 at 00:24.
Sad kad to @technus reče za Švarcija i Hitlera ima onaj vic što Bruse Vilis nikad ne bi mogao glumiti u Titanik.
Logično.
Ne bi potonuo.
A za šesto čulo mi je najjača scena na kraj kad mu prsten padne s ruke i sjeti se malog koji reče I see dead people they are everywhere i shvati da je jedan od njih.
Kad smo već kod viceva, ne smijemo zaboravit Norisa Čaka.
Šta piše u dbevniku Čaka Norisa 22.12.2012.
"Osjećam s ejako usamljeno."
Mislim da bi Pipun i ja zajedno izdominirali u nekom jeftinom comedy show-u.
Čuš.
"ali si me naćerala da veća tamo nedje od ponedljeka opet na repeat obrnem filmografiju Brucea."
Nisam te naćerala no inspirisala.Jes tebe neko na nešto može naćerat.
Viđeh Rala u River Sajde danas aj ga ti naćeraj ka tebe da bude u svoju Propagandu.
Zezam se.Dobar si ti @technus a mačke truju komšije nema to veze sa kletvama.Najveća ološ ti se vazda u facu smije a radi ti iza leđa zapamti to.
Ajde, ajde, inapirisala eto, nećemo sad u ove sitne sate zalazit u semantiku.
A znači došla je ona tranja?
Moraću banut ovih dana...
Ja gledao ovaj prije mjesec dana. Ozbiljno razmisljam.
https://tentbox.com/products/tentbox-lite-xl
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
@avet super stvar.
@technus Brody i Švarci u istoj ulozi.
Predator.Ha!
![]()
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks