Imas dvije opcije: da prebacis senzore sa OEM felmi na ove druge ili da kupis 4 nova senzora.
Imas dvije opcije: da prebacis senzore sa OEM felmi na ove druge ili da kupis 4 nova senzora.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kupicu te senzore
Bolje nego da ih prebacam tamo-amo
Koliko kostaju otprilike da se spremim
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Racunaj 70-80 po komadu. Kod toga modela ne ide programiranje, samo montiras i sistem ih sam prepoznaje.
Takumi, koje ulje ide za S400 hibrid 2014
Sent from my iPhone using Tapatalk
nakon par dana trazenja, ovo je ponuda i cijene sto sam uspio naci
kvantex odmah odgovara i najjeftinji. Cjene kvantex (sa 20% popusta kao clan foruma) i next za sti brend. plocice textar, a filteri hengst. U instrukcionu pise 0W-20, a ovi mi nude 0W-30? Je li u redu 0W-30. TDI 2.0 110KW
Zadnje plocice samo u cekovic, koji pored email, vibera odgovaraju samo na instagram.
Da li u PG, ili malo sire ima javni kanal dje bih sam mogao zamjenit? Da li cekate da se iscijedi poslednja kap ulja iz motora, ili valja vratiti saraf kad prestane mlaz, pa pocne da kaplje? Dje prosipate koristeno ulje?
Da li stezete sarafe uvjek moment kljucem?
![]()
nije ti ova tabela dobra
trebao si da napise koja marka ulja kocnica plocica tih djelova sto mijenjas.
onda bi trebalo da pitas majstora jer oni imaju iskustva (nadam se) kako su se pokazale ti i ti modeli.
Cijena jes presudna ali za auto nije bolje i skuplje platiti. sem ako neces auto da prodajes
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
onda ti je next i cekovic bez popusta...a i zaboravio si cabrio i od njih cijene da uzmes
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Moze li provjera za ove sa pristupom
1K0612041BM
But if you never try, you'll never know..
Nema.
Nedavno sam radio servis kocnica i kad je zavrsio, majstor mi rece da je stavio brembo diskove.
Evo ih sad skripe, je li ovo samo trenutno? Ako ce stalno ovako da mu povezem auto da stavi neke druge.
Nije ti stavio limove na plocice. Nisu diskovi krivi.
Može li se granica preći sa kupoprodajnim ugovorom? Ili moram imati i punomoćje?
Medjunarodno punomocje.
Ja sam prolazio za Srbiju na kupoprodajni, drug je na Trebinje prosao samo sa polisom bez saobraćajne, ne gledaju to toliko vise.
Mene su recimo zadržali dosta zbog toga što nemam saobraćajnu već samo polisu.
Naši su me pustili, ali sa Bosancima je bilo priče i jedva na kraju...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja nemam kupoprodajni ali imam punomoc sto znaci da mi samo treba zeleni karton i to je to za preko granice?
But if you never try, you'll never know..
Ne treba ti ni zeleni za EU, HR, BiH i SRB.
Za Albaniju, Kosovo, i Makedoniju jedino treba.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks