Kako je srecno bilo ono vrijeme koju deceniju unazad potkuj konja "putka" i sjedi i vozi srmo brdo a sad svi sljeglji pa gospoda pa to fina graTSka raja....![]()
no da se vrnemo na gorivo...
kad pogledam cijene svega ostalog, nama je gorivo najjeftinije...
no ce opet da skoce cijene u prodavnice kad i gorivo skoci, pa ce bit pasteta 7.5eura...
ali te cijene ne padaju kad i gorivo, nego samo ostanu
zato sto setamo samo radi popova, sami sebi smo nebitni...
umjesto da svi izadjemo na ulice....da mi ne pricaju kako je zivot jeftiniji u barselonu
To to samo kompleksi i fina gratska raja po dojch kafi laganezi....![]()
Mene interesuje sta je nova parola jer ona"glasacemo dps da necemo ljeba jes' " vise ne vazi :P
ne buni se narod kod nas jer smo ovce, a furamo se na konformizam... nama je lijepo
to sto kicmu krivimo sve vise i vise, a imamo manje i manje nikome nista
igracemo nagradnu igru na INAu dako nas ubode da se akutno rijese neki problemi![]()
![]()
Nije mnogo poskupljenje
benzin 1 cent
dizel 2 centa
Prihvatljivo
Cijene nafte mogle bi se popeti na trocifrenu vrednost do sledeće godine ako Rusija i Saudijska Arabija ne povuku svoje agresivne rezove isporuke...
Banka na Wall Streetu je uzela u obzir mogućnost visokih cijena nafte mnogo prije nego što su Rusija i Saudijska Arabija objavile ranije ove nedelje da produžavaju smanjenje proizvodnje do kraja 2023. Ta je najava već podigla cijene goriva i sirovenaftu Brent iznad 91 dolar za barel za prvi put u 10 mjeseci. Brent sirova je referentna svetska cijena nafte i proizvodi se u Sjevernom moru.
Zalihe saudijske nafte će biti 500.000 barela dnevno manje nego što se ranije očekivalo. Samo to bi trebalo dodati 2 dolara cijeni nafte po barelu...
Dje ste ljudi.
Tata mi ima problema na tehnicki. Golf 4 benzinac. Problem je sa gasovima. Sipao bih neki aditiv eto da probam. Ima li nesto da predlazete da valja?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks