Prepali se ameri Pešića i Indijanapolisa.![]()
Reci da je ovo 93 tim USA moze reci neko ko ne prati kosarku. Ovdje je vise stvar mentaliteta i sto oni ovo ne dozivljavaju ozbiljno, niti skautiraju ekipe vec misle da je dovoljno da se pojave i da ce da dobiju, plus sto su potpuno neprilagodjeni na FIBA pravila. Samo ono neigranje odbrane protiv nas u par navrata im je bilo sramotno ali oni jedino misle da se ne povrijede i briga ih za ostalo. Morace da nauce da ce morati da se pobiju ukoliko hoce medalju u suprotnom izmasakrirace ih evropske selekcije pogotovo ove koje imaju kao mi Vucevica ili Litva Valancjunasa.
Last edited by Rodion Romanovich; 03-09-23 at 15:03.
Jedu Rivsa na block.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobiše ovo Litvanci.
3min do kraja - nema šanse da usa stigne ovo.
na poslednjim takmičenjima Srbija baš nije dobro prolazila sa reprezentacijama koje igraju fizički jako. na prošlom SP Argentina ih je 'izmlatila' oni nisu imali baš nikakav odgovor na to, što jeste iznenadjenje imajući u vidu da je Srbija vazda odgovarala na takvu vrstu kontakta. ali svakako bolja opcija nego Ameri
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što rade sudije ovo je sramota.
Vuce amer ovoga sa ledja i nije nesporCki faul jos gledaju i kazu nije.
Sad ovaj sutnu za 3 i promasi sudija kaze faul i 3 slobodna.
Sreca pa litvanci ne promasuju slobodna.
nema Lithuania tonu vrhunskih šutera kao nekad (Macijauskas, Stombergas, Siskauskas, Jasikevicius) da bi se ova ekipa smatrala šuterskom. ne može šut ići baš ovako stalno, nisu oni GS. ako Srbija uspije da im fizički isparira (prije svega Milutinov na Valanciunasa) i Bogdan bude na nivou, Srbija to lagano dobija
тапаталк
Kuci Spanci gadni !
uf, Shai majstore. kako polomi Clavera par puta.
dakle imamo 1/4
Italy/USA
Serbia/Lithuania
Germany/Latvia
Canada/Slovenia
ako nešto nisam pomiješao polufinala moguća su recimo USA/Germany i Serbia/Canada
Dvije najbolje evropske reprezentacije obezbjedjuju direktan plasman na OI (ne racunajuci Francusku koja ih organizuje i vec je obezbijedila direktno ucesce)...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kakav preokret Kanadjana, šteta bi bilo da ovakav tim nije proša u PO
Forever young, i want to be forever young
A ne moze Amerika bez dobrog centra, Dzekson se ubi igrajuci centra a ne zna da igra centra, navlace ga za faulove ka naivcinu.No mislim da su i oni i Kanada ostvarili ono najbitnije za njih odlazak na OI, sve ostalo im je bonus
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ebe se njima trenutno za OI. Pritisak je veliki jer ameri znaju ako ne osvoje zlato da ce ih publika i analiticari spaljivat na lomaci. A oni ce svi individualno pocet NBA sezonu pognute glave.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Prošlo SP su ispali u 1/4f, pa potom i od Srbije u razigravanju sa timom u koji je bio Mitchell, Derrick White, Brown, Tatum, Kemba Walker, Harris, Smart, Lopez, Middelton.
Svakako nisu u najjačem sastavu, ali nisu ni neki šnj tim kako ih predstavljaju ovi što gledaju flashscore.
Forever young, i want to be forever young
Jackson je DPOY, Banchero ROY, tu su Brunson, Ingram, Haliburton, Edwards - dobra je to ekipa. ne znam baš da li je recimo Randle bolji od većine koji su na ovom SP. iduće godine na OI će i LBJ ići siguran sam. ipak je to Paris pa će ih zanimati
тапаталк
Ne zaboraviti da su na zadnjim OI Amerikanci, u jacem sastavu, na startu izgubili od Francuza, a onda posle osvojili..
Vidjecemo njihovu snagu protiv Njemaca koji su od evropljana najvise pokazali, uz Lietuvu
Boriši Simaniću zbog onog udarca morali da odstrane bubreg. nevjerovatno šta se desi u momentu
Katastrofa, sad citam
To je ja mislim kraj karijere a samo 25 god
Zna li se koji smo zavrsili? Ne mogu naci
Ja mislim 11 ...
I to je to ...kraj za Borišu ?
Strašno
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks