Page 27 of 125 FirstFirst ... 172324252627282930313777 ... LastLast
Results 651 to 675 of 3110

Thread: 44. Vlada Crne Gore

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Tako su ih nazivali organizatori. Da su kojim slučajem bile masovne, i ti df portali bi ih tako nazivali, uz obavezan pridjev veličanstvene.
    Нисам у групи, па не могу провјерит како су их назвали организатори, све слике са позивима као и чланци прије одржавања протеста их називају ауто колонама :

Шта се спрема за 30. август: Протест или ауто-колоне? - ИН4С (in4s.net)
    Данас аутоколоне части и упозорења: Да се бране тековине 30. августа! - ИН4С (in4s.net)
    Сјутра у Пљевљима аутоколона упозорења за одбрану изборне воље - ИН4С (in4s.net)

Danas auto-kolone u svim gradovima Crne Gore: Slobodu ne damo ni pod koju cijenu - Borba
    Pljevlja: Za sjutra najavljena autokolona upozorenja za odbranu izborne volje - Borba

А то да их неће назвати величанственим у праву си, назвали су их импресивним :

(VIDEO) Odbrana izborne volje: Poruka Spajiću iz Pljevalja! Impresivan snimak auto kolone iz vazduha! - Borba
    ODBRANA ČASTI I PORUKA UPOZORENJA: Ponovo se budi velika narodna energija, najavljuju se i nove akcije - Borba

Крајем августа 2020 због забране окупљања прављене су ауто литије, ја се не могу сјетит (а могу провјерит касније) да ли су су тамо били свештеници (заклео би се да нису) а ДФ је опет без цркве крајем августа организовао шетњу (мислим да је нису смјели назват литијом) која је ишла сличном рутом као литије прије тога.

Све је ово мање више небитно, народ ово нека зове како хоће, битније је много што се црква (још) не чује око ових протеста, осим два три свештеника који подржавају протесте, владикама ова нова влада изгледа да одговара....
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

2. The Following 2 Users Say Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Dobro, sad barem znamo da je Jakov novi Momir a Spajic novi Milo.
    Jakov možda jeste novi Momir, ipak je pobjedio na predsjedničkim izborima prilično ubjedljivom većinom. A prije toga je trijumfovao i na podgoričkim izborima kao kandidat za gradonačelnika PES-a.
    Ali Milojko je još svjetlosnim godinama daleko od političke figure Mila Djukanovića.

Nekako se brzo pokazao kao sumnjiv lik i politički diletant, koji se prečesto petlja u sopstvene laži ko pile ko u kučine.
    Uspio je da ga diskvalifikuju iz trke za predsjednika, pa je Jakov morao vaditi kestenje iz vatre.

Sad je dobio mandatarsku čast i na stolu više nego dovoljnu većinu za formiranje stabilne vlade, ali po svemu sudeći poći će mu za rukom da i to proćerda i od gotovog napravi veresiju.

Pa Milu Djukanoviću više od 30 godina niko nije otkazao poslušnost u DPS-a, čak ni sad kad je zvanično niko i ništa.

A Spajiću se stranka raspada u trenucima kad bi svi trebali ruke da mu ljube.

Baš treba biti poseban smutljivac i antitalenat za politiku, za tako nešto.

Thanks Thanks Given 
    6,235
    Thanks Thanks Received 
    5,856
    Thanked in
    3,392 Posts

uh daj boze sto vise populistickih poteza , to nikad nije bilo za doba razvoja

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,562
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Ove blokade saobracaja teško da bih ikome dozvoljavao,imate pravo na protest ispred skupstine i to je to.
    Da postoji neki valjan razlog ajde,ovako radi svako kako oce. Da je neki protest za bolji životni standard ne bi izaslo 100 ljudi,a svi kukaju.
    Ovi jedva čekaju zastave da povade,ka jedni ka drugi,možda neki iz interesa,a drugi su zaglupljeni jednostavno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. The Following 2 Users Say Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,742
    Thanked in
    5,208 Posts

Zabranjeno je, dobro dobro samo se pomjeri...

8. The Following 2 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Ove blokade saobracaja teško da bih ikome dozvoljavao,imate pravo na protest ispred skupstine i to je to.
    Da postoji neki valjan razlog ajde,ovako radi svako kako oce. Da je neki protest za bolji životni standard ne bi izaslo 100 ljudi,a svi kukaju.
    Ovi jedva čekaju zastave da povade,ka jedni ka drugi,možda neki iz interesa,a drugi su zaglupljeni jednostavno.

da policija zabrani bilo bi - to radite jer mrzite Crnogorce/Srbe, i mislim da je to glavni problem. al da iljadu ljudi blokira svu državu radi gluposti, to samo odje ima. protest veli protiv izdaje narodne volje

тапаталк
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Pa Milu Djukanoviću više od 30 godina niko nije otkazao poslušnost u DPS-a, čak ni sad kad je zvanično niko i ništa.

A Spajiću se stranka raspada u trenucima kad bi svi trebali ruke da mu ljube.

Baš treba biti poseban smutljivac i antitalenat za politiku, za tako nešto.
    Milo je imao 8 godina na vlasti da formira saveznike, poslušnike, klijente, partnere i ostalo, uz naslijeđenu i razrađenu partijsku infrastrukturu vladajuće partije iz jednopartijskog sistema. Onda je išao rascjep u dps-u, a rekao bih da se to zove ili otkazivanje poslušnosti ili još uvijek nije ni imao tu poslušnost pa nije mogla ni bit otkazana, u zavisnosti od toga kako želiš da tumačiš. Kad Mickey, ili bilo ko drugi, bude apsolutno vladao minimum 8 godina, uz opisanu infrastrukturu i stvaranje mehanizama kontrole, armije saradnika i poslušnika, pa mu onda neko bude otkazao poslušnost, onda možemo da raspravljamo o ovome što si rekao. Do tada, sve ovo što si napisao nema veze s mozgom.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    pa nisu ni dozvoljene, nego država ne postoji, a da je ima organizatori bi bili pohapšeni čim bi formirali viber grupu
    She is only here to annoy herself!

12. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,562
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Muka mi je da to više naglašavam odje na forumu,da nam je država rupa

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Milo je imao 8 godina na vlasti da formira saveznike, poslušnike, klijente, partnere i ostalo, uz naslijeđenu i razrađenu partijsku infrastrukturu vladajuće partije iz jednopartijskog sistema. Onda je išao rascjep u dps-u, a rekao bih da se to zove ili otkazivanje poslušnosti ili još uvijek nije ni imao tu poslušnost pa nije mogla ni bit otkazana, u zavisnosti od toga kako želiš da tumačiš. Kad Mickey, ili bilo ko drugi, bude apsolutno vladao minimum 8 godina, uz opisanu infrastrukturu i stvaranje mehanizama kontrole, armije saradnika i poslušnika, pa mu onda neko bude otkazao poslušnost, onda možemo da raspravljamo o ovome što si rekao. Do tada, sve ovo što si napisao nema veze s mozgom.
    Pa u tome i jeste stvar.
    Mickey neće nikad vladati 8 godina, jer je politički diletant, amater, antitalenat...
    Kao takav, on ne može porediti se sa Milom Djukanovićem, koji je bio sposoban u datom momentu preveslati svakoga i raznim manevrima opstajati na vlasti toliko vremena.

A ovaj izgleda ne zna ni gdje je šupalj. Možda je on neki stručnjak za tu trange-frange ekonomiju, ali za bavljenje politikom potrebne su i neke druge vještine. Jer imaš političke oponente koji će te bušiti sa svih strana, kad god je to moguće. Takva su pravila igre.

On je lik koji ima mnogo slabosti, kojih pri tom ih izgleda nije ni svjestan.
    Realno, o njemu se još uvijek ne zna mnogo, sem da su ga crkva i Zdravko Krivokapić izvukli nedje iz naftalina. Dobio je sve na tacni, a mnogo toga je uprskao za kratko vrijeme.
    Ja sam još prije par godina ovdje napisao da me najviše podsjeća na lika kojeg glumi John Cusack u The Griffters. Ono, život od danas do sutra...

Pored njega Jakov Milatović izgleda kao Abraham Lincoln.
    Last edited by Massaro; 31-08-23 at 10:53.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Po načinu na koji je krenuo da se bavi politikom, Jakov je ekstremno blijeda kopija političara koje gledamo duže od 30 godina. Na papiru ima bolji pedigre, a u praksi se odlučio za isti pristup koji koriste sve političke vedete u CG. Bla bla truć.

16. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Tako su ih nazivali organizatori. Da su kojim slučajem bile masovne, i ti df portali bi ih tako nazivali, uz obavezan pridjev veličanstvene.
    Nisu ih tako nazvali, evo iz grupe slike, niti ovo ima ikakve veze sa litijama, niti se Crkva oglašavala povodom ovoga.

Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Ovo nije rat da bi apokalipsa izgledala kao na filmu. Ali, u makroekonomiji, ''strašnost'' situacije mjeriš brojem godina i količinom stezanja kaiša koji su potrebni da se nešto riješi. A tu smo već u problemu. Ako samo pogledaš smjer dejstva 43. vlade u ovoj godini, viđećeš da su povukli pare iz sve snage odakle su god mogli (100mll zaduženje po uber-komercijalnoj stopi, naplata hedžinga, ili još strašnije, skoro totalna ne-realizacija kapitalnog budžeta, što je tek haos loš pokazatelj...), i da ih nisu trošili skoro na ništa drugo osim održavanje programa ES, odnosno isplaćivanje plata, koje su pritom abnormalno uvećali abnormalnim novim zapošljavanjem u javnom sektoru, što je uredna pojava od 30.08.2020., čak i ubrzana u odnosu na prethodnike...
    Znam da prosječan čoek nije dovoljno obrazovan da bi znao to da tumači, ali mi ti ličiš da jesi. Sa stanovišta ekonomiste, ovo je put u apokalipsu. I traži hitno i debelo debelo debelo stezanje kaiša, a ne novu milijardu zaduženja i ES v2.0.
    Tu ne mogu da se složim. Makroekonomska 'strašnost' situacije može da izgleda i gore od rata, u ratu ti je makar jasno zašto nemaš hljeba da jedeš. Tako da smo od bilo kakve apokalipse mnogo daleko.
    Smjer dejstva 43. vlade je često bio vrlo upitan, ali čak ni oni nisu napravili situaciju naročito gorom. Zaduženje po uber-komercijalnoj stopi je zaista bio nevjerovatan potez, imam osjećaj da je većina Foruma mogla naći te pare jeftinije. Naplata hedžinga je zaista diskutabilna, ali eto gledajući kretanje dolara nije samo po sebi baš toliko loš potez, mada zaista diskutabilno. Za totalnu nerealizaciju kapitalnog budžeta se slažem da je očajno.

Mada zaista ne bih rekao da je bilo što od ovoga pokazatelj neke katastrofalne budućnosti, više diskutabilne odluke koje su mogle da budu bolje odrađene.

Abnormalno novo zapošljavanje u javnom sektoru, a zaboravio si i dizanje plate u istom je tek dobro pitanje za Damjanovića, kojeg još nisam vidio da je dao dobar i stručan odgovor.

Međutim, ne može se u istom pasusu kao argument za dolazeću apokalipsu koristiti stručnost Vlade - nalazili i čuvali pare gdje god su mogli da bi nas sačuvali od apokalipse, i nestručnost Vlade - povećali zapošljavanje u javnom sektoru, pa im još i digli plate.

Kao što niij ni ona krtola u PG od 1.2€ kojm si krenuo U svakom slučaju, ta budvanska (slično kao i kotorska, tivatska, novska, barska, koje su sve redom nešto skuplje od PG) i te kako imaju uticaja na formiranje srednje tržišne cijene, jer ih troši ogroman broj ljudi (izbjeglica i turista). Odnosno, kupuje se krtola i te kako po tim cijenama, u dovoljno velikoj količini da poveća srednju cijenu daleko iznad one koja je u PG ili Kolašinu.
    Nisam ja krenuo sa krtolom od 1.20 EUR, nego ti i Cdm članak. Ja sam samo skrenuo pažnju da to nema veze s vezom, da je članak apsolutno nekvalitetan, da ima clickbait netačan naslov koji nije vjeran sadržini članak, kao i da krtola košta 0.89 EUR, a ne 1.20 EUR.

Crkva i nije pomenuta zbog crkve, no zbog ekonomije.
    Jer je ova država ne oporezuje, i plus troši enormni novac na nju, kroz očigledno enormne i potpuno nekontrolisane donacije, i budžetska izdvajanja. Do te mjere da je jedina nova škola koja se javlja za mandata 42. i 43. vlade crkvena škola, od državnih para.
    Jer je najosnovniji posao 44. vlade sanacija ovog stanja, a što se, bez vraćanja minimalnih plata unazad, može isključivo uz znatno uvećanje pojedinih poreskih stopa i totalnu-brutalnu naplatu svih poreskih potraživanja, jer drugih para nemamo. Jer je crkva najveći nenaplaćeni poreski dužnik u ovoj zemlji.
    I jer ovo kolektivno crkveno bunilo u koje su uvukli ovaj narod, do te mjere da ne gradimo ni škole ni bolnice ni puteve, dok za crkvu koja je bogatija od nas izdvajamo abnormalne novce koje inače nemamo no pozajmljujemo, direktno šteti mojoj đeci. I svačijoj. I mora mu se stat na put što prije
    E jes', u mnogo zemalja crkva plaća porez, pa je to kod nas nešto mnogo drugačije... Na stranu to što se slažem da to treba uvesti, činjenica je da se ne možemo pohvaliti izgradnjom škola, bolnica i puteva ni prije 42. i 43. Vlade. To je sve što ću komentarisati o ovom dijelu, jer zaista mislim da mi nije mjesto da se petljam u religiju, prebrzo se uzburkaju strasti s obije strane.

Griješiš, uz još ponešto, i ekonomija mi jeste struka. Da je i tebi, mislim da bi to znao
    A praštaj na grešci. Međutim nazva i ti mene parketarom na osnovu moje analize, tako da dešava se.

No, da se ne lažemo, poznajem veliki broj ekonomista: i ovako što sam ja mogao da vidim, paradoksalno, matematika vam nije baš na zavidnom nivou.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Nisu ih tako nazvali, evo iz grupe slike, niti ovo ima ikakve veze sa litijama, niti se Crkva oglašavala povodom
    Nisam ni rekao da se crkva oglašavala.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Da pojednostavimo, da vidiš koliko kratko može sve.

U periodu ES, imaš samo jednu ''gotovu'' godinu, obrađenu i upakovanu, i spremnu za korištenje.
    2022. U njoj su s cijene u CG uvećale 17.5%, a u euro zoni rekordnih 9.2% (da, ja sve vrijeme govorim o euro zoni jer smo isključivo sa njom adekvatno komparabilni, shjeti se zašto sam onomad išao na stub srama; dok si ti naveo ''evropsku'' inflaciju, bez preciziranja o čemu govoriš, pri čemu ti grafik nema naziv a ima i eurostat i trejdikonomiks kao izvore, što je pomalo neobično, ne znam analitičara koji će navesti oboje, jer je adekvatno sam ovo prvo)
    Eh sad... Jasno sam napisao 'inflacija u EU' prije grafika. Nemoj da pomislim da uopšte ne čitaš šta se piše.

Pored toga, skačemo sa brzine inflacije, na inflaciju januar - jul, a onda na 'gotovu' godinu, kako nam odgovara. Da probamo makar da konsolidujemo parametre koje komentarišemo.

Ovako možemo da tumbamo i sabiramo brojeve sve dok ne dobijemo ono što nam odgovara za argumentaciju, a onda ih zaokružimo tako da je 18.4% = 17.5%, a svakako ne prikažemo nikakvu naročitu tragediju.

Odosno, inflacija u aktivnoj fazi ES kod nas skoro duplo veća nego kod njih. Da sam uključio novembar i decembar 2021., kada je kod njh već usporavala a kod nas kretala u rekorde, rezultat bi bio još znatn gori na našu štetu.
    To što je duplo veća znači da nije isključivo prelivanje, no je ES i te kako puko inflaciju kod nas,

Ahahahahahaha, kako opet imaš zanimljivo prilagođen ugao posmatranja
    Znaš, to što je za period jul2022-jul2023 inflacija kod njih išla 5.3% a kod nas 6.9%, nije razlika od 1.6% procentnih poena. Jer pričaš o relativnim brojevima, a izvlačiš zaključke u apsolutnim. Što mi opet kaže da ti ni to ipak nije struka. Ili si PES ili URA, jer sam snimio da i oni vrlo često koriste takvu interpretaciju, iako je matematički totalno nemoguća, tj. neispravna.

Tačna razlika između te dvije cifre je nešto više od 30% (30.19%, preciznije).

Što je ogromna cifra. Jer su za tačno toliko u toj godini cijene kod nas rasle brže nego u euro zoni.
    I jer to uvećanje dolazi na prethodne cijene, koje su u godini prije ove već rasle skoro duplo brže nego u eu. Čime se konačan ishod multiplikuje i akcelerira skoro do duplog.
    Tako da, vjeruj mi, ovaj rezultat jeste strašan. I broj godina koji nam je potreban da ih isprestižemo u prosjeku je vrlo, vrlo mali. U makroekonomskom mjerenju vremena, užasno mali. Jer nam inflacijia raste desetak puta brže nego što ih stižemo GDP-om.
    Ih, ih, ih! Isto tako da je inflacija kod njih 1%, a kod nas 2%, naša inflacija bi bila apokaliptičnih 100%?

To što ti zoveš razlikom definitivno nije razlika. Opet ta matematika ekonomiste, šminkaj termine i brojke dok ne dobiješ ono što želiš da pokažeš.

Razlika između 5.3% i 6.9% je 1.6%.
    6.9% je od 5.3% veće za tačno 1.6%.
    Takođe, 6.9% je veće od 5.3% 1.3 puta, iliti 30%.

U suštini biraj šta ti se sviđa.
    No reci mi, kad je napolju 0 stepeni, a sjutra je duplo toplije, koliko je sjutra stepeni?

Što se plata tiče, zaboravi ih, one nisu pokazatelj. Uzmi potrošačku korpu pa onda mjeri. Samo pazi, tu će ti rezultat biti još mnogo gori.
    Eh sad... Umaram se pravo da ti kažem. Postavio sam plate jer sam mislio da može da se implicira neki zaključak, ali eto. Ne, ne može ni potrošačka korpa da se uzme kao pokazatelj, može odnos plata i potrošačke korpe.

Što se tiče uvoženja inflacije iz zemalja okruženja, ne pjednostavljuj, to je i suviše složen proces da bi mogao da izvlačiš takve zaključke.
    Jer je prvo i osnovno što moraš da uzmeš u kalkulaciju njihova politika izvoznih subvecija, pa onda naša akcizna, pa politike obračuna deviznih kurseva tih zemalja. Pa tek onda da vidiš koliko realno njihove inflacije stiže kod nas.
    Što ti je skoro nemoguća misija. Ali, iz iskustva sa tmom da pmognem- izvozne subvencije zemalja o kojima govoriš, prvenstveno Srbije iz koje uvozimo ponajviše, su takve da nam ne prelivaju inflaciju. Npr., znaš ono, onu čuvenu situaciju koju smo gledali nebrojeno puta u prethodnih deceniju i kusur, kad litar srbijanskog ulja ili mlijeka u CG košta drastično manje nego u Srbiji.
    U svakom slučaju, riječ je o strogo regulisanom procesu, ili, što bi ti rkao, zakucanom, do te mjere da apsolutno ne možeš da obračunavaš kako i koliko su se njihove inflacije prelivale kod nas.
    E ta analiza već prevazilazi forumske rasprave, ali ti je zaključak apsolutno netačan. Prelivanje inflacije može biti veće ili manje, ali da bude ništa ne može nikako. Sjećam se momenta kada sa Srbijom nismo mogli da se dogovorimo oko žita, pa smo počeli da ga tražimo na drugim tržištima, sigurno ne na domaćem.

Zavisiš od uvoza = zavisiš od inflacije u drugoj zemlje, zaista jeste toliko jednostavno.

Odnosno, za kraj sve ove priče, apsolutno jedino što pouzdano možeš da kažeš, jeste da inflacija kod nas raste drastično brže nego u komparativima, i da je ta brzina rasta uzrokovana programom ES.
    Da se osiguram, ponavljam: BRZINA RASTA, a ne APSOLUTNI IZNOS UKUPNE INFLACIJE.
    Jeste, ako pretumbamo brojeve, odradimo koju matematičku gimnastiku radi argumentacije ili neznanja, zaista je rast drastičan. Ukoliko sagledamo onako kako ima smisla sagledavati, program ES je imao vrlo ograničen uticaj na inflaciju u CG.

Što se tiče toga jesam li PES ili URA, mislim da smo već zaključili da sam član sindikata parketara.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Nisu ih tako nazvali, evo iz grupe slike, niti ovo ima ikakve veze sa litijama, niti se Crkva oglašavala povodom ovoga.

Poenta kokodakanja komita da su ovo "auto litije" itd je da se omalovaže i ispolitizuju prave litije koje su hrišćanski molitveni hod koje je Crkva organizovala i koje predstavljaju pobjedu nad onim antihristima koji su odlučeni od Crkve jer su htjeli da otmu svetinje.... takodje pokušajem da izjednače te litije i ove auto kolone ima za cilj da se izjednači to dvoje i pokažu kako narod više nije za to što je bio 2020te i da je ovo sad crkva organizovala... nidje veze...
    A sve je jasno šta se sprema kad isti ti antihristi sad ulaze u vladu mickeja, uz branjenje i podršku dps satelita, aktivista, medija, polomiše se ko će milojka više branit

Samo ignorisat ih treba i to je to
    A ako bude potrebe, a nadam se da neće, da Crkva pozove narod u litije opet, imaće muke ovi što su sinoć brojali i smijali se da prebroje 200k ljudi koji će opet na ulice izaći na poziv Crkve

Sportski pozdrav.
    Last edited by lucke91; 31-08-23 at 12:03.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    6,235
    Thanks Thanks Received 
    5,856
    Thanked in
    3,392 Posts

smije li se organizovati auto kolona, auto litija za smanjenje goriva za stop inflaciji.... ????

23. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

GaD

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Ne to je ok. Ja sam razmisljao mozda neki protest protiv zaposljavanja po dubini, ali izgleda da je to OK.

25. The Following User Says Thank You to GaD For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

https://borba.me/uz-pomoc-pes-a-i-de...nja-na-popisu/

drale živković ne zna što će od sebe (nemaš frke drale, slaće ti sns i dalje masa para) pa onda izmišljaju ovakve gluposti

тапаталк

Thanks Thanks Given 
    6,235
    Thanks Thanks Received 
    5,856
    Thanked in
    3,392 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Ne to je ok. Ja sam razmisljao mozda neki protest protiv zaposljavanja po dubini, ali izgleda da je to OK.
    ne to nema efekta ne kod nas nego svudje u svijet , ali realno gorivo,struja, trgovina cijene to moze...

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

drale živković ne zna što će od sebe (nemaš frke drale, slaće ti sns i dalje masa para) pa onda izmišljaju ovakve gluposti
    Ovo zvuci kao problem koji su trebali da istaknu na izborima, ako je stvarno problem i ako je bitan. Sad je malkice kasno. Izbori su prosli i neke politicke strukture ce prosto morati da se naviknu na ideju da nisu neophodni za formiranje vlade. Svaka vlada koja bude sastavljena imace legitimitet da postoji u svom obliku jer u njoj biti predstavnici partija koje zajedno cine vecinu biraca. To je sva sustina. Ako DF-u to smeta, neka na ulice izvedu glasace Evrope sad, a ne svoje, jer njihove glasace niko ne mora da pita nista niti im je iko ista duzan.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

тапаталк

Kakve splačine, ovo ni CDM nije ovako u svoje pero gazio.
    Bukvalno se izjednačiše sa ovima sa kontra strane iz Aktuelno.

Nisam ni rekao da se crkva oglašavala.

Svakako ne stoji teza da su organizatori nazvali ove blokade autolitijama.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,655
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Zabranjeno je, dobro dobro samo se pomjeri...

Koji brat

31. The Following User Says Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Kakve splačine, ovo ni CDM nije ovako u svoje pero gazio.
    Bukvalno se izjednačiše sa ovima sa kontra strane iz Aktuelno.
    može i jače, šerova drug dfovac ovo na fb i veli jedan od boljih tekstova ikad

https://www.in4s.net/ima-srba-i-srba/

čoek koji je za pare bio sve. dpsovac, jedan od ljudi koji su bili najveći huškači 90tih, sad je kao Srbin. splačina jedna koja moli za pare po BGu, ovim sramnim tekstom vrijedja sve Srbe u ovoj državi koji ne glasaju posrani df

тапаталк

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ovo zvuci kao problem koji su trebali da istaknu na izborima, ako je stvarno problem i ako je bitan. Sad je malkice kasno. Izbori su prosli i neke politicke strukture ce prosto morati da se naviknu na ideju da nisu neophodni za formiranje vlade. Svaka vlada koja bude sastavljena imace legitimitet da postoji u svom obliku jer u njoj biti predstavnici partija koje zajedno cine vecinu biraca. To je sva sustina. Ako DF-u to smeta, neka na ulice izvedu glasace Evrope sad, a ne svoje, jer njihove glasace niko ne mora da pita nista niti im je iko ista duzan.
    Ja mislim da je to za DF najmanji problem.
    Oni su samo nakon 30.avgusta bili neophodni za formiranje vlade, pa ni tad nijesu bili dio iste.
    Tako da nema na šta da se navikavaju.
    Ja ne znam kako bi se oni snašli u vlasti, a biti opozicija za njih je nešto savršeno normalno i rekao bih najbolje se tu snalaze.

Svaka vlada koja se formira imaće legalitet. Imala bi je i hipotetička vlast DPS-a i DF-a.
    Ali legitimitet je već nešto drugo.
    Nije pod obavezno po slovu zakona, ali je nešto o čemu svako od političkog integriteta treba voditi računa. Jer ignorisanje istog, obično se obije o glavu već na narednim izborima.
    Ekspresan uspjeh PES-a na izborima nije pao s neba i ima svoje zašto i svoje zato. Ali ne kaže narod zalud ko visoko leti, nisko i pada.

Ok, Milojko neće sa DPS-om, Milojko neće sa URA, sad Milojko neće ni sa DF-om. Milojko hoće tanku većinu sa nemuštim Demokratama , kombi strankama i Milovim satelitima čiji apetiti su nenormalni, a koji bi ga sutra prodali za šerpu ribe.

Ne znam hoće li Mickey uspjeti namaknuti potrebnu većinu, ali znam sigurno da takva većina neće potrajati ni koliko Dritanova, a PES će biti razbucan kao stranka.
    A Milojkovo političko nepromućurstvo i diletantizam će biti kasnije izučavani.
    Last edited by Massaro; 31-08-23 at 13:18.

Page 27 of 125 FirstFirst ... 172324252627282930313777 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)