Ovi su stvarno pomislili da ih je 20000 a ne da im je polovina uslo u grupu da citaju i da se sprdaju a polovina sa laznim nalozima
Elektroprivredo kapljo vode...![]()
Koja je pravna defiicija ovoga što rade branioci svojih fotelja po dubini i širini?
Kad se brani svoja izborna volja , tako što se drugima ukida pravo na izbornu volju.
Za koje krivično djelo bi mogli biti optuženi kad bi tužilac radio svoj posao?
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ovi su stvarno pomislili da ih je 20000 a ne da im je polovina uslo u grupu da citaju i da se sprdaju a polovina sa laznim nalozima
Elektroprivredo kapljo vode...![]()
Milatović: Vladu bih pravio drugačije od Spajića, izostali jasni principi
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jasni-principi
I evo još jednog dokaza lica Vučićevog potrčka. Izdajnik. Transferujte ga u DF odmah.
Love, peace and respect.
Što nam je presidente ovako smožden. Nije mu valjda propao plan...
Kako ga pogubi voditeljka sa pitanjima od kad nije pričao sa Spajićem i Milo vs Momo poređenje...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Itekako se moglo i na gradskom nivou i bez DPS-a i bez DF-a.
Koalicija koja je podržala Ivana Vukovića je bila prilično široka i mogao se probrati solidan broj odbornika koji bi podržali PES gradonačelnika nakon izbora.
Ali nije se o tome ni razmišljalo, jer to nije baš normalno.
Ali na državnom nivou očigledno jeste normalno da se okrećeš protivničkoj klupi i biraš partnere u vladi, jer ne smeš ZBCG zvati u vladu.
Ni po riječi da su to neke programski bliske partije ili kvalitetni partneri, nego isto kancer i hemoterapija. Protiv pola njih se vode izvidjaji za zloupotrebe službenih položaja u nekim prethodnim vremenima.
Debelo tu nešto smrdi i to uopte nije pitanje kakav je DF i da li će ući u vladu.
Prvo, Milatović se opet pleka u nešto što nije njegova nadležnost. Drugo, veli da "Da ja pravim vladu, pravio bih je na taj način, postavljajući jasne principe koji se tiču kontinuiteta spoljne politike Crne Gore. Ali ne one gdje je ona inferiorna u odnosu na mnoge stvari, nego Crne Gore koja je kredibilna članica, partner NATO alijansi, koja istinski želi da postane članica EU, da ima dobrosusjedske odnose". Citirano automatski diskvalifikuje df iz priče o ulasku u vladi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
PES nije postojao, ali su vladu Zdravka Krivokapića u kojoj su perjanice PES-a bili najistaknutiji ministri, oburdale upravo te stranke sa kojima sad misli fomirati tu tanku većinu.
I koje su otvoreno kritikovale prvi paket Evropa Sad da je uništio finansije CG.
To kakvu ćeš većinu imati i s kim ćeš imati većinu, mandatar odlučuje upravo sad.
A on se očigledno odlučuje na tanku većinu u kojem će mu tas na vagi biti dojučerašnji protivnici oličeni u satelitskim partijama.
E pa sretno mu bilo.
E pa ajde kad si tako pametan, ajde sastavi većinu (30 odbornika) u lokalnom, podgoričkom Parlamentu bez i DF-a i DPS-a.
Ako ne uspješ, pretpostaviću da si obični DF/SNS bot koji mlati napamet.
Sreća je pa se protiv glavaša i članova DF-@ nikad nije vodio kakav sudski postupak i nisu nikad osudjivani
Last edited by technus; 30-08-23 at 20:43.
Forever young, i want to be forever young
A koliko je massaru nepravo sve što se dešava u Crnu Goru dobar indikator za istu.Jer što o Crnoj Gori misli je ona tema Podgorička Skupština đe je "genijalan" post ostavio.
Meni je nekad jedan jedini post dovoljan da vidim sve o čo'eku.
Izdaja se ne prasta! Necemo uticaj stranih drzava!
![]()
Kakvo je stanje na terenu javiće nam kolega sa lica mjesta.
Kolega @lucke, čujemo li se?
Forever young, i want to be forever young
Sto je ovo, Vucicevi botovi na ulice.
Kako bi sve ovo suzavcem i pendrekom po kratkom postupku.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ma jeste, Jočićka je srušila vladu.
Kakva demagogija...
Vlada je pala isključivo jer se Dritan pokačio sa Zdravkom, pa je sa DPS-om i satelitima oborio vladu u skupštini.
Šta tu ima dublje da se filozofira i relativizuje?
Tanka većina je zajebana, pogotovo sa nepouzdanim partnerima.
Samo zato me čudi što Mickey radi to što radi.
A u stvari me i ne čudi...kad bolje razmislim.
Kao što rekoh, sjećamo se svi mi ako se ti ne sjećaš.
U slucaju da Spajic namakne vecinu bez ovih kancera o kojima pisemo, da li je moguce da DF opet blokira izglasavanje nove Vlade nesazivanjem skupstine?
Koliko sam shvatio..trenutni predsjednik skupstine je neki iz DFa...
Ako ima neko ko je upucen pravno da da objasnjenje....
Veli Milatović: Od 30. avgusta bilo i partijskog i rođačkog zapošljavanja, ali morate shvatiti te ljude... Predsjedniče, predsjedniče, zašto su ti tako velike šupljine u glavi? Ovaj je definitivno otišao po df-u čuš mene po krcu.
Da se vrnem gore Vanji dati lajk o glupanu.
Milatu krivo sto on sad ne sastavlja vladu. Ko hebe predsjednika u ovoj piramidi.
Last edited by avet; 30-08-23 at 21:27.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by ASC; 30-08-23 at 21:46.
To je ono čega se boji i što pokušava da spriječi iskakanjem iz frižidera. Nebitnosti.
Recite vi meni oce li ove auti litije biti svaki dan?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
-Dje se guras, dje ces?
-Pomjer'se malo ti.
-Zabranjeno je.
-Dobro dobro
Ovo mora da je montaza.
https://twitter.com/SestraBatriceva/...IzCyw20Bw&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Svakog 30 avgusta....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks