3.3e petica i 5.8e desetka
Pošto su ti ćevapi kod Waltera?
3.3e petica i 5.8e desetka
Ko ima preporuku za budvu
Riba, klasika, hamburgeri itd
A da nije parma i kuzina
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Kacamak i meso na seljački nacin
Prije onog "raja na tari" kad se prođe kolasin sa iste strane gdje i "raj..." mala konobica 150m prije sa iste strane magistrale za svaku preporuku
Raj na tari izbjegavat sem za sok
Ima i blizu Mk jedno zanimljivo mjesto, onako dosta kućna varijanta. Mislim da se zove restART. Ima par stolova baš i gleda na Taru.
Ništa spektakularan pogled sad ni prostor za sjedjenje ali nije bila loša hrana.
Ako se ne varam, svinjsko vrat na ražnjicu sa domaćim krompirom pečenim (koji je bio brutalan) i domaćim sirom i ljebom oko 8eur porcija. Možda bih na njihovo mjesto pojača taj krompir i eto porcija da se najede čovjek.
Na isti način je pripremljena i piletina i to bijaše dobro, to je možda bilo 7eur.
Ee sad imali su i punjene paprike, to je drug jeo. Donesu za 5eur jednu papriku sa čorbicom. To je nekako malo bilo, ipak bar 2 trebaju da idu ali ok.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Da mi neko postavi jednu papriku punjenu,probao bih je,rekao "Može" i uputio onaj blagoteleći pogled iščekivanja da tu papriku vrati i donese porciju od 3-4 paprike punjene i pomislio bih da je to neka tradicija ka sa onim pampurom od boce vina kad ti ga prinese
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 29-08-23 at 18:00.
Lanterna konoba vrh
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Konoba Kusta, Pržno.
Dobra hrana, prihvatljive cijene.
Preporuka.
http://www.kusta.me/meni.html
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Možete li se sjetiti ko je ono kačio sliku i ime nekog restorana u beču skoro nedje (prije mjesec dva) dje su odlična rebarca?
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Bermuda Brau, 1516, ribs of Vienna. Tim redom po mom mišljenju.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Hvala momci
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Nema na čemu. 1516 ima svoja piva koliko se sjećam a u Bermudi imaš Otakringer dunkles, tamni lager koji ide kao kec na deset sa tim rebrima. I ako se zadržavaš duže u Beču pođi na Prater u Kolarik na koljenicu. Srednja je dovoljan dvoje odraslih sa djecom da jedu.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Bice i nama cijene kao u Bec do sledece godine, a ponuda u tanjir kao kod gazde najamnika kad ugosti fizikalce. Ovakve koljenice sad samo na nekoliko mjesta u cg, poceli su karneksov pasulj da sluze jer je kako vele "(t)ugostitelji neisplativo kod nas radit.
Ne znam jel do kirije ili reketa ili obraza bez a najviša sramota je za ugostiteljsku ponudi na zabljak a ove smecare po primorju zaista nema potrebe spominjat.
Porcije kao u pariz cijenom a u tanjir Somalija
Korigovace se sve kad pristignu azijati i afrikanci da pokriju konobare i turisticki kadar i ponude dasak autenticne primorske i brdske kuzine.
A kod vas u Svedskoj... ladno **** ga, ali standard...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da nije ko svraca u ovaj novotvoreni Texas Ranch restoran dje nekad bila Minhen Pivnica na trg Bozane Vucinic?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jesam ja... Prigenice extra,tortilja ok,njihov dorucak dobar. Od mene preporuka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Isti vlasnici ja mislim
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Onda se nece tamo odit.
Precrta sam to mjesto za vazda. Pisao sam vec odje o iskustvu iz Texasa Preko Morace, prije 2-3 mjeseca.
Restoran ,,Sidro,, u Djenovice... odlicna riba i usluga...cijene skroz ok..Tuna stek 17 e
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Drago mi je da čujem to za Sidro. A taj lokal radi otkad znam za sebe a to j epodovano.
Najgore iskustvo u životu sa restoranima neki dan u Hard Rock u Pg. Najviše smo otišli zbog apple cobblera jer samo mi je radi toga bilo drago da se opet otvorio. Sreća je kratko trajala. Sto vani sve ono od flaše se vidi fleka, niko nij eprebrisao kad smo sjeli. Ja burger a drugarica će odma cobbler jer je ručala, plus je na dan došla iz Bg i kaže da proba čuveni cobbler. Eto ti konobara (stvarno je bio izuzetno ljubazan i fin) kaže nema cobblera, nije dobro ispao, raspao seDobro reko čekaćemo novi taman dok ja pojedem burger. Evo ga opet, kaže ali čekaće se pola sata. Dobro, došli smo radi cobblera, ne žurimo, čekaćemo. Donosi meni burger i kaže ipak se neće čekati pola sata nego dva sata hahahahhahaa. Nismo više znali što da kažemo. Drugarica naručila nešto drugo, ne znamo ni što. Dolazi neki drugi konobar i samo ostavlja sladoled na sto, onako maltene baci usput bez izvolite, ovo je vaš dezert ili slično, izvinite jer nema cobblera. Ja ga zovem, pitam što je ovo jer sam mislila da jemozda smao spustio tu taj sladoled za neki drugi sto haha. Nismo se mogli sporazumjeti koji je to dezert, niti su nam znali objasniti. Reko dobro, ostavite. Nikad više!
And 1 - savršen ambijent i veoma loša usluga i kvalitet
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks