Ja nakon 20 godina vožnje na plin mogu da kažem da je benzinac + zakon.
Za 20 godina nikakve havarije na motoru, prešlo auto u CG oko 350.000, ukupno je na pola miliona.
Staro je 30 godina i bilje izgleda nego tvoj C3.
Za ovih 20 godina sam uštedio u odnosu na plin/dizel (gorivo, servisi na motoru), mnogo više.
Ali ovo je moje auto, i ti je tvoje. Pričamo u globalu.
Za ove koji pitaju đe su mu te pare od uštede, kupio sam novo auto. I nije dizel
Poslato sa šivaću mašinu
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Epilog,, ne ugradih
Iazbrala sam malo bolju navigaciju, ostavila auto na ugradnju, rekli brzo će i vidim ne zovu. Zovem ja, kaže n emože, im aprevelik stepen opreme auto
Fali neki kabal da bi sve radilo kako treba, poručiće kabal. Sad više nisma ni sigurna da želim jer fabrička mnogo ljepše izgleda. Jedino smi smeta što je prestala podrška za navigaciju kada je Opel prešao iz GM u Peugeot. Mada radi ali malo starije mape. Zamijeniću mu izgleda samo ekran i to sami, jer najviše nama vjerujem
![]()
Od kojeg proizvodjaca uzeti set za veliki servis , Continental, Dayco ili Gates ? Vw passat b6 je u pitanju
Conti je Dayco, Gates je odlican.
Prema tome, šta da ti kažem?
na citroen c4 2009 mi je neko skinuo onaj poklopac/čep mali na branik koji prekriva onu kao kuku za vucu drugih auta, zna li neko odgovara li taj čep i sa drugog nekog auta? oce li mi dati na otpad samo taj čep da skine sa nekog auta što mislite?
Teško, ebay…
Auto otpad za Francuse, da nije Vratnica, nema dio koji trazim?
Smokovac 068000232
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hvala drug
Ekipo dje da kupim gume za Vespu 120/7012 i 130/70/12??
Moze I Albania doci u obzir?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam iz Srbije narucio po duplo jeftinijoj cijeni dunlop, u Vujacic da vidis, u Magnus, Acimic...
Magnus tek u septembar, a radije bih pireli ili miselin, dunlop mi se nisu pokazale da valjaju…
U vujacic nisam gledao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nesto bas razmisljam, recimo neko cacka one osigurace, i slucajno jedan stavi na pogresno mjesto, sta ce se desiti?
![]()
Ako stavi veci tj jaci tipa 20a na mjesto od 10 osigurac ce odreagovat tek na duplo vecu struju nego sto je propisana za taj dio instalacije i vrlo lako se moze zapalit
Ako stavi 10a umjesto 20a osigurac ce crĆ na duplo manju struju nego sto je propisana za taj dio instalacije nece se nista zapalit samo nece radit uredjaji koji se napajaju preko tog osiguraca
Eto mislim da ne moze prostije![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks