Али изборна воља ће се морат одбранит!!
U sustini sve se svodi na to da se zaustavi es2.0 jer znaju da su ugaseni ako se to pokrene.
Али изборна воља ће се морат одбранит!!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dokle vise s prekrajanjem naaaarodne izborne volje od 30. avgusta? Jesmo li za ovo glasali?
SMRT FAŠIZMU!
Zapravo je tako, tako ce cak i partije koje ce bit u vladu razmisljati jer je to je projekat Pes-a i samo ce oni glasace uzet na to kao i u slucaju ES1.
Tad je mnogo partija bilo za, ali glasove tj zaslugu je uzeo samo PES.
Tako i za ES2, mogu glasat i demokrate i manjine, ali zasluge i glasove će uzet samo PES.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Spajic i Becic odlicno znaju da je samo potrebno formirati Vladu i ako dodje do povecanja plata, pa makar i od 100 eura na sledecim parlamentarnim ce zajedno imati nekih 45%. Ako dodje do ES2 brojki sami ce imati preko 50% pjeske. BS ne moze preko ovoga, manjine dje su sad, DPS i DF slobodan pad.
Ovo je zicer za PES i Demokrate, e oce li ga iskoristiti je vec druga prica.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Je li se Joanikije oglašava, mislim da bi on ovo treba da preśeče i odluči ko je vEra a ko nevEra.
Реално овдје се брзо стандард може подићи само уз за нас снажну финансисјку подршку наших савезника.
Никаква магија и стратегија великог сттучњака, коју ми мали и незнавени не можемо да докучимо.
А ту подршку нова Влада сигурно неће добити ако непријатељи политике запада буду дио те власти.
То је свима јасно.
Стога много је боље било како формирати Владу, добити помоћ савезника, подићи стандард, па онда ићи на изборе и одувати.
Него примати реликте прошлости, да се сликају са политичарима и функционерима са црне листе САД и активно подривају једва успостављени поредак и мир на Балкану.
Таква влада би изгубила и постојећу подршку и врло брзо би морала да ролбекује оне прве мјере.
Е сад има оних, и међу нама, што би и коре с дрвета јели само ради ревизије, али бојим се да су нам једне дведесете довољно.
Још једне не би преживјели.
Last edited by BAR; 27-08-23 at 14:05.
Црногорце је одржало црногорско срце.
ipak je bolja 'voljaaa naaaaaaAaaaroda' no ovo izdajničke vlade neće biti. al eto može neki štajk gladju mande da pa'ne. mada bureci su skuplji sad a on 3-4 za doručak, svaki dan
može li Spaka da nam objasni čiju izbornu volju brane?
тапаталк
Last edited by outline; 27-08-23 at 14:11.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bgm ka' da su DFovci glasali za PES, pa je izdajnička Vlada.
Malo me je uveseljavalo njihovo kmečanj3, ali evo već počinje da smara.
Forever young, i want to be forever young
Ođe gagarin nedostaje ne znam što me asocijacija vuče na njegove postove sad bi zlata bili vrijedni 24-karatnoga.
Enivej.
Jel iko vjeruje da je onaj ikad štrajkova glađu mora da je imao neku dostavu DF glova.
Mislim logično nije izaša iz cijelog filma ka da je na muke neke bio.
Kakvi su glumci u DF mogu komotno u indijske serije da apliciraju sad kad su ođe im Spajić and co preuzeli popularnost.
Začudi me ovaj Danilović iskreno.
Vjerujem da dosta ljudi koji su uz DF ne kapira da bi bez 4 glasa Abazovicevih poslanika bili dan danas pod Milom i da oni sami nikad ne bi oborili režim.
I sa litijama i bez njih sve bi bilo zaludu.
Ispada URA iz igre ovog puta pa ne kukaju ni 1% kao DF.
Nisam iskreno ni ja ovo ocekivao ali zapad tako oce i tako ce biti.
Ne salje me niko iz vlasti na traktore i meni dovoljno.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kada DPS nije ušao u vlast to bi izdaja? Nije. Kada DF nije ušao u vlast to je izdaja? Opet, nije. Ali da im je priča ista, jeste (Bože, da nisu iz istoga proistekli?). Kako se onda govorilo DPS pulenima? kme kme kme... Sada može isto i ovim DF pulenima... kme kme kme... još samo fali da Andrija Mandić najavi da ide u šumu da brani narodnu volju i krug je zatvoren.
Sent from my Motorola 8400
Danilović je desničar i evroskeptik, on je bio jedini kandidat koji je otvoreno osporavao EU integracije (čak je i Andrija Mandić govorio da Crna Gora treba ući u EU), tako da koalicija sa PES-om ideološki uopšte nema smisla. Ali pretpostavljam da je Danilović tu jer je opstruirao formiranje nove Abazovićeve vlade, a ne bi me čudilo i da je PES podstakao Danilovića da se kandiduje kako bi skinuo par % od Mandića i olakšao prolaz Milatovića u drugi krug.
Ako ove rijeci Spajka ne drmnu nece nista.
Dajković: Razmotrićemo dalje učešće u podgoričkoj vlasti
Lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković kazao je da će razmotriti njihovo dalje učešće u gradskoj vlasti.
Nema dileme, smatra on, da svjedočimo novoj, trećoj po redu, “prevari na štetu srpskog naroda u poslednje tri godine”.
Nakon uspostavljanja principa od strane Zdravka Krivokapića da, ocjenjuje Dajković, data riječ i glasovi ne znače apsolutno ništa, ne čudi ga što, kako kaže, i njegovi politički potomci danas hodaju stazama izdaje koje je on utabao.
“Imajući u vidu da sam na vlast u Podgorici došao zajedno sa partnerima iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”, osjećam moralnu, ljudsku i političku potrebu da se solidarišem sa njima. Vlast u Podgorici je u ovom trenutku stabilna, a da li će tako ostati u narednom periodu zavisiće od zajedničke procjene lidera naše koalicije. Dakle, razmotrićemo naše dalje učešće u gradskoj vlasti”, kazao je Dajković.
Pozvao je lidera Pokreta Evropa sad, Milojka Spajića da se “otrgne od zagrljaja zapadnih ambasada”.
“Najzad, imajući u vidu dramatičnu složenost aktuelnog političkog trenutka, još jednom pozivamo gospodina Spajića da preispita svoje stavove, da se otrgne od zagrljaja zapadnih ambasada i okrene onom narodu koji ga je 30. avgusta, igrom slučaja, doveo do fotelje ministra.” zaključio je Dajković.
https://www.cdm.me/politika/dajkovic...rickoj-vlasti/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sto cini Dajko. Vec mu je dosadilo da radi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
AdO_pG, avet, BAR, crane_operator, Fitnespro, GaD, Kradem_Shahte, miovrag, remark, the Genius, Zuma
Poslije raspada DPS vlasti i gubitka 30+ % glasova, neminovno je da ovoliko punoglavaca ispliva iz zabokrecine sto imaju 0.1-3%...
Samo nam fale militantne i paramilitantne grupe, kao po africi, i svako malo pucevi se izvrsavaju.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Oće li ovo Dajko da podnese ostavku?
Aj sa srećom i to da dočekamo da ga ne gledamo više...
Кад би имали муда (не Дајковић небитни) и да раскину коалиције на локалном нивоу, па да имамо следеће године (ове јесени је попис) једну јасну причу колко ко има и ко са ким хоће или неће.
Страх ме је да ово може довести до рехабилитације ДПС-а, јер ако ЗБЦГ заиста раскине све везе и постане непожељан сарадник, на локалу свашта може да се деси (подршка/сарадња са ДПС-ом) а то је мислим још увијек прерано.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks