Ovaj Jeep Commander mi se izuzetno svidjao dizajnerski, ipak mislim da je dozivio komercijalni neuspjeh iz ne znam kojih razloga, mozda bas dizajnerskih.
![]()
Ovaj Jeep Commander mi se izuzetno svidjao dizajnerski, ipak mislim da je dozivio komercijalni neuspjeh iz ne znam kojih razloga, mozda bas dizajnerskih.
![]()
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Ovdje je dizajn bio najmanji problem.
Prema tome, šta da ti kažem?
Dizajn nije problem.Dizajna nema
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Malo veci kovceg od Ignisa i PT Cruisera
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vozio sam PT-a 2.0b 3 godine. Sasvim pristojan auto, ne razumijem taj hejt, a i odlično izgleda.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Kad smo kod dizajna i ignisa rece skoro jedan uceni i knjiski covek
Vidji ga tico na sta lici,ka udareni kontejner hahahaha
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
uopste ne fali...oci kad ga vide mozak ga automatski takvog prezentuje...
mene moj natjera jos da razmisljam sto je nekome trebalo da kupi to...
mogu da nabrojim samo jedno grdje vozilo
![]()
Nemojmo...
Sent using Tapatalk
#fakenews
multipla je grdna ali makar ima prosotra pa mogu ukapirat nekog porodicnog covjeka da kupi ovo....
ali ovog PT-ija....e to bas ne kapiram![]()
Prowler je jebenica cista.
Prema tome, šta da ti kažem?
jeste ali mjenjač očaj za takav auto
She is only here to annoy herself!
Znate li da multipla ima 3 sjedišta naprijed.
Jednom sam se vozio u taxi multiplu.
Nas 5 i vozač, 3 naprijed i 3 nazad.
Ka u kombi da se voziš...
Znas li ti koliko je Lexus bolji!?
Ekv ovaj bjese ka lutka, direkt iz Dubaia
Slike lose okle znam ima li kakav snajper dje blizu
)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
![]()
Last edited by radza-madza; 30-08-23 at 09:57.
i meni se čini, Land Cruiser 120 nedavno prodao lik za 30,000, još jedan jako dobar se cijeni 23,000€, probao sam ga. Ja lično jurim 125 (LC kratki), manuelac, al mrka kapa, na autodileru bio samo jedan, nakon mjesec dana premišljanja prodaje li ga ili ne, lik ipak odlučio da neće da ga prodaje i pobrisao oglas o.O Ništa, tražim dalje, al dobri po Zapadu su preko 15000 (plus svi troškovi da se uveze i registruje, lagano to izađe 25+ K)
(nečitko)
ja sam pajera uzeo jer je parama bio u okviru budzeta....
velicinom dovoljan za mene i familiju...
motor stari dobri provjereni 4d56, meni nudi sasvim dovoljno snage.... opremu ima svu koja mi treba za auto takvog tipa i namjenu...
jedan brat je uzeo pajera sporta 2006 kojega je covjek kupio u cg sa 0 na satu....auto koje nije izaslo van asfalta...sa poda mozes da mu jedes bukvalno kako je ocuvan i cist.... godinu dana prije nego ja uzeh ovoga platio ga je oko 7k.... sad da krene da ga prodaje moze skoro pa duplo uzet za njega....
sa dzipovima je situacija takva da su kao nekretinekupis a vriejdnost mu raste
![]()
a vaše mišljenje za terence kad se baš po terenu voze: manuelni ili automatik? (ne da će me iko ubijediti da uzmem automatika, ali me interesuje mišljenje većine)
I naravno, ako ko zna za Land Cruiser kratki sa manuelnim, dobar, a da bi ga se gazda odrekao za realnu (pa i malo preko) cifru, javljajte![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks