Gen 3 je aktuelni model, a vjerujem da i gen 4 izlazi uskoro.
Vjerovatno stariji dot, mada ako je stara do 2 godine ja bih je uzeo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gen 3 je aktuelni model, a vjerujem da i gen 4 izlazi uskoro.
Vjerovatno stariji dot, mada ako je stara do 2 godine ja bih je uzeo.
Stariji DOT, i Run flat.
Prema tome, šta da ti kažem?
Trebalo bi da sluze ok sledece 3 god uz neku normalnu voznju,guma počinje da gubi svojstva nakon 5 god...
Satelitski resiveri/oprema
Trojka je po reviews cak i najbolja all season guma, cesce nego ne ispred michelin crossclimate + . U svakom slucaju njih 2 se izdvajaju od ostalih za all season pricu. E sad koliko je trojka napredovala u odnosu na dvojku veze nemam....
Tražim neke točkove za zimu, pa listam oglase. Vidim da baš masa ljudi misli da su gume sa „M+S“ oznakom univerzalne.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Cao.. Kakve su davanti alltoura? Ili Viking four tech? To su neke univerzalne za koje imam ponudu.. Ima li ko iskustava? Bas ne pratim i ne razumijem se previše, zato i pitam..
Sent from my Galaxy S23+
Stavih juče i naprijed (ponovo) Kumho Ecsta PS71 što uzeh kod Banja. Prilično sam zadovoljan gumom. Nema treskanja i poskakivanja što je Laž pominjao da se zna desiti na ovaj model.
Ubo sam dimenziju samo tako, nazad 255/40-19 i naprijed 225/45-19 na 10.5 i 9.5 felne. 0% odstupanja po svim parametrima (visina, obim, broj rotacija) osim širini. Blago su raširene i djeluje fino. Dosta manje, tj. skoro nikako se ne dešava više da mi neravan/talasat put "otima" volan iz ruku.
Stay salty.
Kakvo poskakivanje, a Laž?
to poskakuje dacia jer kumho ne moze da obuzda snagu koju oslobodi agregat iz iste....
Koja je cijena bila za gume?
But if you never try, you'll never know..
255 su bile 125€, a 225 po 135€.
Stay salty.
Svaka guma koju Banjo prodaje je vrhunska...
Prvo je to bio Laufen, pa onda Marsal, pa onda Kumho, pa sad Ling Long....kako koje godine mu dozvole da kupi koji kontejner guma, klasicna prodavacka prica.Kaki mi se kad cujem
Kumho je korejac koji se proizvodi u kinu, i ta guma se na veliko uzima za smijesne pare.
Konkretno ovome modelu nista ne fali, ali desava se na neke dimenzije da ne moze perfektno bas da se izbalansira.
Kad kazem perfektno da se izbalansira, mislim na bas velike brzine, jer su malo stedjeli na zice/ unutrasnju konstrukciju pa se guma "izoblici" tokom jakih G sila.
Mada ne bih znao, ja vozim Miselin Pilot Sport 4s a ne kineze
poyyyyy
Ja imam Kuhmo zimske 215/55/17 vozio sam ih 150-170 bez da mi se trese volan. Auto od 1.5-1.6 tonu.
Ljetnje sam imao Michelin sada GoodYear, sjutra bih kupio Kumho za ljetnje ako se ponasaju kao zimske.
Last edited by GaD; 25-08-23 at 17:31.
Ovo sto Laz kaze potpisujem
Banjo je dobar momak i komsija ali kad mi je ovaj kumho ponudio morao sam mu rec redom sta svake druge godine govori da je strasno. Sjecam se kleo se u neke dayton to bilo samo takvo smece
Primijetih na par klipova da prilikom promjene guma prvo namjeste gumu u odnosu na felmu ( bukvalno oznace kao zubcasti) pa onda balansiranje.
Studio?
f6
Prvo se označi linija na gumu pa linija na felnu. Posle se poravna linija sa gumom i guma i felna su u centar. Barem po ovome:
https://www.instagram.com/reel/Cv5Mp...RlODBiNWFlZA==
Ah, kakav hejt niotkuda.
Danas sam vozio 160-170 sa tim kineskim Kumhom, auto + ja = ~1970kg. Može čajanka da se pravi, ko želi da proba - bujrum, kontakt PM.
Južnoafrički rooibos i Štarkovi čajni kolutići. Bring your own kettle.
G30 dolazio nov na Kumho gumama. Raznorazni Mercedesi duže od 10 godina i tako to, no našem narodu i standardu to ne valja.
Poyy
Stay salty.
Kako je nagrđen ovaj točak
Mora da si pobrkao nesto, mozda si kumho nekako previdio sa Hankook. Oce oni ta slicnq imena uvale
Ili ovi nasi zastupnici skidali Michelin, continental i Goodyear i mecali ovo smece
Sigurno. I prodaju falš Castrol.
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks