Tesko da moze biti bolja platforma od Eon cisto sumnjam , sem ako ga nisu iskopirali
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
kad istekne ugovor sa mtelom za mbox i podjem u poslovnicu jesam li novi korisnik?
ili ce ispotovat neki paket ka za tebe brtmoi
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Brt moi, daće ti veći download za istu cijenu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
nece brt tvoi no cemo neki jeftiniji paket da gadjemo![]()
Ponudiće ti "mnogo više svega za samo par eur više". Mene smatraju već godinu sa takvim predlozima
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Jel normalno da prilikom gašenja i paljenja (zbog nestanka struje) ruteru treba da pušti wifi 10-15min, Netis crni ruter sa 4 antene je u pitanju
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Nije..
Meni je istekao ugovor evo godinu, zovu majku svako malo za produženje, ništa ne nude... Necu ga produžavati dok ne daju neku povoljnost
Pa isplati li se preci na telekomovu optiku, jer imam i tu mogućnost? Telemach nema optiku do mene, t com ima
Isplati ako daju neki popust na pretplatu.
Daju prva 3 mjeseca 50posto. Izuzimajući to, ima li drugih prednosti?
Ja uzeo za donji sprat, bolji im je wifi, jači, evo i ja i sin imamo blizu 300 mb/s, resiver je srednja žalost, kažu da je preko cam-a dobro ali t nijesam probao. Jedino što na njihov resiver radi vraćanje unazad ne moraš da se mučiš sa počkanim moveom. Sve je to vrlo slično i bezidejno...
Arena paket online - da li postoji mogućnost?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naravno, arena cloud 13e mjesečno. Preskupo, al eto ko voli i nije...
https://arenacloudtv.com/paketi?gcli...oaApjkEALw_wcB
https://mtel.me/Privatni/Digitalni-s...si/Arena-Cloud
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Hvala.
Da li je neko zainteresovan da podijeli nalog - da dijelimo nalog EON sa moje strane i Arena sa druge :-)
Da li vam radi normalno onaj matrak move ? Oni ne daje znake zivota. Ukoci,treperi zeleno... Na daljinski ne reaguje...
Radi li vama normalno mtel kablovska? U Donjoj Gorici sam i evo par dana mi se npr. Eurosport raspada. Mislim da se skoro poklopilo sa US Openom. Ne moze se gledati - zvuk ide normalno, a slika jedan sekund pa stane 5 eekundi i tako. Ili stoji nema signala.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam ih otkačio i prešao na tcom
Ben Dover,meni radi normalno,najbolje da ih nazoveš da ti to pogledaju.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks