Nemam freskiju sliku, ali tu je i dalje. Posle 100k jos ne potrosih koliko je dizel skuplji bio, a vozim se ko coek.
2.5 194 hp
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam mislio da uporedjujemo dizel i benzin, ne dizel i plin.
Mislim znam na sta se cilja ali mislim da to ima vise smisla uporedjivati na nove automobile, manje na polovna.
slaba je vama plata kad razmisljate o potrosnji....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
a vi svi pricate o nekim najgorim situacijama....a evo moj primjer npr sa c3...
uzeo sam auto 2018te sa 300000+ na satu sa vracenom kilometrazom na 160.... mogao sam to da provjerim i prije kupovine ali me nesto nije bilo briga....
za ovih 5 godina, taj auto je 99% kilometraze prosao kroz grad.... ako je bilo potrebe nije mu muka bilo ni vani da krene...
sto se tice potrosnje, prosjek se kretao od 5,5-6L.... a sto se tice ulaganja u motor koji je jos malo 20g star i koji je sad prebacio 400k nije ih ni bilo... ako ne racunamo redovne servise....
uzeli da porede benzinca i dizela u startu racunaju troskove havarije dizel motora...
po mojoj racunici za ovaj period sam izmedu dizela i benzinca ustedio tacno onoliko koliko sam i platio u kompetu ovoga dizela...
Ima li ko preporuku za ovlasceni servis za Audi-a u okrzenju ili lokalni koji daje pisanu garanciju na djelove i servise? Hvala.
1.5 TSI je bio skuplji nego 1.6 TDI kad sam uzimao Škodu.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Moze li se nac nesto bolje i ljepse od opela insignie 2009 2.0 cdti 160ks u tom cjenovnom rangu, i citam po internetu da je ovaj 2.0 cdti bas dobar i pouzdan motor kazu isto da je bolji od 140ks nego 160ks pa ima li neko iskustva?
Nakon paljenja klime, a prilikom voznje po neravnom terenu, u prednjem dijelu auta se cuje nekakav zvuk najslicniji savijanju federa/opruge. Kao da su amortizeri u pitanju, a mijenjani su prije 2 godine. Ovo se pocelo desavati nakon punjenja klime freonom, mozda je samo puka slucajnost. Ako se klima ne pali ovog zvuka nema. Zna li ko o cemu je rijec mozda?
Last edited by flp15; 25-08-23 at 14:56.
klima kad se napuni onda kompresor moze da radi i da dodatno optereti prvo motor a onda i sve ostalo sto se nalazi na tom kaisu....
odma ce ti pokazat ako ti je tu nesto lose od natezaca, remenica i sl....
e sad, kako ti opisa problem, meni vise djeluje kao puka slucajnost da se to potrefilo sa punjenjem klime![]()
Last edited by E_K_V; 25-08-23 at 15:18.
Zadnje 255-30/19
Prednje 245-35/19
Na koliko treba da se puNpau?
Neko kaže 3.0 neko 2.5 ima li dje da se moze provjeriti sa 100%
Ima, kad bi se znalo o kojem se autu radi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ako ti auto nije carinjeno u Nikšić,
trebalo bi da kad otvoriš vrat imaš naljepnicu na kojoj piše koliko bari za gume.
Sto je ovo zaokruzeno za R17?
Vidim sad ovo dolje -> nisam znao koliko treba pa sam ih sve bio stavio na 2.7
Moja greska za naprijed -> 235/35-19
-> ima li dje samo za jednog do dva putnika.
Ovo je kabriolet...
Last edited by Biznismen Podgorica; 25-08-23 at 18:06.
Zajebi to zaokruzeno.
Ne mogu da vjerujem da pored gugla, manuala i najlepnice na poklopcu od goriva vi i dalje stavljate pogresnu dimenziju guma i pogresan pritisak.
Po ovome 2,1 i 2,4
https://www.wheel-size.com/size/bmw/...2013-335i--302
P.S. Nije to Tamić pa da idu na 3 bara
Salji mail svabama u Minkenu da isprave users manual.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks