Kakvi su ovo balvani iz DF-a![]()
Nije to poniženje, oni se žrtvuju da ne bi dps ušao u vladu.
Nikako da se odluče jesu li moćni ili su žrtve. Status im se mijenja iz sata u sat.
Kakvi su ovo balvani iz DF-a![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Evo replika replici...
Kakva je ovom odgovoru gimnastika rijeci majko mila.
Вукићевић: Дјечије правдање ПЕС-а, како је могуће понуду “вишеструко одбити”?
https://www.in4s.net/vukicevic-djeci...struko-odbiti/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Inače to što DF sada radi su URA i SNP radili prilikom pokušaja sastavljanja vlade Miodraga Lekića, mada nije da realno iko žali što ta vlada nije formirana.
Jel ovo ljudi moguće da ćemo za života dočekati vladu bez DPS i DFa.
Nek je sa srećom.
Kukaju jedni kako neće biti Crnogoraca u vladi, kukaju drugi kako neće biti Srba u vladi, and i think it's beautifil.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
Da li ja kapiram iz tvog posta da DF nece biti u Vladi?
Samo što su tada bili dio parlamentarne većine pa se ništa nije moglo usvojit bez njihovih glasova. Sad može.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Stvarno sno nezahvalna vreća buva, evo smo godinama odje priželjkivali da DPS-DF koalicija padne ispod 50%, ne čak priželjkivali, nego maštali o tome, bio vlažni san većine nas odje, sad kad je to i više nego realno, nije nam po volji.
Nikad narodu ugoditi
Forever young, i want to be forever young
Stvarno ne pratim sa nekom paznjom ali zar nisu bili ovakvi koraci:
1. PES nudi ulazak u Vladu DF
2. DF kenja kao uvijek, laze da nisu dobili ponudu
3. DF kao da nije bilo koraka dva prohvata ponudu PES-a
4. Sada se ceka da li ce PES prihatiti DF. Realno nemaju stabilnu Vladu bez njih?
Kako meni mogu da zabrane da podmitim policajca za saobracajni prekrsaj kad ista ova vlast se podmicuje sa mjestima dubinama sitinama dacu ti ovo ,dacu ti ministarstvo ,ubaci malog....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne treba im df za vladu ništa. Pes je forsirao priču da je potrebna vlada sa podrškom 49 poslanika radi usvajanja odluka koje zahtijevaju glasove 2/3 ili 3/5 poslanika u parlamentu. Tu se prije svega misli na popunjavanje mjesta u pravosuđu i na reformu izborne regulative. Po mom mišljenju, to forsiranje je obmana, jer niđe ne piše da se mora bit u vladi da bi se glasalo za te stvari, a i df je dosadašnjim svojim djelovanjem dokazao da bi pravio probleme prilikom tih glasanja, nezavisno od toga što bi bio u vladi. Uostalom, prethodne izmjene i imenovanja ovog tipa urađeni su glasovima dps i tadašnjeg snp-a, koji je bio opozicija. To je bilo 2011. godine. Znači, laž je da se mora biti u vladi. A i df i dps neka objasne zašto neće da glasaju za popunjavanje pozicija u pravosuđu ako se predlože kvalitetni kandidati. Samo zato što nisu u vladi? Mrš i jednima i drugima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://borba.me/ekskluzivno-milojko...narodne-volje/
iskoči mi ovo nekako na fb, ne znam kako. al se presmijah na zoru
e, vala ako iko opravda svaki cent uložen u njega to je živković
kakav 'tekst'
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od prvog septembra krece zurka. Dps df i ura u opozicione klupe.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...budu-dio-vlade
Shocking, DF nesto minirao, pravio probleme? Evo ja sam stvarno iznenadjen jako.
Najveci, najljepsi, najsjajniji DPSov satelit je DF.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
glasaću Spaka na idućim izborima samo ako šutne df iz epcga i rudnika sa mjesta direktora, naravno. samo da vidim plakanje djuke bizona i onoga te po svadbama dijeli ugovore za stalno
тапаталк
eo 3 godine df uništavanje ove države i ostanak očajnički po epcg & co pravda dpsom i plaši narod povratkom njihovih bff
тапаталк
Vratice se Milo ukinuce srpsku crkvu...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne daju se
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...podrske-lekicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako naša Crkva i sveto sveštenstvo žele da se ne poštuje zakon, meni je to dovoljno. Lekića za doživotnog maršala rudnika!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks